| |||
| | #21 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۹ محل سکونت: طبرستان
تشکرها: 3,780
تشکر شده 1,872 بار در 680 پست
کتاب مورد علاقه : لطفا گوسفند نباشید!!! حالت من : | ممنون...بازیگرای ما خوشتیپ ترن | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #22 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت: تهران
تشکرها: 4,066
تشکر شده 676 بار در 223 پست
کتاب مورد علاقه : خیلی زیادن حالت من : | چرا همه اینو دوست دارن ؟ ولی من اصلا ازش خوشم نمیاد . it is a nice feeling when U know someone love U miss U care about U need U...but this feeling is much better when U know someone never forget U | ||||||||
| | |
| | #23 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۸۹ محل سکونت: فوضولی؟؟؟؟؟؟
تشکرها: 1,733
تشکر شده 1,004 بار در 490 پست
کتاب مورد علاقه : حسن کچل!!!!!!!!!!! حالت من : | این جا لاغر تره ممنونم قشنگ بود عاشق دیالوگم که پدر ژپتو به پینوکیو میگه:پینوکیو چوبی بمان آدم ها سنگی اند دنیایشان قشنگ نیست | ||||||||
| | |
| | #24 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: منظومه شمسي
تشکرها: 1,177
تشکر شده 2,624 بار در 1,143 پست
کتاب مورد علاقه : غزال حالت من : | بدمان مي آيد ازش............. !خدايا عاشقتم! فقط همينو دارم كه بگم! خدا تنها معشوقي است كه خيانت نمي كند. خوشحال ميشم به كلبه ي تنهايي منو خدا سر بزنيد![]() ![]() | ||||||||
| | |
| | #25 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال بخش تاریخ ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: EARTH
کتاب مورد علاقه : خط سوم.راه حالت من : | خیلی خوش تیپه ازش خوشم میاد. ای آنکه آرزویت دارم،باخود شب و روز گفتگویت دارم نه قدرت آمدن به سویت دارم،نه طاقت ندیدن رویت دارم | ||||||||
| | |
| | #26 (لینک مستقیم) | ||||||||
| Banned تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: تو دل کسانی که یادی از ما بکنن
کتاب مورد علاقه : چراهای بی پاسخ!!! | از عكس گرفتنش مشخصه كه مغروره | ||||||||
| | |
| | #27 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : دي ۱۳۹۰ محل سکونت: اصفهان نصف جهان
تشکرها: 6,837
تشکر شده 942 بار در 473 پست
کتاب مورد علاقه : بربادرفته حالت من : | بابت عکسها ممنون.... رنگ چشمهاشو دوست دارم.... آری ، آغاز دوست داشتن است گرچه پایان راه ناپیداست من به پایان دگر نیندیشم که همین دوست داشتن زیباست ![]() رمانهای دوستان توصیه میکنم بخونید ملکه عشق http://www.forum.98ia.com/t402998-5.html توسکا عملیات مشترک پایان بازی | ||||||||
| | |
| | #28 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۰ محل سکونت: يه جاي خيلي دور
تشکرها: 3
تشکر شده 719 بار در 19 پست
حالت من : | تو اين عكسا بد افتاده بدون ريش بهتره...خوشمان مى آيد.... به سلامتیه اونایی که برای داشتنشون لازم نیست با سیاست باشی یا نقش بازی کنی، همین که یک رنگ باشی کافیه | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| از, تا, عکس, مهند, چند |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |