| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰ محل سکونت: زندون
تشکرها: 530
تشکر شده 831 بار در 201 پست
کتاب مورد علاقه : خین آشام ! حالت من : | پیغام مدیر:ویرایش عکسهای تکراری ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() من تمام هستيـم را در نبـرد با سرنوشـت در تهاجم با زمان آتـش زدم ، کشتـم من بهار عشـق را ديـدم ولـي باور نکردم ، يه کلام در جـزوه هايم هيچ ننوشتم من ز مقصدها پي مقصودهاي پوچ افتادم تا تمام خوبها رفتند و خوبي ماند در يادم من به عشق منتظر بودن همه صبر و قرارم رفت بهارم رفت عشقم مرد يارم رفت رسیدم آخر خط ... به نظر شما به رنگ امضاء (!) هم گیر میدن !؟ | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | $nooshin$, *armita, *negin*, - REZA -, asemaneshab, breathe, D0nya, dadash amin, Fahimeh_B, fereshteh89, Je$$ie, jooo jooo, M.Devil, mahtab68, maryam joOon, mitra.ym, monire_74, M_KH3000, nasim6037, newsha_r, niloofarane, NO ONE, SETARE SOHEYL, shivapatter, taraneh.152, tireys_77, tizaras, yasaman.N, zahra_jk, zahra_s, ~parastesh~, خاله سوسکه, دردونه یه دونه, مرگم, نفس بابا |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰
تشکرها: 986
تشکر شده 602 بار در 363 پست
کتاب مورد علاقه : فقط کتاب باشه بسه ،harry حالت من : | ممنونم جالب بود... من زنده بودم اما انگار مرده بودم از بس که روز ها را با شب شمرده بودم یک عمر دور و تنها ،تنها به جرم اینکه اوسر سپرده میخواست،من دل سپرده بودم | ||||||||
| | |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: هر جای که شما دوس داری
تشکرها: 103
تشکر شده 429 بار در 217 پست
کتاب مورد علاقه : 11 دقيقه حالت من : | خیلی با حال بود دمت گرم!!! مردم اغلب بی انصاف, بی منطق و خود محورند,ولی آنان را ببخش . اگر مهربان باشی تو را به داشتن انگیزه های پنهان متهم می کنند,ولی مهربان باش . اگر موفق باشی دوستان دروغین ودشمنان حقیقی خواهی یافت,ولی موفق باش. اگر شریف ودرستکار باشی فریبت می دهند,ولی شریف و درستکار باش . آنچه را در طول سالیان سال بنا نهاده ای شاید یک شبه ویران کنند,ولی سازنده باش . اگر به شادمانی و آرامش دست یابی حسادت می کنند,ولی شادمان باش . نیکی های درونت را فراموش می کنند.ولی نیکوکار باش . بهترین های خود را به دنیا ببخش حتی اگر هیچ گاه کافی نباشد. ودر نهایت می بینی هر آنچه هست همواره میان "تو و خداوند" است نه میان تو و مردم برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت: تهرون
تشکرها: 704
تشکر شده 9,729 بار در 2,172 پست
کتاب مورد علاقه : یاسمین، غزال حالت من : | نقاشی های تخته سیاهش حرف نداشت یکــی از بــدتــرین ظلـــم هـــایــی کـــه "عطــــرها" و "آهنگهــــا" بـــه مــــا میکنـــن اینـــه کــه بــــدون اجــــازه هـُــــلــــــمون میــدن وســـط خـــاطـــرات! | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| Banned تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: تو دل کسانی که یادی از ما بکنن
کتاب مورد علاقه : چراهای بی پاسخ!!! | خنده دار بودن اين مگه مجبوره كه مصاحبه كنه !!!!! | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۰
حالت من : | ![]() باخودشون خوددرگیری دارن!!! چــرا آدمـــا نمیـــدونن بعضــــــــی وقتهــــا خـــــداحافـــــظ یعنـــــــی : " نــــذار برم " یعنـــــــی بــرم گــــردون سفــــت بغلـــــم کـــن ... ســـــرمو بچـــــسبـــون به سینــــه ت و بگــــــو : "خدافــــظ و زهــــر مـــار" بیخــــــود کــــردی میگی خدافـــــظ مگـــــه میـــذارم بــــری؟!! مــــــگه الکیــــــــه!!!!" ![]() برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰
تشکرها: 715
تشکر شده 415 بار در 276 پست
کتاب مورد علاقه : pride & prejudice.همخونه حالت من : | جالب بود... وقتی جهان از ریشه ی جهنم ... و آدم از ریشه ی عدم ... وسعی از ریشه های یأس می آید . وقتی که یک تفاوت ساده در حرف کفتار را به کفتر تبدیل میکند... باید به بی تفاوتی واژه ها و واژه های بی طرفی مثل نان دل بست نان را از هر طرف که بخوانی نان است... برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت: مشهد
تشکرها: 55
تشکر شده 247 بار در 177 پست
حالت من : | با نمک بودن | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: پشت هیچستانم...
کتاب مورد علاقه : Harry Potter حالت من : | مرسی.....جالب بودن بعضی هاش...... | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: میون اسمون
کتاب مورد علاقه : همخونه,دوستت دارم,تا ت حالت من : | خیلی باحال بود مرسی به تماشا سوگند و به آغاز کلام که اگر باز آیی چشم من فرش قدم های تو است... | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| برای, روی, سری, عکس, لباتون, لبخند, نقاشی, هایی, هفتم |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |