| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بخش عکس ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۸ محل سکونت: کوالالامپور-مالزي
کتاب مورد علاقه : The Thorn Birds | گرگان - خبرگزاری مهر : بر اثر بارش برف و کولاک شدید در گلستان و بسته بودن راه مواصلاتی تنگه راه در ابتدای جنگل گلستان ( پارک ملی ) به خراسان شمالی باعث بروز مشکلاتی برای مسافرین شده است. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() عکس / ابوطالب ندری ...در دل من چیزی اسـت، مثل یک بیشه نور ، مثل خواب دم صبح و چنان بی تابم ، که دلم می خواهد بدوم تا ته دشت ، بروم تا سر کوه دورها آوایی ست که مرا می خواند . . . برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید ![]() | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۹ محل سکونت: طهران
کتاب مورد علاقه : مهر و مهتاب حالت من : | واو چقدر برررف .... فکر کنم واسه شمالی ها که همیشه بارون دارن برف کلی هیجان زدشون کنه... ماهیه شده بود باورش تور اگه بندازن سرش میشه عروس ماهی ها شاه ماهی میشه همسرش... ماهیه باورش نبود تور اگه بندازن سرش نگاه گرم ماهیگیر میشه نگاه آخرش... ![]() برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید آیا از رمان های تکراری خسته شدید؟؟ آیا به دنبال یک رمان زیبا و سرگرم کننده هستید ؟؟ پس کلیک کنید... ![]() برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید ** طرفداران شهاب حسینی ** . . . | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| بارش, برف, در, شدید, و, کولاک, گلستان |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |