| |||
| |||||||
![]() |
| | LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
| | #21 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت: پایتخت
(View Stats)
تشکرها: 1,260
تشکر شده 795 بار در 279 پست
کتاب مورد علاقه : دالان بهشت - باخانمان حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نه اصلا دوست ندارم بخشی از بزرگترین نعمت های خدا برای بندگانش، بی جواب گذاشتن برخی از دعاهای آنهاست ... | ||||||||
| | |
| | #22 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰
(View Stats)
تشکرها: 42
تشکر شده 232 بار در 113 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نباید به ضریب هوشی اهمیت داد ![]() داشتن پشتکار از ضریب هوشی خیلی مهمتره | ||||||||
| | |
| | #23 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: همین جا
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : روی جاده نمناک وبامدا حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز چی؟چه سوال عجیبی؟ ![]() | ||||||||
| | |
| | #24 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: خونه
(View Stats)
تشکرها: 9,499
تشکر شده 2,040 بار در 235 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز اگر درصدش بیشتر باشه اره این کارو می کنم چون اون موقع این قدر هوش پیدا یم کنم که بتونم به طریقی زخمرو خوب کنم یا بپوشونم و در کل من زخم روی صورتو دوست دارم زخم روی صورت از زیبایی ادم کم نمی کنه فقط ادمو خشن تر نشون می ده که من دوست دارم تجربه در همه ی لحاظ ثابت کرده زیبایی بیش از حد مثل ثروت بیش از حد بد بختی می یاره اگرم کسی به ظاهرم قراره اهمیت بده می تونه بره بمی ره من جنبه های دیگه هم دارم اگه کسی چندشش می شه می تونه بره و نگاه نکنه رمان های خاطرات خون اشام برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید متن2:"خدا عزیزم اون بالا بالا ها جای حق نشسته مطمئن باش یه روزی تمام این اشک ها و فراق ها و عشقت بی سرانجامت به دوست پسرت رو براش جبران می کنه.احساس پاک همیشه زیباست"هه خدا جای حق ننشسته که حماقت مردم رو به حساب احساس پاک بزاره و بخواد تلافی کنه.بندازید دور این خرعبلات احساسی رو.اصلا نه نندازین دور تا ببینم واقعا هم به جایی می رسین؟تکیه گاه؟!شونه ی محکم؟!عشق ؟!خاک بر سری؟!من واقعا مردا رو سرزنش نمی کنم که چرا تو سر زنا می زنن .چون زنا خودشون اینو می خوان.پس حق گله ندارن.احساس خوبه اما نه در حد خر تیتاب خورده و بی حساب و مسخره و اسمشم بزارین عشق.اصلا نه این کارو بکنین ببینم به کجا می رسین؟!می خوام بدونم؟دختر بچه های احساساتی! ویرایش توسط stiv : ۲۳ اسفند ۱۳۹۰ در ساعت ۰۹:۳۵ بعد از ظهر | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #25 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۹ محل سکونت: خونه ی بابام تو تهرووووون
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : بوسه ی تقدیر حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز عمرااااااااااااااااا....... | ||||||||
| | |
| | #26 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۹۰ محل سکونت: تهران
(View Stats)
تشکرها: 1,564
تشکر شده 1,765 بار در 1,014 پست
کتاب مورد علاقه : این روز ها..... حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نه من خودم رو دوست دارم باهمین فکری که دارم.... | ||||||||
| | |
| | #27 (لینک مستقیم) | ||||||||
| Banned تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۹۰ محل سکونت: انزلی
(View Stats)
تشکرها: 132
تشکر شده 20 بار در 15 پست
کتاب مورد علاقه : ياسمين حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز فکر نمیکنم ولی بضبی وقتا تنوع لازمه مخصوصا تنوع این جوری منحصر به فرد باشه ![]() | ||||||||
| | |
| | #28 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۹ محل سکونت: Tehran
(View Stats)
تشکرها: 1,698
تشکر شده 2,088 بار در 1,180 پست
کتاب مورد علاقه : Romance حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز اگه کسی حاضر میشد کهزخمی زشت روی صورتش مثلا از دهان تا چشم داشته باشه در عوض هوشش به میزانی بالا بره , حتم بدون اون شخص از هوش بهره ای نبرده... ![]() برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید ![]() برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید ![]() | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| 40%بالاتر, از, اگر, این, با, ببرید, تا, دهان, را, روی, زخمی, زشت, صورتتون, مثلا, میتوانستید, میزان, هوشتون, چشم, کارو |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |