| |||
| | #21 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۹ محل سکونت: قطعه ای از بهشت
کتاب مورد علاقه : دا حالت من : | شکل یکی از بت های معروفه ![]() برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #22 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: تهران
کتاب مورد علاقه : کتابای دارن شان حالت من : | ![]() این و یه سری دیگه که هزار دستان نیس!!! هزار سرانه........... ![]() ولی عکسای باحالی بود........ در كویر خلوت دلم با لبانی تشنه راه دشواری را در پیش گرفتم می دانم كه نیاز به جرعه آبی دارم تا خود را با آن سیراب نمایم در قلبم غوغایی است غوغای عشق تو نگاهت برایم همچون رودخانه ایی است كه هرگز درآن ركودی نیست می خواهم كه مرا به حال خود وا مگذاری و مرا همیشه با خود همراه سازی بگذار تا از احساسات شیرینت لبریز شوم بگذار تا به وسعت قلب پرمهرت دست یابم زلالی عشقت را از من مگیر، انشای چشمت را برایم بخوان تا با شنیدن آن سرشار از شادی شوم ![]() | ||||||||
| | |
| | #23 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت: زیر گنبد کبود
تشکرها: 3
تشکر شده 410 بار در 249 پست
کتاب مورد علاقه : دالان بهشت،آتوسا،دزی حالت من : | چه جالب بودن!!!!!!!!!!! هیچکس تنها نیست! مسوولی یکتا!!!!! هر کی هر نوع درد و دل،اعتماد به نفس کاذب و روحیه شاد و سرحال می خواد ناراحت نباشه چون مسوولی اینجاست!!!! ![]() | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| جالبه, دستان, هزار |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |