| |||
| |||||||
![]() |
| | LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
| | #11 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت: همه جا سرای من است
تشکرها: 770
تشکر شده 519 بار در 147 پست
کتاب مورد علاقه : مجموعه دلتورا حالت من : | نمی دونم چرا هرچی گشتم شخصیت های مد نظرم رو پیدا نکردم با ترنج های خودت خیلی موافقم اینم می تونه باشه شاید اینم بتونه شهرزاد باشه اینم ماکان(البته زیاد شبیه اونی نیست که تو ذهنمه) | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #12 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت: زیر گنبد کبود
تشکرها: 5,674
تشکر شده 233 بار در 94 پست
کتاب مورد علاقه : مردی که میخندد،داستان حالت من : | سلام من فکر کنمتصویرشماره 1 باران بیشتر به ارشیا وتصویر اولیalibitu به ترنج وتصویر دومی باران به ماکان بقیه تصاویر باران هم درست سر جاشه. | ||||||||
| | |
| | #13 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: تهران
تشکرها: 1,035
تشکر شده 380 بار در 140 پست
کتاب مورد علاقه : دخترم ايلگار-راننده س حالت من : | شهاب حسيني به ارشيا بيشتر مياد ترنج بايد يكم شيطنتش تو چشماش بيشتر باشه تا اينجا همه عكسها زياد مظلوم بودن فكر كنم مثل باران كوثري تو صاحبدلان | ||||||||
| | |
| | #14 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۹ محل سکونت: کرج
تشکرها: 9,266
تشکر شده 4,865 بار در 549 پست
کتاب مورد علاقه : چشمانی به رنگ عسل. حالت من : | | ||||||||
| | |
| | #15 (لینک مستقیم) | |||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۹۰
تشکرها: 1,680
تشکر شده 213 بار در 73 پست
حالت من : | نقل قول:
ماکان ![]() مهتاب هم اینه ویرایش توسط tpirouz : ۱۵ بهمن ۱۳۹۰ در ساعت ۰۹:۰۵ بعد از ظهر | |||||||||
| | |
| | #16 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: همین جا
تشکرها: 290
تشکر شده 49 بار در 28 پست
کتاب مورد علاقه : اریکا حالت من : | همه شخصیت ها خوب بودن ولی نمیشه ماکان یه نمه صورتش پر تر باشه؟ | ||||||||
| | |
| | #17 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۹ محل سکونت: آلمان
تشکرها: 7,831
تشکر شده 1,203 بار در 121 پست
کتاب مورد علاقه : همه حالت من : | به نظرم اینم میتونه ترنج باشه ![]() . . . . . . . ![]() تصویری که برای ماکان انتخاب کردی دقیقا چیزی هست که تو ذهن من بود | ||||||||
| | |
| | #18 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت: tehran
تشکرها: 890
تشکر شده 154 بار در 88 پست
حالت من : | ![]() به نظرم این به شخصیت ارشیا نزدیکتره | ||||||||
| | |
| | #19 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰ محل سکونت: بهترین جای دنیا
تشکرها: 6,977
تشکر شده 31,749 بار در 500 پست
حالت من : | ارشیا ماکان | ||||||||
| | |
| | #20 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: تهران
تشکرها: 1,869
تشکر شده 494 بار در 220 پست
کتاب مورد علاقه : همخونه . دالان بهشت . ک حالت من : | مهتاب ![]() ترنج من ان گلبرگ مغرورم که میمیرم زبی ابی ولی با منت و خواری پی شبنم نمیگردم ان نیمه دیگر http://www.forum.98ia.com/t421288.html پرتو http://www.forum.98ia.com/t412755.html رییس کیه؟ http://www.forum.98ia.com/t392367.html فرشته من http://www.forum.98ia.com/t454695.html#post4450699 | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| از, برایم, بگو, تصاویر, ذهنی, رمان, شخصیت, شما, عشق, های |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |