| |||
| |||||||
![]() |
| | LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
| | #81 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت: همین جا!!!!!!!
تشکرها: 9,585
تشکر شده 10,705 بار در 4,149 پست
کتاب مورد علاقه : دیوان حافظ حالت من : | ملت چه شکموان از آنچه هستی شادمان باش و به خاطر آنچه داری شکرگذار باور نـمی کنـم ... خـالـق نظـم دانـه هـای انـار ، زنـدگـی مـرا بـی نظـم چیـده باشـد | ||||||||
| |
| | #82 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۰ محل سکونت: سال دیگه میشه شیراز
تشکرها: 570
تشکر شده 795 بار در 596 پست
کتاب مورد علاقه : کتابهای ترسناک | چه بی کلاسی!من که عمرا تربیت خانوادگی و شخصیتم نمیزاره اینجور بکنم.معلومه تو خانواده های درستی تربیت نشدن! | ||||||||
| |
| | #83 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: همينجا
تشکرها: 1,940
تشکر شده 4,711 بار در 722 پست
کتاب مورد علاقه : كوير حالت من : | ولي خودمونيما شكمو تر از ملت ما جاي ديگه هم سراغ دارين.؟! دل که تنگ باشد دیگر مرد و زن ندارد اشک می دود تا گوشه چشمانت و سُر می خورد روی گونه ها دل که تنگ باشد تنهایی اتاقت را با خدا هم تقسیم نمی کنی | ||||||||
| |
| | #84 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال تایپ کتاب ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۸۸ محل سکونت: آنجاییکه بین سبز و آبی فقط یک قدم فاصله است
تشکرها: 6,121
تشکر شده 11,356 بار در 2,063 پست
کتاب مورد علاقه : مهر و مهتاب حالت من : | عجب کیکاش خوش رنگ هم هستن ... ملت دلشون می خواد دیگه .. چیه مگه خدایا عاشقان را با غم عشق آشنا کن ز غم های دگر غیر از غم عشقت رها کن تو خود گفتی که در قلب شکسته خانه داری شکسته قلب من جانا به عهد خود وفا کن | ||||||||
| |
| | #85 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۹ محل سکونت: قطعه ای از بهشت
کتاب مورد علاقه : دا حالت من : | ملت خیلی گرسنه هستنا ![]() برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| |
| | #86 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: بین شکوفه های گیلاس...
تشکرها: 6,765
تشکر شده 3,417 بار در 2,211 پست
کتاب مورد علاقه : همخونه،سکوت در انتظار حالت من : | واقعا آدم نمیدونه به اینا چی بگه برای شیرینی و کیک ... محبت را وقتی دیدم که کودکی در دفتر نقاشی اش ، خورشید را سیاه کشید تا پدر کارگرش زیر آفتاب نسوزد... ![]() ![]() ![]() | ||||||||
| |
| | #87 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰ محل سکونت: زیر نور ماه
تشکرها: 0
تشکر شده 715 بار در 232 پست
کتاب مورد علاقه : حریم عشق حالت من : | ببینین هی من میگم اینجا ایران است الکی نمیگم که...دلیل دارم براش. اینم یکی از دلیل هام! داشتم خوش حالتی دیشب میان کفر و دین دیده مشغول بت و دل گرم استغفار بود...! | ||||||||
| |
| | #88 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: میون ابرها
کتاب مورد علاقه : دلتورا حالت من : | اه اه اه اینقدر بدم میاد از این جور آدما!!! گاهی وقتا باید از کنار غصه ها رد شد و گفت:" میگ میگ" ![]() | ||||||||
| |
| | #89 (لینک مستقیم) | |||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت: مازندران/چالوس
تشکرها: 150
تشکر شده 96 بار در 53 پست
حالت من : | نقل قول:
همون بهتر من نبودم وگرنه اصلاً بهم کیک یا شیرینی نمیرسید!!! ویرایش توسط Mr.HamidReza : ۱۸ بهمن ۱۳۹۰ در ساعت ۱۲:۵۱ بعد از ظهر | |||||||||
| |
| | #90 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت: تهرون
تشکرها: 704
تشکر شده 9,729 بار در 2,172 پست
کتاب مورد علاقه : یاسمین، غزال حالت من : | چه خبره از کجا اومدن اینا یکــی از بــدتــرین ظلـــم هـــایــی کـــه "عطــــرها" و "آهنگهــــا" بـــه مــــا میکنـــن اینـــه کــه بــــدون اجــــازه هـُــــلــــــمون میــدن وســـط خـــاطـــرات! | ||||||||
| |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| به, تصویربمب, جالب, حمله, خنده, در, قنادی, ما, مردم, کرج, یک |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |