| |||
| | #31 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۹ محل سکونت: تو باغچه!
تشکرها: 18,425
تشکر شده 7,579 بار در 3,021 پست
کتاب مورد علاقه : هر چی که اسمش کتاب باش حالت من : | اون تخته سیاهه از همه با حال تر بود باید باکره باشی، باید پاک باشی برای آسایش مردانی که پیش از تو پرده ها دریده اند! چرایش را نمیدانی فقط میدانی قانون است، سنت است، دین است قانون و سنت را میدانی مردان ساخته اند اما در خلوت می اندیشی به مرد بودن خدا و گاهی فکر میکنی شاید خدا را نیز مردان ساخته اند!! | ||||||||
| | |
| | #32 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت: درسايه خدا
تشکرها: 2,340
تشکر شده 141 بار در 87 پست
حالت من : | تخته سياه جالب بود | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #33 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۹
تشکرها: 2,001
تشکر شده 1,126 بار در 394 پست
کتاب مورد علاقه : twilight حالت من : | چه جالب آدمک آخر دنیاست بخند ![]() آدمک خر نشوی گریه کنی... ![]() mahsa19 ![]() بازنشسته به قلم میراژ(برای اونایی که هیجان رو دوست دارن و دوز آدرنالین خونشون پایین افتاده) پرتو به قلم شایسته بانو(بخون و نپرس عالییییییییییییییه) به صداقت یک فریاد (شایسته بانو&راحیل&میراژ هم نویسنده هاش عالین هم سوژه رمان وهم ابتکاری که به خرج دادن حتما بخونین) خالکوبیshadow_das (لینک میشود چون به شدت عاشق لحن وشیوه ی روایتشم ) | ||||||||
| | |
| | #34 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت: مشهد
کتاب مورد علاقه : حس مبهم عشق , کتاب خودم حالت من : | خییییییلی قشنگ بود ممنون مرسی | ||||||||
| | |
| | #35 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰ محل سکونت: زندون
تشکرها: 530
تشکر شده 831 بار در 201 پست
کتاب مورد علاقه : خین آشام ! حالت من : | خوشحالم خوشتون اومده من تمام هستيـم را در نبـرد با سرنوشـت در تهاجم با زمان آتـش زدم ، کشتـم من بهار عشـق را ديـدم ولـي باور نکردم ، يه کلام در جـزوه هايم هيچ ننوشتم من ز مقصدها پي مقصودهاي پوچ افتادم تا تمام خوبها رفتند و خوبي ماند در يادم من به عشق منتظر بودن همه صبر و قرارم رفت بهارم رفت عشقم مرد يارم رفت رسیدم آخر خط ... به نظر شما به رنگ امضاء (!) هم گیر میدن !؟ | ||||||||
| | |
| | #36 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰
تشکرها: 23
تشکر شده 1,287 بار در 492 پست
حالت من : | بامزه بود ممنون... کوچه هارو بلد شدم.مغازه هارا. رنگ های چراغ راهنمارا.حتی جدول ضرب را. ودیگر در راه هیچ مدرسه ای گم نمیشوم. اما گاهی میان ادمها گم میشوم ادمها را بلد نیستم....! | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| برای, روی, سری, عکس, لباتون, لبخند, نقاشی, هایی, هفتم |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |