| |||
| |||||||
![]() |
| | LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر ویژه ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۹ محل سکونت: ایران
کتاب مورد علاقه : خرمگس حالت من : | دیدم بهتره منم یک تاپیک جدا بزنم برای این کار.بعضی از بچه ها نتونستن عکس ها رو اونجا ببین من باز آپلود می کنم. عکس ها ویرایش شدن!!! تصویر ذهنی من از ترنج یک چیزی شبیه این دوتاست: ![]() به نظزم ترنج به این شبیه تره: ![]() یکی از بچه ها گفت این شبیه مهتابه. من فکر کنم این بیشتر به مهتاب می خوره: ![]() ارشیا رو عوض کردم این شاید شبیهش باشه ولی بازم خودش نیست.عکسش یک کم ناجوره. ببخشید. ![]() این هنر پیشه هندی خیلی به تصویر ذهنی من از ارشیا نزدیکه. ![]() این ماکانه. ![]() این شهرزاده: ![]() خوب شمام تصاویر ذهنی تون و بذارین. منتظرم. عکس ارشیا و مهتابم گذاشتم. نظراتتون و هم اینجا بگید: لینک نقد برایم از عشق بگو رمان های در حال تایپ من: برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید رمان هایی که خیلی دوست دارم: رمانی که پیشنهاد می کنم بخونین: ویرایش توسط baran.amad : ۱۵ بهمن ۱۳۹۰ در ساعت ۰۹:۳۴ بعد از ظهر | ||||||||
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بخش عکس ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۸ محل سکونت: کوالالامپور-مالزي
کتاب مورد علاقه : The Thorn Birds | لطفا کسی پست اضافه نذاره و فقط عکس بذاره پستای اضافه حذف میشه هر کاربری به جز عکس اینجا بیاد اظهار نظر کنه هم کلِ تاپیکو حذف میکنم،هم کاربرِی که پست داده اخطار می دم پس لطفا تو این تاپیک فقط عکس بذارین و اظهار نظراتونو در موردِ شخصیت داستان و عکسها در خصوصی یا تاپیک نقدِ استارتر بنویسید. ممنون از همگی ...در دل من چیزی اسـت، مثل یک بیشه نور ، مثل خواب دم صبح و چنان بی تابم ، که دلم می خواهد بدوم تا ته دشت ، بروم تا سر کوه دورها آوایی ست که مرا می خواند . . . برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید ![]() | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | *GolDeN*, *Nafise.a9*, azam 24, baran.amad, Behnaz joon, brain storm, cole, dokhibabash, dokhtare babash, fatima_59, f_javid, hydra, leila.kh, mahdis_m, Mina, mina68, Niayeesh, perijooon, REAL LOVE, sanaz1990, sania555, SETARE SOHEYL, shrainy, Z.BITA, ~Mahdiye~, خانم فسقلی, سراب_70, صدف., عمه خانم, مهرناز69, مهستی |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر ویژه ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۹ محل سکونت: ایران
کتاب مورد علاقه : خرمگس حالت من : | من خودم می گم ارشیا بیشتر شبیه اینه: ویرایش توسط baran.amad : ۱۵ بهمن ۱۳۹۰ در ساعت ۰۹:۰۵ قبل از ظهر | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| Banned تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: زیر آسمان خدا
تشکرها: 342
تشکر شده 424 بار در 193 پست
کتاب مورد علاقه : بی وتن-همخونه-من او حالت من : | ماکان که خیلی به شخصیتش میاد ولی این ماکان با این مهتاب یه جورایی مچ نیست به نظر من ارشیا شبیه این دوتا است دیگه انتخابش یا خودت خانومی ![]() ولی دومی عجیب به دل منه | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بازنشسته ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۸
تشکرها: 67,845
تشکر شده 147,109 بار در 14,761 پست
کتاب مورد علاقه : مریم ریاحی حالت من : | ارشيا بيشتر به اين شبيه .. اين تعاريفي كه ازش تو رمان ِاول خوندم... ترنج هم اين شكلي: ![]() ولي ماكان رو از عكسي كه گذاشتي خوشتيپتر فرض ميكنم
| ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۸۸ محل سکونت: یه دنیای شیشه ای
کتاب مورد علاقه : هفت حالت من : | ارشیا ![]() ماکان ترنج خدایا به بزرگی ات قسم دلم از کوچکی خودم گرفته فقط همین...... مرضیه-18 | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: مشهد
کتاب مورد علاقه : کیمیاگر، کویر، راز حالت من : | به نظرم شاید این ماکان باشه این روزها کسی به خودش زحمت نمی دهد یک نفر را کشف کند، زیبایی هایش را بیرون بکشد...تلخی هایش را صبر کند... آدم های امروزی دوستی های کنسروی میخواهند؛ یک کنسرو که فقط درش را باز کنند بعد یک نفر شیرین و مهربان از تویش بپرد بیرون و هی لبخند بزند و بگوید حق با توست!!! l | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: زیر سایه خدا
کتاب مورد علاقه : پرنده بهشتی حالت من : | به نظرم این ارشیاست . . . . ![]() و ![]() اینم ماکان . . . ![]() ارشیا این هم می تونه باشه . . ![]() و ![]() اینم ترنج زمانی که موهشو خرگوشی می بست ![]() و ![]() یاشایدم این . . ![]() رمانایی که پیشنهاد می کنم حتما بخونید | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۹ محل سکونت: جنوب
تشکرها: 5,620
تشکر شده 1,525 بار در 878 پست
کتاب مورد علاقه : همخونه-كسي مي آيد حالت من : | به نظر من این می تونه ماکان باشه: ![]() به من بگو: نگو! نمی گویم، اما نگو نفهم که من نمی توانم نفهمم من می فهمم...! ![]() برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید این رمانا توصیه میشه(در حال تایپ): برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| Banned تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: زیر آسمان خدا
تشکرها: 342
تشکر شده 424 بار در 193 پست
کتاب مورد علاقه : بی وتن-همخونه-من او حالت من : | این از نظر من شبیه مهتاب (حالا لباش قلوه ای نیست یه کوچول ) | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | baran.amad, cole, dokhibabash, esfandiyar.j100, leila.kh, mina68, pingo pingo, saaad, sahak, sania555, shahzad, Z.BITA, ~Mahdiye~, ایماز, خوشگلم من, مانیااا, مهستی, ياابالفضل, کمند |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| از, برایم, بگو, تصاویر, ذهنی, رمان, شخصیت, شما, عشق, های |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |