| |||
| | #11 (لینک مستقیم) | ||||||||
| رمان نویس انجمن ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۸
(View Stats)
تشکرها: 1,698
تشکر شده 43,967 بار در 444 پست
حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز اگه كسي توهين كنه وجوابشو ندي وبذاري بري .(مخصوصا تو اين دوره زمونه ) وحتي چشم غره يا نيشخندم نزني مطمئن باش دفعهي بعد جوري بهت توهين مي كنه كه ديگه اون توهين بزرگو نتوني جمعش كني ...پس جلوي توهيناي كوچيكو بگيرين تا بزرگ نشن. | ||||||||
| | |
| | #12 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰
(View Stats)
تشکرها: 14
تشکر شده 11 بار در 8 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز مممنونم که به سوالم جواب دادین ![]() ![]() | ||||||||
| | |
| | #13 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت: Tehran
(View Stats)
تشکرها: 28
تشکر شده 24 بار در 18 پست
کتاب مورد علاقه : harry potter حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز کاملاً موافقم!! همواره تنهایی توانایی به بار می آورد | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #14 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: شیراز
(View Stats)
تشکرها: 442
تشکر شده 300 بار در 132 پست
کتاب مورد علاقه : سنوهه پزشک فرعون حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز من متولد اسفند هستم و از خصوصیات این ماه اینه که میتونن زبون نیزی داشته باشن . من خودم معمولا بهش بی محلی میکنم ولی اگه ببینم تکرار میشه از نیش زبون استفده میکنم تا حالا حسابی جواب داده باور نـمی کنـم ... خـالـق نظـم دانـه هـای انـار ، زنـدگـی مـرا ... بـی نظـم چیـده باشـد ماه من نماز ایات میخوانم وقتی گرفته ای | ||||||||
| | |
| | #15 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۹ محل سکونت: تهران( پیروزی )
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : برباد رفته-زویا حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز یهوقتایی باید جواب یارو رو بدی که حساب دستش بیاد ودیگه پاپیچت نشه یه وقتایی هم سکوت چون اگه خودتو درگیر کنی تو خراب میشی نه نفر مقابل | ||||||||
| | |
| | #16 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت: اراک
(View Stats)
تشکرها: 2,579
تشکر شده 1,249 بار در 425 پست
کتاب مورد علاقه : گندم،آن تابستان و ... حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() بیبو بیبو آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآ آآآ بیو بیو بیو....!بببییییییییبو بیییییییبو ![]() هان؟چیه؟به چی نیگاه میکنی؟تا حالا امضا به این خل و چلی ندیده بودی تو عمرت؟!نیشتو ببند..! ![]() | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ or |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |