| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰ محل سکونت: زندون
تشکرها: 530
تشکر شده 831 بار در 201 پست
کتاب مورد علاقه : خین آشام ! حالت من : | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() من تمام هستيـم را در نبـرد با سرنوشـت در تهاجم با زمان آتـش زدم ، کشتـم من بهار عشـق را ديـدم ولـي باور نکردم ، يه کلام در جـزوه هايم هيچ ننوشتم من ز مقصدها پي مقصودهاي پوچ افتادم تا تمام خوبها رفتند و خوبي ماند در يادم من به عشق منتظر بودن همه صبر و قرارم رفت بهارم رفت عشقم مرد يارم رفت رسیدم آخر خط ... به نظر شما به رنگ امضاء (!) هم گیر میدن !؟ | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| Banned تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: تو دل کسانی که یادی از ما بکنن
کتاب مورد علاقه : چراهای بی پاسخ!!! | ميگن دستهايي تو كاره همينه چند نفر پشت هم ميايستن اين ميشه | ||||||||
| | |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت: تهرون
تشکرها: 704
تشکر شده 9,729 بار در 2,172 پست
کتاب مورد علاقه : یاسمین، غزال حالت من : | به هزار دستان خودمون که نمیرسه خیلی جالب بود یکــی از بــدتــرین ظلـــم هـــایــی کـــه "عطــــرها" و "آهنگهــــا" بـــه مــــا میکنـــن اینـــه کــه بــــدون اجــــازه هـُــــلــــــمون میــدن وســـط خـــاطـــرات! | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۰ محل سکونت: مازندران یوهو
تشکرها: 602
تشکر شده 326 بار در 241 پست
کتاب مورد علاقه : گلنار با همخونه حالت من : | بابا این چش بادومی ها ساخته شدن واس این کارا پشت دیوار محبت خیانت است مواظب باش به هر دیواری تکیه نکنی![]() | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۹۰ محل سکونت: بیابون
تشکرها: 3,609
تشکر شده 2,811 بار در 1,139 پست
کتاب مورد علاقه : هرچی قشنگ باشه حالت من : | چه باحاااااااااااال مرسی.... یار با ما وفایی میکند بی گناه از من جدایی میکند شمع جانم را بشکست ان بی وفا جای دیگر روشنایی میکند میکند با خویش خود بیگانگی باغریبان اشنایی میکند چو فرشست ان نگار سنگدل با من اوگندم نمایی میکند یار من او باش و قلاشست درند بر من خود پارسایی میکند ای مسلمانان بفریادم رسید که ان فلانی بی وفایی میکند سعدی شیرین سخن در راه عشق از لبش بوسی گدایی میکند | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۹۰ محل سکونت: بیابون
تشکرها: 3,609
تشکر شده 2,811 بار در 1,139 پست
کتاب مورد علاقه : هرچی قشنگ باشه حالت من : | چه باحاااااااااااال مرسی.... | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت: ميان نفت ها
تشکرها: 185
تشکر شده 814 بار در 217 پست
کتاب مورد علاقه : تو تویی؟! | چشام دو دو میزنه!!! خستگى را تو به خاطر مسپار كه افق نزديك است و خدايى بيدار كه تو را مى بيند وبه عشق تو همه حادثه ها مى چيند كه تو يادش باشى و بدانى كه همه لطف از اوست... | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۰ محل سکونت: روی زمین خدا
تشکرها: 15,742
تشکر شده 2,183 بار در 611 پست
کتاب مورد علاقه : چشمانی به رنگ عسل حالت من : | به اینا میگن دستای پشت پرده ![]() این عکسه خیلی خفنه | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت: ميان نفت ها
تشکرها: 185
تشکر شده 814 بار در 217 پست
کتاب مورد علاقه : تو تویی؟! | چشام دو دو میزنه!!! | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۰ محل سکونت: روی زمین خدا
تشکرها: 15,742
تشکر شده 2,183 بار در 611 پست
کتاب مورد علاقه : چشمانی به رنگ عسل حالت من : | به اینا میگن تصویر پشت پرده... این عکسه خیلی خفنه | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| جالبه, دستان, هزار |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |