| |||
| |||||||
![]() |
| | LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
| | #11 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: زیرسایه ی تک درخت بیابان
تشکرها: 67
تشکر شده 108 بار در 77 پست
کتاب مورد علاقه : رکسانا(م.موءدب پور) حالت من : | ببخشید احساس می کنم عکس گذشته ی بهاره رهنما متعلق به یکی دیگه از بازیگرای ایرانیه ولی الان اسمش یادم نیست. بهرام رادان هم واقعاً عوض شده!!!!!!!!!!!! | ||||||||
| | |
| | #12 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: زیرسایه ی تک درخت بیابان
تشکرها: 67
تشکر شده 108 بار در 77 پست
کتاب مورد علاقه : رکسانا(م.موءدب پور) حالت من : | ببخشید احساس می کنم عکس گذشته ی بهاره رهنما متعلق به یکی دیگه از بازیگرای ایرانیه ولی الان اسمش یادم نیست. بهرام رادان هم واقعاً عوض شده!!!!!!!!!!!! | ||||||||
| | |
| | #13 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: همينجا
تشکرها: 1,940
تشکر شده 4,711 بار در 722 پست
کتاب مورد علاقه : كوير حالت من : | واالا براي من كه عكس رادان باز نشد اما بين اينا سلوكي عكسش بچگانه تره. دل که تنگ باشد دیگر مرد و زن ندارد اشک می دود تا گوشه چشمانت و سُر می خورد روی گونه ها دل که تنگ باشد تنهایی اتاقت را با خدا هم تقسیم نمی کنی | ||||||||
| | |
| | #14 (لینک مستقیم) | |||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰ محل سکونت: یه جای کوچک این سرزمین
تشکرها: 264
تشکر شده 301 بار در 127 پست
کتاب مورد علاقه : قرار نبو... حالت من : | نقل قول:
عکس خودشه عزیزم فک کنم اشتباه گرفتی | |||||||||
| | |
| | #15 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: زیر آسمون خدا
تشکرها: 1,846
تشکر شده 1,808 بار در 747 پست
کتاب مورد علاقه : پدر خوب حالت من : | وای افسانه بایگان .......چرا اینجوری بوده؟ زندگی زیباست.......!! آری واقعا زیباست. ![]() شاهکارای نویسندگان نودو هشتی![]() برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #16 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰ محل سکونت: زیر اسمون شهر
تشکرها: 114
تشکر شده 30 بار در 22 پست
کتاب مورد علاقه : برایم بمان حالت من : | به نظرمن نیوشا ازهمه خوش قیافه تره . . . . . | ||||||||
| | |
| | #17 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: tehran
تشکرها: 672
تشکر شده 2,024 بار در 829 پست
حالت من : | حمید گودرزی باحاله ![]() | ||||||||
| | |
| | #18 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: همین جا
کتاب مورد علاقه : مثنوی معنوی حالت من : | اتنا فقیه نصیری چقدر پیر شده؟ بغض هایم را به اسمان سپرده ام ،خدا بخیر کند باران امشب را | ||||||||
| | |
| | #19 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: بندرعباس
تشکرها: 43
تشکر شده 394 بار در 320 پست
کتاب مورد علاقه : الفرد هیچکاک حالت من : | واقعا این گذشته بهرام رادانه چقدر تغییر کرده اعتماد مثل کاغذه اگه مچاله شد هر چقدر هم صافش کنى معجزست به حالت اولش برگرده اونم با کلی سختی ![]() | ||||||||
| | |
| | #20 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: اهواز
تشکرها: 1,856
تشکر شده 4,405 بار در 1,382 پست
حالت من : | بهرام رادان و آتیلا پسیانی خیلی تغییر کردن مخصوصا رادان سیبیلاش اصلا بهش نمیان | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| از, ایران, بازیگران, جدید, سینمای, عکس, قدیم, مشهور, های, و, یرخی |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |