| |||
| | #41 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰
تشکرها: 23
تشکر شده 1,287 بار در 492 پست
حالت من : | باز خوب مثل بقیه بازیگر های سرشناس جوگیر ابرمون رو نبرده هر چند پوشش چندان جالبی نداره. کوچه هارو بلد شدم.مغازه هارا. رنگ های چراغ راهنمارا.حتی جدول ضرب را. ودیگر در راه هیچ مدرسه ای گم نمیشوم. اما گاهی میان ادمها گم میشوم ادمها را بلد نیستم....! | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #42 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت: مشهد
تشکرها: 154
تشکر شده 209 بار در 133 پست
کتاب مورد علاقه : همخونه.دالان بهشت حالت من : | خوب بودن فقط فکر نمی کردم اینقدر بی جنبه باشه | ||||||||
| | |
| | #43 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۸ محل سکونت: زير گنبد كبود
تشکرها: 6,792
تشکر شده 5,073 بار در 578 پست
کتاب مورد علاقه : رمان حالت من : | مرسي ..ولي تيپش بده | ||||||||
| | |
| | #44 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۹ محل سکونت: طهران
کتاب مورد علاقه : مهر و مهتاب حالت من : | شال کاملا فرمالیته سرشه یقشونم که open دیگه.... ![]() نمی خوام بگم حجابش به ما مربوط میشه اما حداقل به عنوان یه نماینده از کشور اسلامی باید رعایت کنه.... ![]() ماهیه شده بود باورش تور اگه بندازن سرش میشه عروس ماهی ها شاه ماهی میشه همسرش... ماهیه باورش نبود تور اگه بندازن سرش نگاه گرم ماهیگیر میشه نگاه آخرش... ![]() برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید آیا از رمان های تکراری خسته شدید؟؟ آیا به دنبال یک رمان زیبا و سرگرم کننده هستید ؟؟ پس کلیک کنید... ![]() برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید ** طرفداران شهاب حسینی ** . . . | ||||||||
| | |
| | #45 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۹ محل سکونت: رامسر
تشکرها: 2,423
تشکر شده 1,738 بار در 866 پست
کتاب مورد علاقه : مجنون تر از فرهاد حالت من : | ممنون خوب بودن | ||||||||
| | |
| | #46 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: در آغوش باد
کتاب مورد علاقه : الهه شرقی حالت من : | اونوقت این روسری که نصفه سرشه اذیتش نمی کنه؟!!! ![]() خب چه کاریه ؟؟ ![]() درش بیاره دیگه | ||||||||
| | |
| | #47 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: Tehran
تشکرها: 3,056
تشکر شده 1,060 بار در 779 پست
کتاب مورد علاقه : seday pay sohrab_boofkor_twilight حالت من : | دوسش دارم شیکه....!!! You have reached the very depths of my soul bringing out emotions I never knew I had and unveiling an ability to love ..... I never thought possible ...... ![]() | ||||||||
| | |
| | #48 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت: روي سرزمین خدا
تشکرها: 2,312
تشکر شده 28,518 بار در 340 پست
حالت من : | هم شخصيتش رو مي دوستم هم بازيش خوبه تیپش منو كشته هرگز نمي گيرد كسي در قلب من جاي تو را هرگز نديدم بر لبي لبخند زيباي تو را خورشيد عشق تو هنوز سوزد مرا سر تا زپاي در كوي راه زندگي روشن كند راه مرا | ||||||||
| | |
| | #49 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۰ محل سکونت: پلاک 2544
کتاب مورد علاقه : حشاشین حالت من : | خیلی خوب بود .. هم خودش هم تیپش ... من خوشم میاد ازش .. افتخاریه | ||||||||
| | |
| | #50 (لینک مستقیم) | ||||||||
| Banned تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: تو دل کسانی که یادی از ما بکنن
کتاب مورد علاقه : چراهای بی پاسخ!!! | آب و هواي خارج بهش ساخته كه همش ميخنده | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| از, ایران, حاتمی, خارج, روی, عکسهای, فرش, قرمز, لیلا |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |