| |||
| | #51 (لینک مستقیم) | |||||||||||||||||
| کاربر ویژه ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۸۹ محل سکونت: ღ Earth ღ
(View Stats)
تشکرها: 16,627
تشکر شده 18,937 بار در 1,539 پست
کتاب مورد علاقه : ღ All book beautiful ღ | پست معمولی : +2 امتیاز حامی تنها نقل قول:
ببخش ظهر جواب سوالاتو ننوشتم الان هم مهمون داریم نمی دونم چی می نویسم بعداً میام اگه کج و کوله بود ویرایشش می کنم راستی چون می دونم الان سرکاری و وقتی اینو می خونی که تازه از سرکار برگشتی می گم خسته نباشی خانوم خانوما ![]() خواهش می کنم عزیزم، خوشحالم که تقریباً ندید منو شناخته بودی و حدس های درستی در موردم زدی ![]() نقل قول:
![]() وای مرضی همتون که از من قد بلندترید چرا من اینقدر کوتاهم اصلاً احساس غصه نمی کنم مگه قدم چشه خیلی هم خوبه اوهوم ![]() مرسی مرضیه جون تو خیلی مهربونی که این حرفو می زنی ![]() نقل قول:
![]() نقل قول:
نقل قول:
) اگه آرایش کنم خیلی ملایمهنقل قول:
بدون عینک همه رو ریز می بینم ![]() نقل قول:
![]() نقل قول:
راستش اگه مثل بعضی ها قلم نوشتنم خوب بود حتماً واسه چاپش اقدام می کردم بعداً در این مورد باهات کار دارمنقل قول:
| |||||||||||||||||
| |
| | #52 (لینک مستقیم) | |||||||||||
| کاربر ویژه ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۸۹ محل سکونت: ღ Earth ღ
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : ღ All book beautiful ღ | پست معمولی : +1 امتیاز حامی تنها نقل قول:
![]() نقل قول:
![]() نقل قول:
ویرایش توسط heaven-born : ۱۶ بهمن ۱۳۹۰ در ساعت ۰۷:۳۰ بعد از ظهر | |||||||||||
| |
| | #53 (لینک مستقیم) | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : ღ All book beautiful ღ | پست معمولی : +1 امتیاز ساحلی نقل قول:
![]() نقل قول:
![]() نقل قول:
![]() نقل قول:
![]() نقل قول:
![]() نقل قول:
![]() نقل قول:
![]() نقل قول:
![]() نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
![]() نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
![]() نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
![]() نقل قول:
![]() نقل قول:
![]() نقل قول:
ویرایش توسط heaven-born : ۱۷ بهمن ۱۳۹۰ در ساعت ۱۲:۳۳ قبل از ظهر | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
| |
| | #54 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر ارشد ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: Tehran - Iran
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : Gone with the Wind حالت من : | پست معمولی : +2 امتیاز سلام عزیزم شبت بخیر ![]() اول از همه ممنونم بابت زحمتی که تو بخش کتاب میکشی خانومی تعریفتون رو از بچه ها خیلی شنیدم. خودم باهاتون اصلا آشنایی نداشتم و خیلی تعجب کردم وقتی سنتون رو دیدم دیدم حدودا همسن هستیم . جدا خوشبختم ![]() خب سوالای من 1- شعری هست که توی زندگی بهش اعتقاد داشته باشید و خودتون بهش رسیده باشید ؟ 2- به نظرتون مشکلات دنیا خیلی زیاد شده یا آدما بی معرفت ؟ 3- اگر بر میگشتین به گذشته ؛ چه تغییری توی اتفاقاتی که براتون افتاده و عکس العملاتون ایجاد می کردین؟ چیزی هست که بخواین کلا حذفش کنین از گذشته تون ؟ 4- کسی هست توی زندگیتون که تصمیم گرفته باشید هیچ وقت نبخشیدش ؟ اگه آره میتونین همین الان به اینکه ببخشیدش یا نه فکر کنید ؟ 5- یه انتقاد از: من بخش کتاب مدیرای کتاب ![]() 6- یه پیشنهاد برای بهتر شدن بخش با اجازه برمیگردم ![]() | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : |
| | #55 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۹ محل سکونت: teh.gharb
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : حسن کچل.سفیدبرفی حالت من : | پست معمولی : +2 امتیاز سلااااااااااااااام عزیز دلم ، عسلم ، خوشگلم (واااااااااای چه استقبالی ازت کردم )من 2تا سوال دارم : چرا توی بخش کتاب فعالیت زیادی داری؟؟؟چرا مثلا توی بخش عکس فعالیت زیادی نداری؟؟؟؟ ![]() چجوری کاربر ویژه شدی؟؟؟آخه فعالیت کمی دارید طبق اماری که اون گوشه اسمتون زده!!!!سابقه تونم 1ساله!!! ویرایش توسط nazi 74 : ۱۶ بهمن ۱۳۹۰ در ساعت ۰۹:۰۵ بعد از ظهر | ||||||||
| |
| | #56 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: مشهد
(View Stats)
تشکرها: 935
تشکر شده 2,775 بار در 293 پست
کتاب مورد علاقه : رمان امانت عشق حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز سلام عزیزم بازم ممنوووووووووووووووووووووو ون از جوابات در مورد خواننده حتما بگو که رها جون فکر کنم حسابی کفری شده مخصوصا باز با جوابای امشبت اون آخری رو میگم ![]() چون میخوام برم بخوابم زود سئوالام رو می پرسم پری جونم ..... ![]() به فال حافظ اعتقاد داری ؟ ![]() تو خونه آشپزی هم میکنی ؟ اصلا دوست داری آشپزی کردن رو ؟ ![]() اول مامانتو دوست داری یا بابا رو (میدونم هردو عزیزن یه اولویتی همیشه هست من همیشه میگم مامان و بابا) تو چی می گی؟ ![]() وقتی میری مسافرت بیشتر دوست داری تو چادر بخوابی یا بری سوئیتی یا هتل ؟ ![]() لاک زدنو دوست داری ؟ حدودا چند بار لاک زدی ؟ ![]() یه شعر یا متن کوتاه یا بلند هر چی دوست داری بنویس ....... صدای تو -خنده های تو - غرور تو این حس ناشناخته, عذاب کدامین گناه من است ؟ اری این صدای توست که مرا به سوی خودمیکشد این صدای توست که مرا مجذوب تو کرده.... این حس ارامش است که مرا به سوی تو میکشد ... خدایا این عذاب ها تاوان کدام گناه ناکرده ی من است بگو..... چراصدایش آرامم, نگاهش گمم خنده اش انرژی ام را چند برابر میکند... آه......... غرورش ........ اری این غرورو جذبه اش است که اینچنینم کرده اوست که مرا به سوی خودمیکشد.... اما......... زیبایی عشق در سکوت است نه فریاد پس ...
| ||||||||
| |
| | #57 (لینک مستقیم) | ||||||||||||||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : ღ All book beautiful ღ | پست معمولی : +1 امتیاز شبنم نقل قول:
شب شما هم بخیر ![]() نقل قول:
ممنون از لطفتون اما من که کاری انجام ندادم شما منو شرمنده می کنید دوستان به بنده لطف دارند ![]() نقل قول:
خیلی خوشحالم که حدوداً همسن هستیم نمی دونم چرا احساس می کردم یه کوچولو از من بزرگترید ![]() نقل قول:
![]() نقل قول:
![]() نقل قول:
![]() نقل قول:
![]() نقل قول:
![]() نقل قول:
چه کار سختی ![]() نقل قول:
نقل قول:
راستش بخش کتاب روز به روز داره بهتر می شه با جداسازی کتابها و خیلی اقدامات اساسی که انجام شده کتابها خیلی مرتب و منظم و قابل دسترس شدن فقط بخش مترکه مشکل داشت که این قسمت هم مثل اینکه قراره یه خونه تکونی بشه که جا داره از تمام زحمات همکاران و مدیران قدردانی کنم خیلی زحمت کشیدن و می کشن ![]() ![]() ![]() نقل قول:
اجازه منم دست شماست خوشحال می شم ممنون که زحمت کشیدید و وقت گذاشتید ![]() ویرایش توسط heaven-born : ۱۷ بهمن ۱۳۹۰ در ساعت ۰۱:۴۵ قبل از ظهر | ||||||||||||||||||||
| |
| | #58 (لینک مستقیم) | ||||||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : ღ All book beautiful ღ | پست معمولی : +1 امتیاز nazi 74 نقل قول:
![]() نقل قول:
![]() نقل قول:
![]() نقل قول:
موفق باشید | ||||||||||||
| |
| | #59 (لینک مستقیم) | ||||||||||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : ღ All book beautiful ღ | پست معمولی : +1 امتیاز حامی تنها نقل قول:
سلام مرضیه جونم خواهش می کنم اِوا مگه من چی گفتم ![]() نقل قول:
ثانیاً خواهش می کنم بفرمایید ![]() نقل قول:
نه زیاد بعداً یه ماجرا از این فال حافظ واست تعریف می کنم اینجا ملت می بینن بهم می خندن آخه یه سوتی بزرگ بود، اما به شدت به استخاره از قرآن اعتقاد دارم ![]() نقل قول:
راستش اگه بگم به تعداد انگشتای دست غذا درست کردم باور می کنی، به شدت از آشپزی بدم می یاد یعنی کلاً از آشپزخونه بدم میاد متولد آذرم دیگه اگه بری فال متولدین آذر رو بخونی با تمام خصوصیات من آشنا می شی عیناً حسب حال منه بجز دو سه مورد همشو درست گفته نیدونم از کجا فهمیده ![]() نقل قول:
مامان و بابا ![]() نقل قول:
چون زیاد سفر کردم و تجربۀ توی چادر خوابیدن رو هم دارم بیشتر ترجیح می دم توی سوئیت یا هتل باشه اگه دوست داشتی برات معایب توی چادر خوابیدن رو قشنگ توضیح می دم ![]() نقل قول:
لاک می زنم بعد زرتی پاکش می کنم احساس می کنم یه چیز اضافه است، نمی دونم چند بار تا حالا لاک زدم ![]() نقل قول:
چه گنج های نهفته ترانه های نخوانده و شعرهای نگفته درون سینۀ من گنج های پنهانی ست تو با نگاه شکافنده، قلب من بشکاف و آشکارش کن پرنده دل من پریده از قفس سینه ام شکارش کن زده ست سبزی برگم خزان یغمایی تو با نگاه دل انگیز خود بهارش کن... "حمید مصدق" ویرایش توسط heaven-born : ۱۷ بهمن ۱۳۹۰ در ساعت ۰۳:۲۲ قبل از ظهر | ||||||||||||||||
| |
| | #60 (لینک مستقیم) |
| کاربر حرفه ای ![]() | پست معمولی : +2 امتیاز سیلام عسیسم خوبی؟ ![]() وای چرا من تورو نمی شناسمت؟ ![]() امضای قشنگی داری ![]() فکر کنم اسمتون پریسا باشه ![]() مهم ترین هدف پریسا توی زندگیش چیه؟ از کدوم بخش سایت خوشت میاد؟ نوشته های کاربران سایت یا نویسنده های معروف؟ با کی تو سایت صمیمی تری؟ چقدر خانم فسقلی رو می شناسی؟اینو از همه می پرسم نامردی بیدش از شوما نپرسیم.... چند تا منو دوز داری؟ آهنگ مورد علاقه ات؟ وقتی عصبانی میشی؟ مامان یا بابا؟ بدترین روز زندگیت؟ بهترین روزش؟ خواهر یا برادر؟ نودهشتیا؟آخا ما سوالاتمون زیاده ها ولی از ترس بن شدن و بابا ادی زیاد اینورا نمی چرخیم ![]() یه پیشنهاد و یه انتقاد از سایت؟ یه شعرم واسه ی من بگوموفق باشی عزیزم بای تا های ![]() |
| |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| heavenborn, از, با, تاریخ, داغ, صندلی |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |