| |||
| |||||||
| نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: انتخاب بهترین جمله عاشقانه | |||
| 1 | | 36 | 46.15% |
| 2 | | 21 | 26.92% |
| 3 | | 18 | 23.08% |
| 4 | | 37 | 47.44% |
| 5 | | 26 | 33.33% |
| 6 | | 52 | 66.67% |
| نظرسنجی با انتخاب چندگانه رأی دهندگان: 78. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید. | |||
![]() |
| | LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
| | #31 (لینک مستقیم) | |||||||||
| همکار بخش مسابقات ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۸۹ محل سکونت: RASHT*¤.¸¸.
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : رمان،روانشناسي،تخيلي حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
خيلي وقت گير نيست ها
| |||||||||
| |
| | #32 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بخش مسابقات ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۸۹ محل سکونت: RASHT*¤.¸¸.
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : رمان،روانشناسي،تخيلي حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز راي بديد ديگه ......... | ||||||||
| |
| | #33 (لینک مستقیم) |
| همکار بخش درسی و دانشجویی ![]() حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز منم رای دادم |
| |
| | #34 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بازنشسته ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۸
(View Stats)
تشکرها: 67,845
تشکر شده 147,114 بار در 14,761 پست
کتاب مورد علاقه : مریم ریاحی حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز من يادمه اينجا راي داده بودما چرا همگاني نيست نظر سنجي فرناز؟
| ||||||||
| |
| | #35 (لینک مستقیم) | |
| کاربر نیمه فعال ![]() حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز 1346 رای دادم نقل قول:
![]() عشق بگو کجا خانه داری تا سر به آستانت نهم و همانجا خانه کنم ارومیای بنفش http://www.forum.98ia.com/t396644.html | |
| |
| | #36 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بخش نرم افزار ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۸۹ محل سکونت: tehran
(View Stats)
تشکرها: 12,681
تشکر شده 16,405 بار در 2,552 پست
کتاب مورد علاقه : مهر و مهتاب-هری پاتر حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز بشتابید رای بدید یه آدمایی هستن که همیشه با حوصله جواب اس ام اساتو میدن… هروقت ازشون بپرسی چطوری؟ میگن خوبم.. وقتی میبینن یه گنجشک داره رو زمین دنبال غذا میگرده,راهشون رو کج میکنن از یه طرف دیگه میرن که اون نپره… همینایی که تو سرما اگه یخ ام بزنن, دستتو ول نمیکنن بزارن تو جیبشون… اونایی که تو تلفن یهویی ساکت میشن/اینایی که همیشه میخندن اینایی که تو چله زمستون پیشنهاد بستنی خوردن میدن/همونایین که براتون حاضرن هرکاری بکنن تو رو خدا اگه باهاشون میرید تو رابطه, اذیتشون نکنین … تنهاشون نزارین ؛ داغون میشن … | ||||||||
| |
| | #37 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بخش کتاب ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۸ محل سکونت: tehran
(View Stats)
تشکرها: 108,073
تشکر شده 197,475 بار در 18,596 پست
کتاب مورد علاقه : بامداد خمار | بدون امتیاز : 0 امتیاز همه خوابیدننننننن دیر باریدى باران ... دیر... من مدت هاست در حجم نبودن كسى خشكیده ام...!! | ||||||||
| |
| | #38 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۰ محل سکونت: آسمان آبی
(View Stats)
تشکرها: 201
تشکر شده 2,795 بار در 500 پست
کتاب مورد علاقه : بامدادخمار | بدون امتیاز : 0 امتیاز رای میدم به ![]() 1.4.5.6 ترسم از بی رحمی شب نیست ترسم از دل تنگی فرداست ترسم از شب مرگی آواز ترسم از تدفین قمری هاستسهمی از رجعت انسان سهمی از خدا شدن باش سهمی از معجزه ی عشق سهمی از معراج من باشاز تو تا ویرونی من.... .................................................. ............................... ویرایش توسط bahar18 : ۱۸ بهمن ۱۳۹۰ در ساعت ۰۴:۴۸ بعد از ظهر | ||||||||
| |
| | #39 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : رمان،روانشناسي،تخيلي حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز | ||||||||
| |
| | #40 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : رمان،روانشناسي،تخيلي حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز چند بار شوت كنيم آخه ؟ بياييد راي بديد خب | ||||||||
| |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| جملات, دور, دوم, عاشقانه, مسابقه |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |