| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: تهران
تشکرها: 537
تشکر شده 1,251 بار در 198 پست
کتاب مورد علاقه : محکوم به نیستی حالت من : | ![]() ![]() ![]() عکس های بالا هتل های هستند که هزینه اقامت یک شب در آن بسیار بالاست، در بسیاری از کشور ها از جمله ایران با ارقامی مانند 20 میلیون تومان میشود خانه ای متوسط را برای 1 سال رهن کرد ولی کم نیستند هتل هایی که برای هر شب اقامت در آن باید رقمی بین 10 تا 20 میلیون تومان هزینه کرد، هتل هایی مانند رویال ویلا در آتن پایتخت یونان، تفرجگاه نخل در لاس وگاس، پنتهاوس تای وارنو، چهارفصل در ایالت نیویورک، سوئیت پنتهاوس سلطنتی در شهر ژنو، سوئیت بریج آتلانتیس در باهاما، ریتز کارلتون در شهر مسکو، برج العرب در دبی، لو ریچموند در ژنو، رویال سوئیت، هتل چهار فصل جورج پنجم در پایتخت کشور فرانسه، امپریال سوئیت در پاریس، جزو گرانترین هتل های دنیا محسوب میشوند که فقط چند درصد مردم جهان قادر به اقامت در این هتل ها هستند، در مجمع الجزایر هاوائی که در اقیانوس آرام واقع شده و پنجاهمین ایالت آمریکا محسوب میشود و همچنین در جزیره زیبای ایسلند که دومین جزیره بزرگ اروپاست مناطق و هتل هایی وجود دارد که نام بهشت را بر آن نهاده اند، جزیره ای هم در هاوائی وجود دارد که به جزیره بهشت معروف است و در نقشه های جغرافیایی هم دارای همین نام است، عکسهایی که از این مناطق وجود دارد انسان را مبهوت میکندچه برسد که چند روزی در این مناطق فوق العاده زیبا و شبیه به بهشت سیر کنید. سرنوشت را نتوان از سر نوشت .... | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۰ محل سکونت: Austoria
کتاب مورد علاقه : بغض غزل ، twilight ، ... حالت من : | این همه خرج ؟؟ اونقت بعضی ها شبا گرسته بخوابن اخه خدا این چه رسمشه ؟؟ دل بستی به چی مگه دنیا باورته ؟؟ یه جور زندگی کن انگار روز اخرته !! | ||||||||
| | |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰ محل سکونت: تهران
تشکرها: 9,407
تشکر شده 843 بار در 206 پست
کتاب مورد علاقه : مجنون تر از فرهاد حالت من : | واقعا بهشت این شکلیه؟؟؟؟؟؟؟؟ | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰ محل سکونت: کوچه های تعصب
تشکرها: 4,160
تشکر شده 1,186 بار در 777 پست
کتاب مورد علاقه : کیمیا گر حالت من : | یعنی عمرا اگه من برم این جا.................اصرار نکنین نمی یام | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت: ...
تشکرها: 128
تشکر شده 525 بار در 291 پست
کتاب مورد علاقه : چیز خاصی مد نظرم نیست.. حالت من : | با پول ی شب اینجا خوابیدن آدم میتونه ماشین بخره!!واقعا کسی میره همچین جایی؟؟ Don't take seriously... | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸
تشکرها: 11,020
تشکر شده 815 بار در 484 پست
| اوه چه خبره . | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۰ محل سکونت: پلاک 2544
کتاب مورد علاقه : حشاشین حالت من : | من حاضرم یه بار امتحان کنم | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت: دربار فرنگ
تشکرها: 1,192
تشکر شده 1,490 بار در 608 پست
کتاب مورد علاقه : استاتیک ساختمان حالت من : | اگه به این میگید بهشت پس بهشت اصلی چه شکلیه؟؟ فارسی: دوست دارم هندی: پی آر کر تاهم م انگلیش:I LOVE YOU زرتشتی: قیض یو میس یو آلمانی: Ich liebe dich ![]() ![]() ![]() ![]() | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۰
تشکرها: 595
تشکر شده 1,975 بار در 767 پست
کتاب مورد علاقه : zendegi khub bood حالت من : | ![]() ![]() بچه ها می دونید با 20 میلیون چقدر کار کرد چه گشنه رو سیر کرد و هزار تا کار دیگه ![]() خداي را شاكرم كه مرا پرسپوليسي افريدي آهنگ جدید و فوق العاده زیبای حامد طاها به نام پرسپولیس .... برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید امضاي دوستان رو كش رفتم ![]() برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید برا يه مدت خداحافظ | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: زیر سقف تهرون
تشکرها: 211
تشکر شده 818 بار در 206 پست
کتاب مورد علاقه : پر حالت من : | بهشتم مال پولداراشد ![]() به این وب هم تشریف بیارید ![]() stop-hearts.blogfa.com اگر مشاوره خواستید یا دلتون خواست باکسی دردودل کنید هم به وب زیرسربزنید ![]() مشاورانه | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| بهشت, تومان, شبی20میلیون |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |