| |||
| | #21 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: تهران
تشکرها: 529
تشکر شده 245 بار در 167 پست
حالت من : | ماااااااااااااماااااااااا اااان....اون شیره واقعیه؟؟؟؟من اینجا سکته زدم.... تو اون عکسی که کت سورمه ای داره باحاله...کلا بدون ریش ازش خوشم میاد... واسه ی دیدن بارون اشکام ، دوباره خاطره هامو سوزوندم ولی تو اینجا نبودی ببینی ، چجوری پای نگاه تو موندم تو نبودی که ببینی دلم رو چجوری عاشق عشق تو مونده منی که بی تو یه لحظه نبودم ، کی دل خاطره هاتو شکونده میون رنگ عجیب نگاهت ، یکمی فاصله مونده تا دریا... تا دل خسته نفس به نفس شه ، تو بیا واقعی شو خود رویا واسه ی دیدن ساحل چشمات ، همه ی دار و ندارم رو میدم واسه ی شادی قلبت عزیزم ، همه احساس تو قلبم رو میدم نمیدونم….. نمیدونم….. نمیدونم….. نمیدونم….. نمیدونم….. نمیدونم….. واسه ی دیدن بارون چشمام ، همه ی خاطره هامو سوزوندم آخه تو اینجا نبودی ببینی ، چجوری پای نگاه تو موندم تو نبودی که ببینی دلم رو چجوری عاشق عشق تو مونده منی که بی تو یه لحظه نبودم ، کی دل خاطره هاتو شکونده میون این همه دوری مفرط ، چجوری میشه دستاتو بگیرم حالا که خسته ی بغضم عزیزم ، تو نذار اینجوری بی تو بمیرم نمیتونم….. نمیدونم….. میون رنگ عجیب نگاهت ، یکمی فاصله مونده تا دریا... تا دل خسته نفس به نفس شه ، تو بیا واقعی شو خود رویا واسه ی دیدن ساحل چشمات ، همه ی دار و ندارم رو میدم واسه ی شادی قلبت عزیزم ، همه احساس تو قلبم رو میدم نمیدونم….. نمیدونم….. نمیدونم….. | ||||||||
| | |
| | #22 (لینک مستقیم) | ||||||||
| Banned تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: تو دل کسانی که یادی از ما بکنن
کتاب مورد علاقه : چراهای بی پاسخ!!! | از همه نظر خوبه اخلاقش ،بازیش،حرف زدنش،قیافش ... تو سنتوری و بی پولی خیلی قشنگ بازی کرد | ||||||||
| | |
| | #23 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۸۹ محل سکونت: همین دور و برا
تشکرها: 123
تشکر شده 765 بار در 196 پست
کتاب مورد علاقه : رمان جنایی حالت من : | من نمیدونم چرا عکسی نمیبینم! نگاه کن غم درون دیده ام چگونه قطره قطره اب می شود چگونه سایه ی سیاه سرکشم اسیر دست افتاب می شود نگاه کن تمام هستی ام خراب می شود شراره ای مرا به کام می کشد مرا به اوج می برد مرا به دام می کشد نگاه کن تمام اسمان من پر از شهاب می شود | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| بهرام, رادان |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |