| |||
| |||||||
![]() |
| | LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۹ محل سکونت: وسط هسته ی زندگیت
تشکرها: 119
تشکر شده 2,211 بار در 239 پست
حالت من : | سال نو ، از آغوش مطهر خداوند فرا میرسد وقلب من نیایش می کند: خدایا! مرا متبرک کن تا هر روز که در راه رسیدن به «تو» گام بر میدارم با تحسین و حیرت زیبائی را بجویم که همانا سرشت «تو»ست. خدایا مرا برکت آن بخش که هر روز وظیفه خویش را به انجام برسانم و هر روز نیایش کنم: در آفتاب و باران بادا که خواست «تو» تحقق پذیرد. آمین ![]() | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | $nooshin$, - REZA -, Abandokht, cole, composer, dorsa_68, eliiiiiiiiii69, fary, harimeshgh, lo-iii Jlc, m.diamond.s, marzie1994, melikappp, miss moon, nana22, Nasim75, nastaran76, negin.b, Phoenix.74, sahely, samare, samsam1354, shima_m, TAGHDIR, zahra_jk, ~MaAxX~, آیه12, دردونه17, رهگذر زیبا, سپیدک, شایسته بانو, مهرزا, چشم عسلی |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: Tehran
تشکرها: 3,058
تشکر شده 1,060 بار در 779 پست
کتاب مورد علاقه : seday pay sohrab_boofkor_twilight حالت من : | تفاوت را احساس کنید...!!! You have reached the very depths of my soul bringing out emotions I never knew I had and unveiling an ability to love ..... I never thought possible ...... ![]() | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت: tehran
تشکرها: 160
تشکر شده 405 بار در 260 پست
کتاب مورد علاقه : roksana حالت من : | گوهر خیر اندیش و اتنه فقیه نصیر اصلا تغییر نکردن دیدی که سخت نیست تنها بدون من صبح میشود شبها تنها بدون من این نبض زندگی بی وقفه میزند فرقی نمیکند با من...بدون من دیروز اگرچه سخت...!امروز هم گذشت طوری نمیشود فردا بدون من... | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: تهران
تشکرها: 533
تشکر شده 246 بار در 168 پست
حالت من : | بعضی هاشون قبلا بهتر بودن بهرام رادان واقعا خودشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ واسه ی دیدن بارون اشکام ، دوباره خاطره هامو سوزوندم ولی تو اینجا نبودی ببینی ، چجوری پای نگاه تو موندم تو نبودی که ببینی دلم رو چجوری عاشق عشق تو مونده منی که بی تو یه لحظه نبودم ، کی دل خاطره هاتو شکونده میون رنگ عجیب نگاهت ، یکمی فاصله مونده تا دریا... تا دل خسته نفس به نفس شه ، تو بیا واقعی شو خود رویا واسه ی دیدن ساحل چشمات ، همه ی دار و ندارم رو میدم واسه ی شادی قلبت عزیزم ، همه احساس تو قلبم رو میدم نمیدونم….. نمیدونم….. نمیدونم….. نمیدونم….. نمیدونم….. نمیدونم….. واسه ی دیدن بارون چشمام ، همه ی خاطره هامو سوزوندم آخه تو اینجا نبودی ببینی ، چجوری پای نگاه تو موندم تو نبودی که ببینی دلم رو چجوری عاشق عشق تو مونده منی که بی تو یه لحظه نبودم ، کی دل خاطره هاتو شکونده میون این همه دوری مفرط ، چجوری میشه دستاتو بگیرم حالا که خسته ی بغضم عزیزم ، تو نذار اینجوری بی تو بمیرم نمیتونم….. نمیدونم….. میون رنگ عجیب نگاهت ، یکمی فاصله مونده تا دریا... تا دل خسته نفس به نفس شه ، تو بیا واقعی شو خود رویا واسه ی دیدن ساحل چشمات ، همه ی دار و ندارم رو میدم واسه ی شادی قلبت عزیزم ، همه احساس تو قلبم رو میدم نمیدونم….. نمیدونم….. نمیدونم….. | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : دي ۱۳۹۰ محل سکونت: همین حوالی...
تشکرها: 733
تشکر شده 1,535 بار در 542 پست
کتاب مورد علاقه : طاعون و.... | وای بهرام رادان شبیه قاتلا بوده روزها بر نمیگردند حتی اگر ساعتها را عقب بکشی... | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۸ محل سکونت: تهران
تشکرها: 1,273
تشکر شده 2,368 بار در 1,041 پست
کتاب مورد علاقه : دالان بهشت حالت من : | آتیلا پسیانی چقدر تغییر کرده زندگی ، جزیره ای است در اقیانوس تنهایی جزیره ای با تخته سنگ های امید درختان رویا گلهای تنهایی و نهر های قشنگ برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید گروه های من : برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : دي ۱۳۸۹
تشکرها: 6,052
تشکر شده 11,912 بار در 862 پست
حالت من : | از قیافه هیچ کدوم به اندازه رادان تعجب نکردم. | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: زیر سایه خدا
کتاب مورد علاقه : وارث عذاب عشق حالت من : | ببشخین چرا این اتنه فقیه نصیر بدبخت عوض نشده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من فکر کنم تنها بازیگر زن ایرانیه که کلی پیرتر شده........ بقیه روز به روز جوان تر می شن............. ![]() ![]() و حالا انتهای کوچه شعر منم با انتظاری مبهم و زرد ولی ایکاش جادوی نگاهت غزل های مرا غارت نمی کرد | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۰ محل سکونت: یه جای خوب...:))
تشکرها: 1,219
تشکر شده 1,817 بار در 1,270 پست
کتاب مورد علاقه : هری پاتر.ناتور دشت و... حالت من : | بهرام رادان چرا این شکلی بوده؟؟؟ ممنون..... یه دوست خوب دوستیه که وقتی افتادی زمین دستتو بگیره و بلندت کنه ولی بعد از این که کلی بت خندید...!!! | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: زیرسایه ی تک درخت بیابان
تشکرها: 67
تشکر شده 108 بار در 77 پست
کتاب مورد علاقه : رکسانا(م.موءدب پور) حالت من : | ببخشید احساس می کنم عکس گذشته ی بهاره رهنما متعلق به یکی دیگه از بازیگرای ایرانیه ولی الان اسمش یادم نیست. بهرام رادان هم واقعاً عوض شده!!!!!!!!!!!! | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| از, ایران, بازیگران, جدید, سینمای, عکس, قدیم, مشهور, های, و, یرخی |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |