| |||
| | #21 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰ محل سکونت: Sari
تشکرها: 28
تشکر شده 100 بار در 31 پست
کتاب مورد علاقه : هر چي تخيلي نباشه حالت من : | واااااااااااااااي تركيد بيچاره | ||||||||
| | |
| | #22 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۰ محل سکونت: روی زمین خدا
تشکرها: 15,740
تشکر شده 2,183 بار در 611 پست
کتاب مورد علاقه : چشمانی به رنگ عسل حالت من : | در یک کلمه...بدبخت... | ||||||||
| | |
| | #23 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت: زیر اسمون خدا
تشکرها: 1,078
تشکر شده 1,163 بار در 774 پست
کتاب مورد علاقه : هرچی قشنگ باشه حالت من : | ترکید................. درد یک پنجره را پنجره ها می فهمند معنی کور شدن را گره ها می فهمند سخت بالا بروی ، ساده بیایی پایین قصه تلخ مرا سُرسُره ها می فهمند یک نگاهت به من آموخت که در حرف زدن چشم ها بیشتر از حنجره ها می فهمند آنچه از رفتنت آمد به سرم را فردا مردم از خواندن این تذکره ها می فهمند نه نفهمید کسی منزلت شمس مرا قرن ها بعد در آن کنگره ها می فهمند | ||||||||
| | |
| | #24 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: زیر آسمون خدا
تشکرها: 1,846
تشکر شده 1,808 بار در 747 پست
کتاب مورد علاقه : پدر خوب حالت من : | بمیرم واسش!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 زندگی زیباست.......!! آری واقعا زیباست. ![]() شاهکارای نویسندگان نودو هشتی![]() برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #25 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۰ محل سکونت: گیلان
کتاب مورد علاقه : رمان حالت من : | وای طفلک داغون شد. در دردها دوست را خبر نکردن،خود نوعی عشق ورزیدن است. دکتر شریعتی | ||||||||
| | |
| | #26 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰
تشکرها: 374
تشکر شده 436 بار در 266 پست
حالت من : | وااااااااااای بیچاره.... کسی چه میداند که امروز چند بار فرو ریختم .... از دیدن کسی که تنها لباسش شبیه تو بود ... ![]() ![]() | ||||||||
| | |
| | #27 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت: ساکن باغ نیلوفری
تشکرها: 261
تشکر شده 1,387 بار در 948 پست
کتاب مورد علاقه : در امتداد حسرت حالت من : | اوووووووووووووووووووووووف طفلی! داغون شد که | ||||||||
| | |
| | #28 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت: زیر گنبد کبود
تشکرها: 3
تشکر شده 410 بار در 249 پست
کتاب مورد علاقه : دالان بهشت،آتوسا،دزی حالت من : | طمع کرد و حسودی!!!!!!!!!حقشه! هیچکس تنها نیست! مسوولی یکتا!!!!! هر کی هر نوع درد و دل،اعتماد به نفس کاذب و روحیه شاد و سرحال می خواد ناراحت نباشه چون مسوولی اینجاست!!!! ![]() | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #29 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: زیر آسمون خدا
تشکرها: 626
تشکر شده 796 بار در 651 پست
کتاب مورد علاقه : سهم من -یاسمین حالت من : | آخه مگه کسی زورت کرده؟؟؟؟ ![]() | ||||||||
| | |
| | #30 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۰
تشکرها: 1,085
تشکر شده 1,176 بار در 664 پست
حالت من : | ورزش نمیکنه یدفعه میخواد بترکونه از دوستی پر من از دوست دلخور من آجر به آجر من من پشت دیوارم لعنت به این دیدار لعنت به این دیوار لعنت به این آوار...من زیر آوارم | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| رفت قاطي باقليا |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |