| |||
| |||||||
![]() |
| | LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
| | #21 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت: اراک
(View Stats)
تشکرها: 2,579
تشکر شده 1,249 بار در 425 پست
کتاب مورد علاقه : گندم،آن تابستان و ... حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز ده بیست بار دیگه از روش رد میشم........ بیبو بیبو آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآ آآآ بیو بیو بیو....!بببییییییییبو بیییییییبو ![]() هان؟چیه؟به چی نیگاه میکنی؟تا حالا امضا به این خل و چلی ندیده بودی تو عمرت؟!نیشتو ببند..! ![]() | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #22 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت: 0tAgHaM
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : shangulo mangul حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز خوشحال میشم.......بعدم میرم تا یکی دیگه رو زیر کنم مسخــــــــره ترین ســــــــوالی کــــــــه میشــــــه از یکـــــی پرســـید: میتونم بهــــــت اعتمـــــــــاد کنم ؟! در تاریخ حتـــــــــی یک مورد هــــــــــم جواب منفــــــــی ثبت نشده ܜܔܢܜܔܔܢܜܔܔܢܜܔܔܜܔܔܢܜܔܔܢܜܔܔ ܢܜܔܔܔܜܔܔܢܜܔܔܢܜ یکـــــــــــــی از مزایای پســـــــــــر بودن اینـــــــــه که هرچقد دلــــت خواس میتونی گریه کنی، آخرش دستـــتو محکم بمالــــــی به چشــــــــــــــــمت هیچی نمیشـــــــــــه! (*pegah*) ![]() | ||||||||
| | |
| | #23 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : دي ۱۳۹۰ محل سکونت: بندر انزلی
(View Stats)
تشکرها: 271
تشکر شده 236 بار در 96 پست
کتاب مورد علاقه : دالان بهشت، الهه شرقی حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز میگم دوستی ببخش منو................. | ||||||||
| | |
| | #24 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت: اصفهان
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : هری پاتر،twilight،چشم های حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز میبرمش بیمارستان صب می کنم مطمئن میشم خوب خوب بشه یه وقته که می بینی اُوپــــــــس (O0pS)دنیا گرده ... اصلا گوشه نداره ...! یهو می بینی که وسط یه دایره ایستادی ... فقط خودتی و خودت!!! | ||||||||
| | |
| | #25 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت: 0tAgHaM
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : shangulo mangul حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز همونجا ولش میکنم به امانه خدا تا یه آدمه دلسوز پیداشه کمکش کنه | ||||||||
| | |
| | #26 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: tehran
(View Stats)
تشکرها: 1,003
تشکر شده 21,214 بار در 295 پست
کتاب مورد علاقه : پرنده ی من(فریبا وفی) حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز میبرمش بیمارستان هیچ کس همراه نیست تنهای اول ![]() | ||||||||
| | |
| | #27 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت: شمال غرب ایران
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : هر چی حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز 4.میبریش بیمارستان آنقدر منتظر میشم که خوب بشه چون نسبتا با انصافه هيچكس نفهميد كه خداهم تنهاييش رافرياد ميزند"قل هو الله احد". اینم از وبلاگم حتما سر بزنید http://rozegashang.mihanblog.com/ | ||||||||
| | |
| | #28 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : shangulo mangul حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز دِ فرار........... | ||||||||
| | |
| | #29 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت: شمال غرب ایران
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : هر چی حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز یه 60000000 باری از روش رد میشم | ||||||||
| | |
| | #30 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: زیر اسمان خدا
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : رمان های عاشقانه حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز واقعااااااااااااا؟. ..دوستی یعنی منو ول می کنی وسط خیابونو میری؟.. ..خیلی بامعرفتییییییییییی........ برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید *اولین رمانم (قصه عشق ترگل)عاشقانه..کل کل..کمی هم خنده دار* *دومین رمانم (مسیرعشق) کل کل..عاشقانه..هیجانی..پلیسی* فرشته من | fereshteh27 کاربر انجمن..*در حال تایپ* ![]() ![]() عشق و احساس من | fereshteh27 کاربر انجمن عشق و احساس من | fereshteh27 کاربر انجمن | معرفی و نقد کتاب | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| اگه, با, ببینی, رو, زیر, قبلیت, ماشین, میکنی؟, نفر, هستش, چیکار, کنی, یکی |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |