| |||
| |||||||
| نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: کدام جمله ؟ | |||
| جمله اول | | 46 | 35.66% |
| جمله دوم | | 34 | 26.36% |
| جمله سوم | | 41 | 31.78% |
| جمله چهارم | | 29 | 22.48% |
| جمله پنجم | | 42 | 32.56% |
| جمله ششم | | 41 | 31.78% |
| جمله هفتم | | 43 | 33.33% |
| جمله هشتم | | 72 | 55.81% |
| جمله نهم | | 44 | 34.11% |
| جمله دهم | | 48 | 37.21% |
| نظرسنجی با انتخاب چندگانه رأی دهندگان: 129. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید. | |||
![]() |
| | LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
| | #31 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: خوزستان
(View Stats)
تشکرها: 286
تشکر شده 206 بار در 78 پست
کتاب مورد علاقه : کتاب "شیعه" دکتر علی شر حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز مستر بنظرم چند جمله ش از دکتر نیست.... من سومی رو می پسندم | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : |
| | #32 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت: تهران
(View Stats)
تشکرها: 218
تشکر شده 44 بار در 26 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز 3,7,5 خیلی قشنگ بودن مرسی | ||||||||
| |
| | #33 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : دي ۱۳۹۰ محل سکونت: خونمون
(View Stats)
تشکرها: 556
تشکر شده 510 بار در 178 پست
کتاب مورد علاقه : بغض غزل حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز به هفتمی رای دادم | ||||||||
| |
| | #34 (لینک مستقیم) | |||||||||
| کاربر فعال بخش خبر ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۰ محل سکونت: سرزمین دلهای ساده !
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : چه کسی پنیر مرا جابجا حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
![]() همه سرچ کردم با گوگل | |||||||||
| |
| | #35 (لینک مستقیم) |
| کاربر فعال ![]() حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز من جمله ی 10 رو خیلی دوست داشتم و واقعا زیباست همونطور که میبینید توی امضای خودم هست این جمله تو هرچه می خواهی باش،اما...آدم باش چقدر نشنیدن ها و نشناختن ها و نفهمیدن هااست كه به این مردم،آسایش وخوشبختی بخشیده است مگر نمی دانی بزرگ ترین دشمن آدمی فهم اوست؟ پس تا می توانی خر باش تا خوش باشی. امروز گرسنگی فكر،از گرسنگی نان فاجعه انگیزتراست. برای خوشبخت بودن،به هیچ چیز نیاز نیست جز به نفهمیدن زنده یاد دکتر شریعتی |
| |
| | #36 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۹ محل سکونت: هرجا ک دل خوش باشه
(View Stats)
تشکرها: 4,617
تشکر شده 2,602 بار در 515 پست
کتاب مورد علاقه : دیوان حافظ حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز 1 3 8 سومی واقعا زیبا بود و تامل برانگیز. آقا دهمی مال دکتر شریعتیه؟؟؟؟؟مطمئنین؟؟؟گفت ه تا میتوانی خر باش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ![]() دهخدا لغت نامه ات چه ارزشی برای من دارد؟! وقتی که حتی نگاه ساده اش را معنی نکرده ای.... برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| |
| | #37 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰ محل سکونت: یزد
(View Stats)
تشکرها: 3
تشکر شده 138 بار در 86 پست
کتاب مورد علاقه : بر باد رفته حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز دومیش جالبه.......... یادم باشد حرفی نزنم که به کسی بر بخورد نگاهی نکنم که دل کسی بلرزد خطی ننویسم که آزار دهد کسی را که تنها دل من ؛ دل نیست | ||||||||
| |
| | #38 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۹۰ محل سکونت: تهران
(View Stats)
تشکرها: 4,809
تشکر شده 1,030 بار در 407 پست
کتاب مورد علاقه : ربه کا - بر باد رفته - حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز ما نیز رایمان را دادیم ***---*** این روزها اب و هوای دلم انقدر بارانی ست که رخت های دلتنگیم را فرصتی برای خشک شدن نیست........ ***---*** ******* رمانی که شدیدا توصیه میکنم رمانی جذاب و متفاوت از New age *** بازگشت *** | ||||||||
| |
| | #39 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰
(View Stats)
تشکرها: 23
تشکر شده 1,287 بار در 492 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز جمله1و10 خیلی قشنگه کوچه هارو بلد شدم.مغازه هارا. رنگ های چراغ راهنمارا.حتی جدول ضرب را. ودیگر در راه هیچ مدرسه ای گم نمیشوم. اما گاهی میان ادمها گم میشوم ادمها را بلد نیستم....! | ||||||||
| |
| | #40 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۹ محل سکونت: در محضر خدا
(View Stats)
تشکرها: 7,410
تشکر شده 891 بار در 378 پست
کتاب مورد علاقه : رمان کاربرای 98ia حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز منم به ده ونه ویک رای دادم مترسک گفت:ای گندم تو گواه باش که مرابرای ترساندن افریدندامامن عاشق پرنده ای بودم که ازترس من ازگشنگی مرد...!!!! ************************************************** ******** گدا شدن به در خانه دوست به قصد دیدن اوست وگرنه نان شب را که هر گدایی دارد ************************************************** ******* به سایت من هم سر بزنید www.asalmoda.com | ||||||||
| |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| انتخاب, بهترین, جمله, دکتر, سوم, شریعتی|دور |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |