| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بخش عکس ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۸ محل سکونت: کوالالامپور-مالزي
کتاب مورد علاقه : The Thorn Birds | از اتفاقات نادر فوتبال در سطح حرفه ای است که به یک باره، برق ورزشگاه قطع می شود و بازی در نیمه دوم با تاخیر آغاز می شود. این اتفاق که در ورزشگاه آزادی تهران و آن هم در دربی هفتاد و چهارم روی داد، جای بررسی و تامل دارد که در مدیریت این مجموعه بزرگ ورزشی چه می گذرد! به نظر می رسد، وقتی از نیروهای متخصص در مصدر امور استفاده نمی شود، چنین نتیجه ای را در بر دارد که در دوران کنونی فناوری، مایه تاسف است و در منظری فرا ملی، موجب سرافکندگی. ![]() ![]() ![]() ![]() ...در دل من چیزی اسـت، مثل یک بیشه نور ، مثل خواب دم صبح و چنان بی تابم ، که دلم می خواهد بدوم تا ته دشت ، بروم تا سر کوه دورها آوایی ست که مرا می خواند . . . برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید ![]() | ||||||||
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: زیر سقف تهرون
تشکرها: 211
تشکر شده 818 بار در 206 پست
کتاب مورد علاقه : پر حالت من : | درسته خوب نیس که این اتفاق افتاده.........ولی خدایی عکساش قشنگ شده ![]() به این وب هم تشریف بیارید ![]() stop-hearts.blogfa.com اگر مشاوره خواستید یا دلتون خواست باکسی دردودل کنید هم به وب زیرسربزنید ![]() مشاورانه | ||||||||
| | |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: زیر سایه خدا
کتاب مورد علاقه : وارث عذاب عشق حالت من : | ستاره بارونی شده بین تماشاگرا............... بله دیگه این اتفاق توی بهترین ورزشگاه کشور بیافته وای به حال بدترین ها............. و حالا انتهای کوچه شعر منم با انتظاری مبهم و زرد ولی ایکاش جادوی نگاهت غزل های مرا غارت نمی کرد | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۰ محل سکونت: جای بین 2 دیوار
تشکرها: 642
تشکر شده 887 بار در 327 پست
کتاب مورد علاقه : هری پاتر حالت من : | آخی چه عکس های رمانتیکی فقط جای لیلی و مجنون کم بوده که .............. بی رنگ بودن همه چیز سخته قلابی بودن احساسات سخته پشوندن اشک لای عروسک پشمی سخته فرو دادن بغض سخته خندیدن لب ها وقتی قلبت بارونیه سخته پاک کردن شکایت از دلت سخته به خدا سخته بفهمممممممممممممممممممممم ممممممم | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| آزادی, برق, رفت, وقتی |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |