| |||
| |||||||
![]() |
| | LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: همین نزدیکی
(View Stats)
تشکرها: 224
تشکر شده 113 بار در 30 پست
حالت من : | پست مفید : +4 امتیاز اگر میتوانستید با زخمی زشت روی صورتتون مثلا از دهان تا چشم میزان هوشتون را 40%بالاتر ببرید این کارو میکردید؟ ![]() | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۹ محل سکونت: کنج هیاهو
(View Stats)
تشکرها: 169
تشکر شده 8,955 بار در 297 پست
کتاب مورد علاقه : آرام_دالان بهشت_غرور ع حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز شاید....معلوم نیست ردپایم را از بی کران نگاهت پاک کندر خاطره ها ماندن روح میخواهد... "طعم نگاهت" "آسمانی ها" "گل من" "صیاد آهو" "پارادوکس عشق" | ||||||||
| | |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت: تو تنهایی هام
(View Stats)
تشکرها: 846
تشکر شده 884 بار در 321 پست
کتاب مورد علاقه : دالان بهشت حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نه.................... متنفرم............... | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۹ محل سکونت: زیر اسمون ابی
(View Stats)
تشکرها: 1,652
تشکر شده 310 بار در 152 پست
کتاب مورد علاقه : هری پاترها- دالان بهشت حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز فکر نمیکنم.نه......... دخترای ننه دریا رو زمین عشق نموند خیلی وقت پیش بار و بندیلشو بست خونه تکوند ![]() | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۰ محل سکونت: گلستان
(View Stats)
تشکرها: 262
تشکر شده 987 بار در 356 پست
کتاب مورد علاقه : غزال حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نه...هوش 60 درصد خوبه کار ادم راه میافته(100 درصد میخوایم چیکار )ولی صورت زیبا لازم میشه
| ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۹ محل سکونت: کرج
(View Stats)
تشکرها: 2,668
تشکر شده 251 بار در 179 پست
کتاب مورد علاقه : زیادن.......... حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نه......... میخــــــواهم عوض شوم! چرا بایـــــد دلتنگ آغوشت باشم؟ میخـــــــواهم تو دلتـــــنگ آغوشَـــم باشــــی! میخـــواهم آن سیــــبِ قرمزِ بالـــای درخــــــت باشـــــَم در دورتـــــرین نُـــقطه ... ... دقت کن!!! رسیدن بـــــه مَــــن آسان نیـــــست اگر هِـــمـَتـَش را نـَـــداری آسیــــبی به درخت نــــزن بـــــه همان سیــــب های کِرم خورده ی روی زمــــــین قانـــــــــــــع بــاش! | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰
(View Stats)
تشکرها: 1
تشکر شده 3 بار در 2 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز اره!یدونه زخمم اینور مینداختم 80% بره روش | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت: اهواز
(View Stats)
تشکرها: 381
تشکر شده 247 بار در 103 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز عمراً... الان دیگه کی به فکر هوشه؟ همه چیزا خوب خوب اختراع شدن. هر چند بازم لازمه ولی نه در عوض زیبایی قربان U ![]() | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت: س.ب ( سراوان)
(View Stats)
تشکرها: 326
تشکر شده 179 بار در 121 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز آره،زیبایی ظاهرهیچ نیست | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۰ محل سکونت: یه گوشه ی دنج
(View Stats)
تشکرها: 10,781
تشکر شده 9,944 بار در 2,608 پست
کتاب مورد علاقه : دختر زشت حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نه حاضر نیستم هوششم خوبه محبت مثل مشروب خوردن میمونه وقتی كم میدی طرف میخوره ... حالشو میبره ... ! وقتی زیاد از حد میشه ... طرف بالا میاره ... ![]() برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| 40%بالاتر, از, اگر, این, با, ببرید, تا, دهان, را, روی, زخمی, زشت, صورتتون, مثلا, میتوانستید, میزان, هوشتون, چشم, کارو |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |