| |||
| | #11 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۰ محل سکونت: کردکوی
تشکرها: 1,293
تشکر شده 1,369 بار در 402 پست
کتاب مورد علاقه : ؟؟؟؟؟؟؟ حالت من : | بودم! دیــــــــــــدم با دیگری شـــادتری . رفتــــــــــم ****************************** گـفـت : بـگـو ضـمـایـر را گـفـتـم : مــَن مـَن مـَن مــَن مَــن مــَن گـفـت:فــقـط مــن ؟ گـفـتـم: بـقـیـه رفـتـه انـــد… ***************************** گاهی فرار می کنم از فکر کردن به تو مثل رد کردن آهنگی که خیلی دوستش دارم … ***************************** اون لحظه که گفتی : یکی بهتر از تورو پیدا کردم یاد اون روزایی افتادم که به ۱۰۰ تا بهتر از تو گفتم من بهترینو دارم . . . ![]() خوش حال میشم به وبلاگ من هم سر بزنید Amin Habibi | ||||||||
| | |
| | #12 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت: اهواز
تشکرها: 381
تشکر شده 247 بار در 103 پست
حالت من : | به نظر من که اصلا شبیه هم نیستن فقط تیپ و ریش و مدل موهاشون شبیه همه قربان U ![]() | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #13 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۹۰
تشکرها: 15
تشکر شده 609 بار در 48 پست
کتاب مورد علاقه : اسکارلت و ربه کا حالت من : | فک نکنم واقعی باشن.مثله مجسمه های مومی هستن | ||||||||
| | |
| | #14 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۹ محل سکونت: قطعه ای از بهشت
کتاب مورد علاقه : دا حالت من : | من یه نسخه شبیه به خودم دارم اما کوچیک نیست ![]() برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #15 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: ساحل تنهایی خودم
کتاب مورد علاقه : عالم ارواح | چه جالب گریمشون کردن منم لنگه خودمو می خوام دوستت دارم را هزار بار دیگر تکرارکن اینجا نه بینی کسی دراز میشود نه گرگی به گله میزند | ||||||||
| | |
| | #16 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت: ؟؟؟؟
تشکرها: 19,052
تشکر شده 15,945 بار در 5,946 پست
کتاب مورد علاقه : مجنون تر از فرهاد... حالت من : | نه دیگه باید تک بود کوچیک و بزرگ هم نداره من با رقیب مخالفم حالا تو بگی نیم وجب و من زن شدم، تحملی پایدار... یک دنیا... از سیبی گفت که من چیدم... ولی هیچکس نگفت... نشان عشق... سیب سرخی شد... که من به آدم دادم... ********* لینک رمان شایسته بانوی عزیزم به اسم پرتو http://www.forum.98ia.com/t412755.html | ||||||||
| | |
| | #17 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: تهران
تشکرها: 422
تشکر شده 994 بار در 549 پست
کتاب مورد علاقه : عشق پنهان حالت من : | چقدر جالبه اینارو از کجا پیدا کردند | ||||||||
| | |
| | #18 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۰ محل سکونت: کردکوی
تشکرها: 1,293
تشکر شده 1,369 بار در 402 پست
کتاب مورد علاقه : ؟؟؟؟؟؟؟ حالت من : | | ||||||||
| | |
| | #19 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: میون ابرها
کتاب مورد علاقه : دلتورا حالت من : | چه جالب........... گاهی وقتا باید از کنار غصه ها رد شد و گفت:" میگ میگ" ![]() | ||||||||
| | |
| | #20 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بخش مسابقات ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۸۹ محل سکونت: RASHT*¤.¸¸.
کتاب مورد علاقه : رمان،روانشناسي،تخيلي حالت من : | اين چه طوري چه طوريه ؟ واقعي اند؟ مگه مي شه ؟
| ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| ای, ترخودمون, داشتیم, رو, ما, نسخه, هم, کاش, کوچیک |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |