| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: خونه پدری
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : بابالنگ دراز،جام جهان حالت من : | پست بسیار مفید : +5 امتیاز اگه قرار بود دخترا برن خواستگاری پسرا چی میشد؟؟؟ به نظر شما پسرا چه شرط هایی میذاشتن؟؟ مثلا باید: -ماشین داشته باشه.. -خونه داشته باشه.... -من میخوام ادامه تحصیل بدم..... مهریه نخواد.... و............. بنظر شما چی میشد؟؟ همکنون نیاز مند یاری سبزتان هستیم: برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید اینم چرت های خودم: برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید من یه مدت دارم میرم برای امتحانا نمیام،خداحافظ نودوهشتیا ![]() ![]() من 15 خرداد تولدمه یادتون نره برام تایپیک بزنیناااااااا!!!! ![]() به نوشته مخفی توجه فرمایین: برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: آخر دنيا
(View Stats)
تشکرها: 5,253
تشکر شده 709 بار در 288 پست
کتاب مورد علاقه : كورى،كافه پيانو | پست بسیار مفید : +5 امتیاز من كلا از اينكه هر كسى چه زن و چه مرد بشينه و منتظر بشه كه يك نفر انتخابش كنه متنفرم. لابد انوقت مردها هم شروع ميكردند مثل بعضى از دخترها درخواستهاى غير متعارف ميكردند چون نفس خواستگارى در ايجاد بايد ها و نبايدهاست. به نظر من وقتى كسى رو براى زندگى انتخاب كردى بايد نظرش رو راجع به خودت بپرسى و از اينكه بهت جواب منفى بده ترس نداشته باشى. به اميد اينكه روزى بشه كسى از ابراز احساساتش نترسه و كسى هم درخواست نامعقول نكنه. ای خدای بزرگ به من کمک کن تا وقتی می خواهم درباره ی راه رفتن کسی قضاوت کنم, کمی با کفش های او راه بروم | ||||||||
| | |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت: رشت
(View Stats)
تشکرها: 3,155
تشکر شده 23,320 بار در 807 پست
کتاب مورد علاقه : ياسمين حالت من : | پست معمولی : +2 امتیاز خوب بود ديگه... اينجوري كار خانم ها راحت تر مي شد... من اصلا خوشم نمياد كه زن عشقش رو توي سينه حبس كنه... اگه خانم ها برن خواستگاري آقايون بهتره و راحت تر خواسته هاشونو بيان مي كنن... يعني حق انتخاب دارن و نبايد فقط انتخاب بشن... ![]() رمان باد ما را با خود خواهد برد... نويسنده: kolaleh.gh روي لينك زير كليك كنيد: http://www.forum.98ia.com/t408505.html ویرایش توسط kolaleh : ۱۵ بهمن ۱۳۹۰ در ساعت ۰۹:۲۸ قبل از ظهر | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت: تو قلب ادم ها
(View Stats)
تشکرها: 75
تشکر شده 116 بار در 83 پست
کتاب مورد علاقه : همخونه حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز منم با نظر شما موافقم مهتاب خانوم ولی این عرف جامعه است و تغییری نمیکنه | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: IR/IRAN
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : booooogh حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز دیگه تو دلشون نگه نمیدارن.......میرن خواستگاری ولی خیلی تابلویه........ ----------------------------------------------------------------------------------- هر شب مرا با خود میبری میبری به جایی که تاریک است و روشنایی آن تویی هرشب مرا به اوج میبری میرسیم به جایی که نگاهت همیشه آنجا بود ما یکی شده ایم با هم همیشگی شده عشقمان، بگو از احساست برای من… همیشه میگویم تو تا ابد برایم یکی هستی ، یکی که عاشقانه دوستش دارم ، یکی که برایم یک دنیاست…. دنیای زیبایی که درون آنم ببین یک دیوانه دائم نگاهش به چشمان توست ، من همانم! . ------------------------------------------------------------------- | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت: تو قلب ادم ها
(View Stats)
تشکرها: 75
تشکر شده 116 بار در 83 پست
کتاب مورد علاقه : همخونه حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز ولی به نظر من اصلا تابلو نیست دخترا هم حق دارن احساساتشونو بروز بدن | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت: اهواز
(View Stats)
تشکرها: 381
تشکر شده 247 بار در 103 پست
حالت من : | پست مفید : +3 امتیاز پسرا که جنبه ندارن اگه قرار بود ما بریم خواستگاریشون دماغشون رو سه متر می دادن بالا. همین الان که خودشون دربه در دنبال دخترا راه می افتن کلّی ادّعا دارن. چه برسه به اون موقع قربان U ![]() | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت: A.Gh
(View Stats)
تشکرها: 61
تشکر شده 295 بار در 133 پست
کتاب مورد علاقه : ? حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز اون وقت همه نصف پسرا ميترشيدن شايد هم همشون چون دخترا قد بلند چارشونه چشم آبي يه عالمه پول هفت هشت تا ماشين خارجي يه ميليون دلاري و يه چند خونه با چند تا نوكر و كلفت توي هر كدوم ميخوان تا حالا شايد بهش يه نظري بندازن اون موقع هم مطمئن باشيد همين طوري بود اگه يارو اين شرايط رو داشت شايد بهش فكر كنن كه برن خواستگاريش يا نه اگه دخترا اين چيزا رو نمي خوان پس چرا توي رمان هايي كه مي نويسن همش پسره همين طوريه؟!!!! چه اشتباه بزرگی است تلخ کردن زندگیمان برای کسی که در دوری ما شیرین ترین لحظات زندگیش را سپری می کند | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۸ محل سکونت: زیر سایه ی رحمت خدا
(View Stats)
تشکرها: 3,698
تشکر شده 981 بار در 399 پست
کتاب مورد علاقه : آن شرلی , مهر و مهتاب حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز ای بابا ! همین الآنم که مثلا پسرا میان خواستگاری خیلیاشون دنبال اینن که ببینن دختره ماشین داره ؟ کار داره ؟ حقوقش چقدره ؟ و ... هرچی وضع مالی وکلاس کاری دختره و خانواده ش بالاتر باشه مورد بهتری هم محسوب میشه ! اونوقت فکر کنین اگه دخترا میرفتن خواستگاری دیگه چی میشد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!! هیچ چیز به آسانی قلب نمی شکند ... مراقب قلبها باشیم ![]() | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال بخش تاریخ ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: EARTH
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : خط سوم.راه حالت من : | پست معمولی : 0 امتیاز لطفا همه ی پسرهارو تو یک ترازو نسنجید همشون که دنبال دخترا رانمیفتن بعضی از دخترا هستن که اگه پسرا محلشون نذارن دیونه میشنو نو خود نمایی میکنن به نطر منم باید دخترا برن خواستگاری ای آنکه آرزویت دارم،باخود شب و روز گفتگویت دارم نه قدرت آمدن به سویت دارم،نه طاقت ندیدن رویت دارم | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| اگه, برن, بود, خواستگاری, دخترا, قرار, میشد؟؟؟, پسرا, چی |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |