| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر کل سایت ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۷ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۸۷
(View Stats)
تشکرها: 9,211
تشکر شده 70,294 بار در 5,617 پست
| پست بسیار مفید : +18 امتیاز سلام دوستان عزيز تا آخر شب جمعه فرصت داريد تا سوالاتتون رو از heaven-born بپرسيد . نفرات بعدی اعلام آمادگی خودشون رو به من از طريق پیام خصوصی (کسانی که توسط کاربران شناخته شده هستند و مدتی از فعالیتشون می گذره) اطلاع بدهند. قوانین صندلی داغ قانون شماره 1 : از پرسیدن سوال های آن چنانی و این چنین خودداری کنید . قانون شماره 2 : از هرگونه توهین و کلمات زشت کاملا بپرهیزید . در صورت مشاهده با نویسنده پست شدیدا برخورد خواهد شد. قانون شماره 3: فردی که روی صندلی داغ قرار میگیرد به سوالاتی که توان جوابش ر انداردخط تیره قرار بدهد . (البته تا جایی که امکانش وجود دارد پاسخ بدهد). قانون شماره 4 : تمامی افرادی که روی صندلی داغ می نشینند یک عکس به عنوان یادگاری قرار بدهند (عکس می تواند هرچیزی باشد عکس یک شخصیت ، منظره و ...) قانون شماره 5 : شخصی که بر روی صندلی داغ می نشیند ، برای پاسخ گویی به هرسوال باید ، سوال را نقل قول کند سپس پاسخ آن را پایین آن قرار دهد . قانون شماره 6 : این قانون بدین شکل میباشد که افراد سوالات خود را در تاپیک مربوطه ارسال میکنند و هرگونه کل کل، شکلک تنها و هرگونه حرف یا موضوعی غیر از سوال بدون اخطار حذف خواهد شد. قانون شماره 7 : تمامی افرادی که در صندلی داغ شرکت میکنند باید این قوانین رو مطالعه کنند . درغیر این صورت با کاربری که غیر از این قوانین رو انجام بدهد برخورد خواهد شد. قانون شماره 8 : هیچ اجباری برای پاسخ به سوالات شخصی نیست . قانون شماره 9 : کسانی که قصد پرسیدن سوال رو دارند ابتدا تمام سوالات را بخوانند تا سوال تکراری پرسیده نشود . قانون شماره 10 : تمام سوالاتتون در یک پست باشند و از ارسال چندین پست پشت سر هم خودداری کنید . لطفا تعداد سوالاتتون کم باشه که بتونیم صندلی داغ رو ادامه بدیم . پستی که حاوی سوال زیادی باشد پاک می شود . با تشکر پ.ن : لطفا از گذاشتن زنبیل و گرفتن نوبت خودداری کنید و سوالاتتون رو یه دفعه توی یه پست بفرستید . لطفا سوالات و مشکلاتتون رو پیام خصوصی نکنید . برای هر مشکل و درخواستی تاپیک مخصوصش وجود داره . قبل از ایجاد تاپیک و یا پرسیدن سوال حتما جستجو کنید . آپلود فایل و عکس بهترین آهنگی که تا به حال شنیدم! | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : | # NEGAR #, "لعیا", * sogi jOoOn *, *9092*شادی, +Lily, -2nya-, .rima., avazkhamoosh, aylin-72, baharinbahar, brain storm, elahe70, eli5, farnaz58, flavia, ghazale96, heaven-born, jallyyyy, jessica3, m@r*y@m, madnes, mahdieh67, malmal91, matin-tanha, mazi63, Mina, narg-s, natalia, NAVA22, negin-joon, pari75, pegah.a, Persiana, sahar sss, sahely, shaghhayeghh, soushiyant, Star-crossed, sydney, s_donia323, ~jOojoO.tAlA~, ~sun daughter~, انه شرلی, بهارجون, حامی تنها, خانم فسقلی, ستاره شباهنگ, ستاره ملک, ستاره یخی, شبنم, فاطمه1, م.ن, محمـد, مونا**, نگین, ویولت بودلر, پرهوده, یاشمین, یگانه |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۹ محل سکونت: جهان سوم
(View Stats)
تشکرها: 14,134
تشکر شده 430,935 بار در 2,164 پست
کتاب مورد علاقه : پدر آن دیگری حالت من : | پست مفید : +4 امتیاز اخ جون ن ن ن من اولین نفرم م م م خوب اسم؟ سن؟ محل زندگی؟ علاقه مندی ها؟ نظرت راجع به 98یا؟ چطوری با این سایت اشنا شدی؟ هدفت چی بود رو این صندلی نشستی؟ چقدر اهل رمان هستی؟ بهترین رمانی که تو این سایت خوندی چی بوده؟ قشنگترین اواتار مال کیه؟ قشنگترین امضا؟ بد اخلاق ترین مدیر سایت؟ بهترین مدیر سایت؟ وقتی ویجه شدی ...؟؟؟ خواننده ی مورد علاقه؟ رنگ مورد علاقه؟ اهنگ مورد علاقه؟ اگه میشه ی خط ازشم بگو... خواستی لینک دانلودشم بذار. بهترین تبلیغ تی وی؟ اهل ماهوراه هستی؟ کدوم شبکه؟ من و تو یا پی ام سی؟ فیلم های فارسی وان بهترن یا جم کلاسیک؟ تیکه کلامت چیه؟ بهترین فیلمی ک دیدی؟ بهترین بازیگر زن؟ نظرت وراجع به این زیر ی ها در یک کلمه خلاصه بگو: ادمین شبنم بهی 319 مهدیه انیتا سان داتر هانی ایکس mina مینا یگانه 98یا رمان گوشت کوبیده کله پاچه جدایی نادر از سیمین اصغر فرهادی ناخن گیر بارون دریا شب ستاره خورشید ============ خوب همینا بود ... مرسی ک جواب میدی بعضی ادم ها بزرگند... خیلی بزرگ... یا اگر هم بزرگ نباشند انقدر ادعای بزرگی شان میشود که باور کنی بزرگند... وقتی میفهمی از خودت هم کوچکترند فقط دوست داری از بزرگی زیادی شان عق بزنی... ویرایش توسط ~sun daughter~ : ۱۴ بهمن ۱۳۹۰ در ساعت ۰۷:۱۵ بعد از ظهر | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : | "لعیا", * sogi jOoOn *, avazkhamoosh, bahar.d65, brain storm, elahe70, eli5, farnaz58, ghazale96, heaven-born, Hoopoe, m@r*y@m, malmal91, matin-tanha, mazi63, narg-s, paradise, pari_shaun, pegah.a, Star-crossed, sydney, s_donia323, _ SPEED _, ~jOojoO.tAlA~, حامی تنها, خانم فسقلی, ستاره یخی, شبنم, لحظه, م.ن, محمـد, ویولت بودلر, یاشمین, یگانه |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۰
(View Stats)
تشکرها: 595
تشکر شده 1,975 بار در 767 پست
کتاب مورد علاقه : zendegi khub bood حالت من : | پست بسیار مفید : +6 امتیاز استقلال یا پرسپولیس رنگ مورد علاقه به رابطه دختر پسر اعتقاد داری؟ ![]() خداي را شاكرم كه مرا پرسپوليسي افريدي آهنگ جدید و فوق العاده زیبای حامد طاها به نام پرسپولیس .... برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید امضاي دوستان رو كش رفتم ![]() برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید برا يه مدت خداحافظ | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: مشهد
(View Stats)
تشکرها: 935
تشکر شده 2,775 بار در 293 پست
کتاب مورد علاقه : رمان امانت عشق حالت من : | پست بسیار مفید : +5 امتیاز سلاااااااااااااااااااااام پریسا جونم مثل اینکه بالاخره نشستی رو صندلی داغ ؟؟؟ ![]() پری جون: پ نه پ فکر کردی به خاطر سردی هوا نشستم که گرم شم...... !!!!!!!!! ![]() خوب این فقط یه شوخی کوچولو بود با تو دوست گلم که از طرف خودم جواب این سئوال رو نوشتم امیدوارم که ناراحت نشده باشی ![]() میرم که 5 تا سئوال اولم رو بپرسم ......... الف – اول بگو ببینم صندلیش که خیلی داغ نیست که ؟؟؟؟؟ ![]() ب- اهل کجایی و به غیر از شهر خودت دوست داشتی تو کدام شهر زندگی میکردی ؟ پ-قشنگترین عکسی که تابحال دیدی ؟ ت- زیباترین صدایی که تو عمرم شنیدی .......؟؟؟ ث- دوست داری تو این هوای سرد زمستونی (شهر ما که خیلی سرده دو روزه ) یه نوشیدنی گرم بخوری یا یه بستنی ؟(تو فضای باز ) فکر نکنم سئوالام زیاد سخت بود سخت نمی پرسم تا به همشون جواب بدی ؟ مرسیییییییییییییییی دوباره برمی گردم ................... ![]() صدای تو -خنده های تو - غرور تو این حس ناشناخته, عذاب کدامین گناه من است ؟ اری این صدای توست که مرا به سوی خودمیکشد این صدای توست که مرا مجذوب تو کرده.... این حس ارامش است که مرا به سوی تو میکشد ... خدایا این عذاب ها تاوان کدام گناه ناکرده ی من است بگو..... چراصدایش آرامم, نگاهش گمم خنده اش انرژی ام را چند برابر میکند... آه......... غرورش ........ اری این غرورو جذبه اش است که اینچنینم کرده اوست که مرا به سوی خودمیکشد.... اما......... زیبایی عشق در سکوت است نه فریاد پس ...
| ||||||||
| |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بخش کتاب ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: جایی که قلب آنجا نیست
(View Stats)
تشکرها: 67,486
تشکر شده 214,187 بار در 14,665 پست
حالت من : | پست مفید : +3 امتیاز سلام خوبی ؟ ![]() یه سوالی چند روزه فکر منو مشغول کرده حالا می پرسم ! ![]() اگر بیکار باشی روزی چند صفحه تایپ میکنی ؟ میانگین فکر کنم روزی 40 50 صفحه باشه ها ![]() ![]() تایپت خیلی تنده ؟ مثلا هر صفحه رو چند دقیقه ای تایپ میکنی ؟ ![]() اصلا تایپ رو دوست داری یا رمان رو ؟ ![]() خداییش دمت گرم به طور ویزه ازت ممنونم که هیچوقت منو جواب نکردی واسه تایپ ! ![]() پ . ن : نخندید بنده مدیر بخش کتابم و سوالامم باید کتابی باشه !![]() حالا یه سوال جدی : به خدا اعتقاد داری یا نداری ؟ کلا خودت حسش کردی یا طبق عادت و شرایط قبولش کردی که خدایی هم هست ؟! موفق باشی همیشه و همه جا ![]() تشکر از تایپیست ها = نشان ِ شخصیت ِ والای شما!![]() | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : | # NEGAR #, * sogi jOoOn *, .rima., avazkhamoosh, brain storm, elahe70, farnaz58, hanajigh, heaven-born, hoda barani, Hoopoe, malmal91, matin-tanha, pegah.a, Star-crossed, sydney, s_donia323, ~jOojoO.tAlA~, ~sun daughter~, حامی تنها, خانم فسقلی, دخترک کولی, ساحلي, شایسته بانو, شبنم, فرودو, لحظه, م.ن, ویولت بودلر, یاشمین, یگانه |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت: مشهد
(View Stats)
تشکرها: 3,747
تشکر شده 4,426 بار در 1,745 پست
کتاب مورد علاقه : کویر حالت من : | پست مفید : +3 امتیاز خب خب من ی سوال دارم ی مدت درگیرم ![]() شما یوزرتو عوض کردی؟؟ اگه اره قبلا چی بوده؟؟ من زنـــم و به همان اندازه از هوا سهــم میبرم که ریــه های تو دردآور است که من ازاد نباشم تا تو به گنـــاه نیفتی قوس های بدنم بیشتر از افکــارم به چشمـانت می آیند تاسف بار است که باید لباس هایم را به میزان ایمــان تو تنظیم کنم (زنده یاد سیمین دانشور) | ||||||||
| |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال فراخوان تایپ ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : دي ۱۳۸۹ محل سکونت: زیر آسمون کبود
(View Stats)
تشکرها: 1,569
تشکر شده 2,990 بار در 980 پست
کتاب مورد علاقه : ربکا حالت من : | پست مفید : +3 امتیاز سلام خوبی ؟ بیشتر چه کتابهای رو دوست داری بخونی ؟ کدام دوران تحصیلت رو بیشتر دوست داشتی ؟ همه می دانند همه می دانند که من و تو از آن روزنه سرد و عبوس باغ را دیدیم و از آن شاخه ی بازیگر دور از دست سیب را چیدیم همه می ترسند همه می ترسند ، اما من و تو به چراغ و آب و آیینه پیوستیم و نترسیدیم ... | ||||||||
| |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بخش کتاب ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۹ محل سکونت: ناکجاآباد
(View Stats)
تشکرها: 15,763
تشکر شده 38,762 بار در 5,150 پست
کتاب مورد علاقه : گلشن راز حالت من : | پست معمولی : +2 امتیاز سلام پریسا جون من اتفاقی این تاپیک دیدم بعدا میام سوال میپرسم ![]() بیوگرافی که خورشید پرسید فعلا اینارو جواب بدی گلی ![]() چطور با نودهشتیا آشنا شدی؟ بدتر از من چرا این همه تایپ می کنی ؟ ![]() ![]() با کی صمیمی هستی؟ نظرت درباره من؟ سرگرمی هات بجز تایپ و نودهشتیا؟ خونوادت نظرشون دربارۀ این همه تایپ کردن چیه؟ دعوات نمی کنن؟ ![]() شاید بازم اومدم، اگه سوال تکرای بود ببخشید، همۀ پست ها رو نخوندم کاش خدا منو ببینه، ببینه چه گیج و خسته ام دستمو محکم بگیره ، بگه که نترس، من هستم برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت: تهران
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : کتب لمونی اسنیکت،هری، حالت من : | پست معمولی : +2 امتیاز منو میشناسی؟ چه حسی نسبت به من داری؟ تو دوستات کدومو از همه بیشتر دوس داری؟(تو نود وهشتیا) اینا که میگم یاده کی میوفتی؟ صورتی؟ زرد؟ آبی؟ سبز؟ قهوه ای؟ بنفش؟ کدوم تالار رو از همه بیشتر دوست داری؟ تو چند تا سایت عضوی؟ دوست خوبم: آیلار:تامین پارمیداا رمان های دوستام: آرزو های بر باد رفته http://www.forum.98ia.com/t436907.html عطر عاشقی: http://www.forum.98ia.com/t418533.html اینم رمان خودم: اشک های شبانه http://www.forum.98ia.com/t440277.html | ||||||||
| |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت: تهرون
(View Stats)
تشکرها: 704
تشکر شده 9,729 بار در 2,172 پست
کتاب مورد علاقه : یاسمین، غزال حالت من : | پست معمولی : +2 امتیاز متولد چه سالی هستی؟ نام و نام خانوادگی ت؟ کجا به دنیا اومدی ؟ ساکن کجایی؟ یرای مسافرت دوست داری کجا بری(داخلی کجاٰ خارجی کجا) دلت تا به حال شکسته؟ شیشه عمرمون دست کیه؟ مذهبی هستی؟ تا چه حد؟ سرگرمیت چیه؟ کجاها میری تفریح؟ تجملاتی هستی؟ قهر کنی با خانوادت چی کار میکنی؟ لواشک یا کاکائو؟ یکــی از بــدتــرین ظلـــم هـــایــی کـــه "عطــــرها" و "آهنگهــــا" بـــه مــــا میکنـــن اینـــه کــه بــــدون اجــــازه هـُــــلــــــمون میــدن وســـط خـــاطـــرات! | ||||||||
| |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| heavenborn, از, با, تاریخ, داغ, صندلی |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |