| |||
| | #41 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: همین دور و برا
کتاب مورد علاقه : همخونه ,کسی می آید حالت من : | همینجا هم احتمالا 100کیلو گیریم رو صورتشه . ..یه جوریه !! | ||||||||
| | |
| | #42 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت: مشهد
تشکرها: 35
تشکر شده 91 بار در 62 پست
کتاب مورد علاقه : دا_ ساحل ارامش حالت من : | اینم پیر شد رفت........... | ||||||||
| | |
| | #43 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : دي ۱۳۹۰ محل سکونت: اصفهان نصف جهان
تشکرها: 6,837
تشکر شده 942 بار در 473 پست
کتاب مورد علاقه : بربادرفته حالت من : | اخه ای چقدر پیری بده اما گریزی نیست آری ، آغاز دوست داشتن است گرچه پایان راه ناپیداست من به پایان دگر نیندیشم که همین دوست داشتن زیباست ![]() رمانهای دوستان توصیه میکنم بخونید ملکه عشق http://www.forum.98ia.com/t402998-5.html توسکا عملیات مشترک پایان بازی | ||||||||
| | |
| | #44 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت: nowhere land
تشکرها: 471
تشکر شده 523 بار در 385 پست
کتاب مورد علاقه : آرتمیس فاول حالت من : | هارهارهار... پیرمرد باری که خدا روی شونه ام گذاشته اونقدر سنگین نیست که کمرمو بشکنه فقط اونقدری سنگینه که منو برای دعا به زانو دربیاره ![]() بعضی وقتا دلم میخواد خودمو محکم بغل کنم و بگم: " چرا غصه میخوری دیوونهههههه؟ من که پیشتم...." ![]() رمان در دست خوندنم: پایان تلخ،بهتر از تلخی بی پایان/ نوشته میترای عزیز ![]() http://www.forum.98ia.com/t410635.html#post4370915 | ||||||||
| | |
| | #45 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : دي ۱۳۹۰ محل سکونت: همین حوالی...
تشکرها: 733
تشکر شده 1,535 بار در 542 پست
کتاب مورد علاقه : طاعون و.... | بر لب چشمه نشین و گذر عمر ببین کاین اشارت ز جهان گذران مارا بس چقد پیر شده ![]() روزها بر نمیگردند حتی اگر ساعتها را عقب بکشی... | ||||||||
| | |
| | #46 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال فراخوان تایپ ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: طهران
تشکرها: 5,696
تشکر شده 4,391 بار در 1,359 پست
کتاب مورد علاقه : شکر تلخ حالت من : | چقدر قیافش فرق داره شرمگین می خواندمش بر خویش از چه رو بیهوده گریانی در میان گریه می نالید دوستش دارم نمی دانی | ||||||||
| | |
| | #47 (لینک مستقیم) | ||||||||
| Banned تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: تو دل کسانی که یادی از ما بکنن
کتاب مورد علاقه : چراهای بی پاسخ!!! | پوستش خيلي تيره شده ....... | ||||||||
| | |
| | #48 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۰ محل سکونت: همه جای ایران سرای من است!!
تشکرها: 553
تشکر شده 1,121 بار در 249 پست
کتاب مورد علاقه : همه جور کتاب میخونم حالت من : | هاااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااا!!!!!!!!!!!!!!!!11 یک قاشق چای خوری به من بدهید! می خـــواهم خــودم را در یک لیوان زندگی حل کنم. | ||||||||
| | |
| | #49 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت: اصفهان
تشکرها: 11
تشکر شده 157 بار در 110 پست
کتاب مورد علاقه : امشب اشكي ميريزد حالت من : | چرا اينقدر پير شده اين بنده خدا؟ | ||||||||
| | |
| | #50 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت: ؟؟؟؟
تشکرها: 19,052
تشکر شده 15,945 بار در 5,946 پست
کتاب مورد علاقه : مجنون تر از فرهاد... حالت من : | چقدر پیر به نظر می یاد و من زن شدم، تحملی پایدار... یک دنیا... از سیبی گفت که من چیدم... ولی هیچکس نگفت... نشان عشق... سیب سرخی شد... که من به آدم دادم... ********* لینک رمان شایسته بانوی عزیزم به اسم پرتو http://www.forum.98ia.com/t412755.html | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| بدون, دبی, در, عکس, محمدرضا, کنسرت, گریم, گلزار |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |