| |||
| | #81 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت: س.ب ( سراوان)
(View Stats)
تشکرها: 326
تشکر شده 179 بار در 121 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نه،گفته نفرقبلی نه بعدی ![]() قبلی21ساله هست | ||||||||
| | |
| | #82 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: زیرسایه ی تک درخت بیابان
(View Stats)
تشکرها: 67
تشکر شده 108 بار در 77 پست
کتاب مورد علاقه : رکسانا(م.موءدب پور) حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز قبلی 19 ساله......... | ||||||||
| | |
| | #83 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت: زير سقف خدا
(View Stats)
تشکرها: 923
تشکر شده 432 بار در 190 پست
کتاب مورد علاقه : جاده زندگي حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز قبلی 22 سالشه دلم شکست ؟! عیبی ندارد شکستنی ست دیگر لعنتی ، می شکند اصلا فدای سرت قضا و بلا بود از سرت دور شد ...... اشکم بی امان می ریزد مهم نیست آب روشنی ست خانه ات تا ابد روشن الهی با خاطر خسته از اغیار و به فضل تو امیدوار،دست از غیر تو شسته ودر انتظار رحمتت نشسته ام بدهی کریمی،ندهی حکیمی،بخوانی شاکرم،برانی صابرم الهی احوالم چنان است که میدانی و اعمالم چنین است که می بینی. نه پای گریز دارم و نه زبان ستیز... خداوندشونه هامونو نیافریدهکه فقطکوله بار غمهارو روش بذاریم،آفریده که بعضیوقتا بندازیمشبالا وبگیم"بی خیال" | ||||||||
| | |
| | #84 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت: زیر سایه خدا
(View Stats)
تشکرها: 3,179
تشکر شده 770 بار در 357 پست
کتاب مورد علاقه : قرآن,MSP,P6,P3 حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز 17, 18 سال ميخوره. بیایید چیزهای زیر را دوست داشته باشیم. درخت را:نه به خاطر میوه اش به خاطر سایه اش که بر سر دوست و دشمن می افکند. دیوار را:نه به خاطر بلندی اش به خاطر اینکه هیچوقت پشت آدم را خالی نمیکند. ![]() دریا را:نه به خاطربزرگی اش به خاطر یک رنگی اش. سایه را:که هیچوقت آدم را تنها نمیگذارد. زنجیررا:نه به خاطر اینکه طولانیه به خاطراینکه به هم پیوسته است. کرم خاکی را:نه به خاطرکرم بودنش به خاطر خاکی بودنش ![]() برف را:که هم روش سفیده و هم توش ![]() گاو را:که هیچوقت نمیگه من میگه ما بیل را:که هرقدر بره تو خاک براق تر میشه تابلوی ورودممنوع را:که یه تنه یه اتوبان رو حریفه ![]() | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #85 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸ محل سکونت: همه جا
(View Stats)
تشکرها: 52
تشکر شده 218 بار در 82 پست
کتاب مورد علاقه : رمان مهرو مهتاب حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز منم که میدونم نفر قبلی 24 سالشه گاهی دلم برای خودم تنگ میشود ![]() تورا با غیر میبینم صدایم در نمی آید دلم میسوزد و کاری ز دستم بر نمی آید نشستم باده خوردم خون گریستم کنجی افتادم تحمل می رود اما شب غم سر نمی آید به وبلاگم سر بزنید : nilofar-majazi.blogfa.com | ||||||||
| | |
| | #86 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت: لای منگنه
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : آغاز یک ترانه حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز 21............. كي به انداختن سنگ پياپي درآب ماه راميشود از حافظه آب گرفت | ||||||||
| | |
| | #87 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: تـو رویــآهآمـــ
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : طـلـسمــ خـوشبختـیــ حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز 16....... ![]() آیــــن روزهــآ جــآی خآلــــی " تـــــو " رآ بــــآ عروســـکی پــــر می کـــنم هــــمآنند تــــوست مــــرآ " دوســـت نـــدآرد " آحـــســآس ندآرد ! امـــآ هر چــــه هســت " دل شـکـســــتـن " بلــد نیـــستـــ ...!!! ============= بــــهــ سلــآمتــیــ کـــسآیـــی کــــه جـسآرتـــ عآشــقآنهـــ آز دســــت دآدنـــ رو دآرن نهــــ حقـــآرت بـــهـ هــــر قیـــمتــــ نــگهـــ دآشـــتــنو……. ![]() | ||||||||
| | |
| | #88 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : دي ۱۳۸۹ محل سکونت: لاهیجان
(View Stats)
تشکرها: 198
تشکر شده 1,023 بار در 362 پست
کتاب مورد علاقه : تو سهم منی حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز بهش میخوره 18 سالش باشه خـــوبـــم ! ... مـــاننـــد هـــر روز هميشــه خـــوبـــم ! ... گاهی آدم احتیاج داره یکی بیاد بزنه رو شونهش و بگه : هی رفـ ـیـ ـق! از چیزی ناراحتی؟ اونوقت آدم برگرده: آره رفیق،ازهـمه چـی ...! ![]() | ||||||||
| | |
| | #89 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۰ محل سکونت: NeverLand
(View Stats)
تشکرها: 624
تشکر شده 583 بار در 381 پست
کتاب مورد علاقه : Cirque Du Freak حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز 21........................مگه نه ؟ برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید برقرار شده توسط خودم | ||||||||
| | |
| | #90 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: توخودم
(View Stats)
تشکرها: 0
تشکر شده 319 بار در 217 پست
کتاب مورد علاقه : كيمياگر حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز فك كنم حدوده20سال روزمرگم اشک راشیداکنید روی قلبم عشق راپیداکنید روزمرگم خاک راباورکنید روی قلبم لاله راپرپرکنید جامه راخاک وخاکسترکنید خانه ام راوقف نیلوفرکنید پیکرم راغرق درشبنم کنید روی قلبم لاله هاراخم کنید روزمرگم دوست رادعوت کنید دورقبرم راکمی خلوت کنید بعدمرگم خنده راازسرکنید رفتنم رادوستان باورکنید | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| ؟, سالشه, قبلی, نفر, چند |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |