| |||
| |||||||
| نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: برترين دست خط | |||
| شماره 1 | | 54 | 63.53% |
| شماره 2 | | 15 | 17.65% |
| شماره 3 | | 9 | 10.59% |
| شماره 4 | | 18 | 21.18% |
| شماره 5 | | 50 | 58.82% |
| شماره 6 | | 49 | 57.65% |
| شماره 7 | | 15 | 17.65% |
| شماره 8 | | 21 | 24.71% |
| شماره 9 | | 34 | 40.00% |
| نظرسنجی با انتخاب چندگانه رأی دهندگان: 85. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید. | |||
![]() |
| | LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
| | #21 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: جایی همین نزدیکی...
(View Stats)
تشکرها: 2,310
تشکر شده 1,624 بار در 747 پست
کتاب مورد علاقه : دالان بهشت حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز به نظر من 1 و 6 و 9 خطهای قشنگی دارن... روزگارا... تو اگر سخت به من می گیری ! با خبر باش ، که پژمردن من آسان نیست... ![]() | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : |
| | #22 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۹ محل سکونت: Bahrain
(View Stats)
تشکرها: 3,107
تشکر شده 42,172 بار در 333 پست
کتاب مورد علاقه : الهه شرقی،مهر و مهتاب حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز 1 و 3 دوستشون دارم | ||||||||
| |
| | #23 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال بخش تاریخ ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: EARTH
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : خط سوم.راه حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز 1و6 خیلی زیبا بود... ای آنکه آرزویت دارم،باخود شب و روز گفتگویت دارم نه قدرت آمدن به سویت دارم،نه طاقت ندیدن رویت دارم | ||||||||
| |
| | #24 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۹ محل سکونت: تو باغچه!
(View Stats)
تشکرها: 18,425
تشکر شده 7,579 بار در 3,021 پست
کتاب مورد علاقه : هر چی که اسمش کتاب باش حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز همه شون خوب بودن اما 1 به نظرم بهتر بود باید باکره باشی، باید پاک باشی برای آسایش مردانی که پیش از تو پرده ها دریده اند! چرایش را نمیدانی فقط میدانی قانون است، سنت است، دین است قانون و سنت را میدانی مردان ساخته اند اما در خلوت می اندیشی به مرد بودن خدا و گاهی فکر میکنی شاید خدا را نیز مردان ساخته اند!! | ||||||||
| |
| | #25 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۹ محل سکونت: تهران
(View Stats)
تشکرها: 1,434
تشکر شده 8,619 بار در 2,532 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز به 1و5و9 رای دادیم اين روزا درگيرم درگير طوفانيم كه زندگيمو عجيب تغيير داده بايد با خودم احساسم طوفان كنار بيام نيستم يه مدت برام دعا ﻛﻨﻴﻦ | ||||||||
| |
| | #26 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸ محل سکونت: روي زمين خدا
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : n تا کتابه! حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز رای ما 1.5.6.8 همه یه پا خوشنویس اند ماشاا... | ||||||||
| |
| | #27 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: سرزمین آریایی ها
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : گیس سیاه سردار حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز 5 و 9 رای ما برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید
| ||||||||
| |
| | #28 (لینک مستقیم) |
| کاربر نیمه فعال ![]() حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز من 6 8 9 عشق بگو کجا خانه داری تا سر به آستانت نهم و همانجا خانه کنم ارومیای بنفش http://www.forum.98ia.com/t396644.html |
| |
| | #29 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۸۹ محل سکونت: تو قلب پسرم
(View Stats)
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز به جز یه شماره به همه رای دادم ده سال پیش این روزا همیشه باهم بودیم یادته بابایی خوبم..! ![]() ![]() رمان های خورشید جون خوندن داره از دستش ندین پدرخوب|sun daughter زندگی غیر مشترک | sun daughter همه ی هستی من | sun daughter48 حُکم ِ دل| sun daughter+ anital آنتي عشق | ~sun daughter~ و ~shahrivar~ من...تو...او...دیگری! | sun daughter | ||||||||
| |
| | #30 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : دي ۱۳۹۰ محل سکونت: paytakht
(View Stats)
تشکرها: 2,155
تشکر شده 66,456 بار در 462 پست
کتاب مورد علاقه : Ehtemalan Gom shodeam.. حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز فقط 1 و 5!! از یک که خیلی خوشم میاد........ در انتظار لبخند یک گنجشک روز را به شب باید رساند هنوز بر این باورم که معجزه٬ چیزی بیشتر از عاشق شدن یک کرگدن نیست! ![]() دل نوشته و داستان کوتاه یادداشتی بر داستان ها معرفی کتاب | ||||||||
| |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| برتر, خط, دست, دور, مسابقات, چهارم |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |