بازگشت   نودهشتیا > اخبار > ورزش

تبلیغات 
اقامت و مهاجرت به بهترین کشورهای جهان وام 4 درصد خود اشتغالی
ارسال موضوع جدید  پاسخ

LinkBack ابزارهای موضوع جستجو در موضوع نحوه نمایش
قدیمی ۱۷ بهمن ۱۳۹۰, ۰۱:۱۵ قبل از ظهر   #101 (لینک مستقیم)
کاربر متوسط

mazi63 آواتار ها

بدون امتیاز  0 امتیاز     

میدونی از چه زورم داد از مغرور بودن بازیکنان استقلال تویه بازی.
و ائن حرکتی که مظلومی باعث شد تماشاگران را تحریک کنه

روی ان شیشه ی تب دار تو را ها کردم
اسم زیبای تو را با نفسم جا کردم

شیشه بدجور دلش ابری و بارانی شد

شیشه را یک شبه تبدیل به دریا کردم

با سر انگشت کشیدم به دلش عکس تو را

عکس زیبای تو را سیر تماشا کردم
---------------------------------------------------------------------------
قسمتی از وصیت نامه زنده یاد حسین پناهی:
قبر مرا نیم متر کمتر عمیق کنید تا پنجاه سانت به خدا نزدیکتر باشم.
بعد از مرگم، انگشتهای مرا به رایگان در اختیار اداره انگشتنگاری قرار دهید.
به پزشک قانونی بگویید روح مرا کالبدشکافی کند، من به آن مشکوکم!
ورثه حق دارند با طلبکاران من کتک کاری کنند.
عبور هرگونه کابل برق، تلفن، لوله آب یا گاز از داخل گور اینجانب اکیدا ممنوع است.
دوست ندارم مردم قبرم را لگدمال کنند در چمنزار خاکم کنید!
کسانی که زیر تابوت مرا میگیرند، باید هم قد باشند.
در مجلس ختم من گاز اشکآور پخش کنید تا همه به گریه بیفتند.

از اینکه نمیتوانم در مجلس ختم خودم حضوریابم قبلا پوزش میطلبم.
mazi63 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
تشکر شده توسط :
قدیمی ۱۷ بهمن ۱۳۹۰, ۰۱:۲۹ قبل از ظهر   #102 (لینک مستقیم)
Banned

مینوم آواتار ها

بدون امتیاز  0 امتیاز     

چقد با نمکه این ایمون زاید!

ویرایش توسط مینوم : ۱۷ بهمن ۱۳۹۰ در ساعت ۰۱:۴۰ قبل از ظهر
مینوم آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
تشکر شده توسط :
قدیمی ۱۷ بهمن ۱۳۹۰, ۰۱:۵۱ قبل از ظهر   #103 (لینک مستقیم)
کاربر نیمه فعال

f.c.b@rc@-1987 آواتار ها

بدون امتیاز  0 امتیاز     

چقدر این استقلالی ها کم شانس هستن...وای فکرشو کنید 7 ثانیه 3 گل..
یعنی اگه 14 ثانیه اومده بود 6 تا گل میزد دیگه..!!؟

f.c.b@rc@-1987 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
تشکر شده توسط :
قدیمی ۱۷ بهمن ۱۳۹۰, ۰۱:۰۵ بعد از ظهر   #104 (لینک مستقیم)
کاربر حرفه ای

se7en-1991 آواتار ها

بدون امتیاز  0 امتیاز     
پیش فرض آماري از مصدوميتهاي تماشاگران دربي 74

امدادگران جمعيت هلال احمر آمار جالبي از مصدوميتهاي تماشاگران دربي 74 ارايه کردند که در آن اتفاقات رخ داده به تفکيک سکوها مشخص شده است.

به گزارش خبرگزاری فارس، طرح همیار فرهنگی لیگ برتر برای اولین بار در دربی 74 انجام شد. در بخش همیار امدادگر که با همکاری جمعیت هلال احمر صورت گرفت امدادگران در ورزشگاه آزادی به مداوای سرپایی تماشاگران اقدام کردند.

از نکات قابل توجه سردرد تماشاگران به علت سرمای شدید هوا و برگزاری بازی در ساعت 18 بود.
آماری از مصدومیت های تماشاگران در دربی 74 پایتخت به تفکیک سکوها و جایگاه های تماشاگران اعلام شد که در زیر میخوانید.
*سکوی شماره 3؛ جایگاه پرسپولیسی ها
تشنج 5 مورد
سردرد شدید از سرمای زیاد هوا 3 مورد
دندان درد شدید یک مورد
ناراحتی شدید قلبی 2 مورد
سکوی شماره 5؛ جایگاه استقلالی ها
آسم شدید یک مورد
سردرد شدید از سرمای زیاد هوا 2 مورد
حمله عصبی ناشی از هیجان زیاد یک مورد
تنگی نفس شدید و منجر به اعزام 2 مورد
معاینه و تست فشار خون 3 مورد
*سکوی شماره 10
آسم شدید 2 مورد
سردرد شدید از سرمای زیاد هوا یک مورد
حمله عصبی ناشی از هیجان زیاد 3 مورد
بریدگی دست 3 مورد
خونریزی شدید لثه یک مورد
خونریزی خارجی 3 مورد
معاینه و تست فشار خون 7 مورد
*سکوی 14
معاینه و تست فشار خون 11 مورد
آسم شدید یک مورد
خونریزی خارجی 6 مورد
*سکوی شماره 18؛ جایگاه استقلالی ها
شکستگی سر یک مورد
حالت تهوع یک مورد
خونریزی خارجی 2 مورد
*سکوی شماره 22؛ جایگاه پرسپولیسی ها
شکستگی سر 4 مورد
سردرد شدید از سرمای زیاد هوا 9 مورد
حالت تهوع یک مورد
خونریزی خارجی 13 مورد
حمله عصبی ناشی از هیجان زیاد 6 مورد
تنگی نفس شدید و منجر به اعزام 4 مورد
معاینه و تست فشار خون 8 مورد
*سکوی شماره 25؛ جایگاه پرسپولیسی ها
شکستگی سر یک مورد
سردرد شدید از سرمای زیاد هوا یک مورد
حمله ناشی از هیجان 3 مورد
خونریزی خارجی 3 مورد
سکوی شماره 29؛ جایگاه پرسپولیسی ها
شکستگی سر یک مورد
سردرد شدید ناشی از سرمای زیاد هوا 2 مورد
تشنج 2 مورد
خونریزی خارجی 3 مورد
*سکوی شماره 34؛ جایگاه استقلالی ها
شکستگی سر یک مورد
سردرد شدید ناشی از سرمای زیاد هوا یک مورد
حالت تهوع یک مورد
خونریزی خارجی دو مورد
حمله عصبی یک مورد
طبقه دوم ورزشگاه
خونریزی خارجی 4 مورد
حمله عصبی 2 مورد
معاینه و تست فشار خون 13 مورد
در مجموع 146 اقدام درمانی سرپایی از سوی امدادگران هلال احمر در دربی 74 انجام شده است.

برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید

به یه پرسپولیسیه میگن تا ۱۰ بشمر
میگه : 3،2،1،خدا ازت نگذره فرهاد،8،7،6،5....

ویرایش توسط se7en-1991 : ۱۷ بهمن ۱۳۹۰ در ساعت ۰۱:۰۸ بعد از ظهر
se7en-1991 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
تشکر شده توسط :
قدیمی ۱۷ بهمن ۱۳۹۰, ۰۱:۱۲ بعد از ظهر   #105 (لینک مستقیم)
همکار بخش اخبار

jeneral آواتار ها

بدون امتیاز  0 امتیاز     
پیش فرض درگذشت يک هوادار پرسپوليس پس برد دربي

يکي از هواداران تيم فوتبال پرسپوليس که پس از گل سوم اين تيم در دربي سکته کرده بود، شب گذشته از دنيا رفت.

به گزارش خبرگزاری فارس، قاسم عبیات یکی از طرفداران پرسپولیس در اهواز پس از گل سوم این تیم مقابل استقلال بر اثر هیجان زیاد دچار حمله قلبی شد و بلافاصله به بیمارستان امیرالمؤمنین(ع) این شهر انتقال یافت اما تلاش پزشکان نتیجهای نداشت و این هوادار 23ساله پس از حمله قلبی، دچار سکته مغزی شد و شب گذشته درگذشت.
گفتنی است، وی از طرفداران متعصب پرسپولیس بود.

به یه پرسپولیسیه میگن تا ۱۰ بشمر
میگه : 3،2،1،خدا ازت نگذره فرهاد،8،7،6،5....

قوانین امضا
قوانین بخش خبر
قوانین بخش خبر ورزشی
jeneral آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
تشکر شده توسط :
قدیمی ۱۷ بهمن ۱۳۹۰, ۰۱:۱۳ بعد از ظهر   #106 (لینک مستقیم)
کاربر فعال بخش تاریخ

* میـلاد * آواتار ها

بدون امتیاز  0 امتیاز     

بازی خوبی بود بردم حق پرسپولیس بود...

ای آنکه آرزویت دارم،باخود شب و روز گفتگویت دارم
نه قدرت آمدن به سویت دارم،نه طاقت ندیدن رویت دارم

آپلود فایل و عکس

* میـلاد * آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
قدیمی ۱۷ بهمن ۱۳۹۰, ۰۱:۲۸ بعد از ظهر   #107 (لینک مستقیم)
همکار بخش اخبار

jeneral آواتار ها

بدون امتیاز  0 امتیاز     
پیش فرض مظلومى: تا یک جام به هواداران ندهم، خودم را شرمنده شان مى دانم

سرمربى استقلال : فقط شرمنده هواداران شدیم و تا زمانى که یک جام به آنها تقدیم نکنم، خودم را شرمنده شان مى دانم
پرویز مظلومى، سرمربى استقلال که در ۱۰ دقیقه پایانى داربى ۷۴ نتیجه ۲ بر صفر برده را با ۳ بر ۲ باخته عوض کرد، اعتقاد دارد که هنوز هم تلخى ۱۰ دقیقه پایانى داربى زیر زبانش است. مظلومى در خصوص داربى ۷۴ گفت: ۱۰ دقیقه تلخى را در پایان داربى ۷۴ تجربه کردیم و هنوز هم تلخى این شکست زیر زبانم است زیرا بازیکنان با غرور بازى کردند و نتیجه را واگذار کردیم.وى ادامه داد: خیلى زود جشن پیروزى را گرفتیم و این بازى براى ما یک درس بزرگ بود. درآن دقایق اصلا به تعویض کردن فکر نمى کردم زیرا شوک بزرگى به من وارد شد و در ۲ دقیقه نتیجه بازى مساوى شد. سرمربى استقلال همچنین خاطرنشان کرد: فقط شرمنده هواداران شدیم و تا زمانى که یک جام به آنها تقدیم نکنم، خودم را شرمنده شان مى دانم. معتقدم این هواداران زمانى از من راضى هستند که بتوانم یک جام براى استقلال بدست آورم و خیلى زود شکست در داربى را فراموش مى کنند. مظلومى با اشاره به اینکه داربى ۷۴ نیز به تاریخ پیوست، گفت: بازیکنان باید این بازى را فراموش کنند زیرا حریفان سرسختى در صدر جدول هستند که باید براى قهرمانى آنها را کنار بزنیم و به همین دلیل به بازیکنانم روحیه داده ام. وى در پایان در خصوص بازى با سایپا اضافه کرد: سایپا تیم جوان و با پتانسیلى است که در دور رفت نیز ما را اذیت کرد. آنها در هفته هاى اخیر نتایج خوبى گرفتند و فقط هفته گذشته بود که به مس باختند. امیدوارم بتوانیم ۳ امتیاز را بگیریم و به صدر جدول بازگردیم.
jeneral آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
تشکر شده توسط :
قدیمی ۱۷ بهمن ۱۳۹۰, ۰۲:۰۲ بعد از ظهر   #108 (لینک مستقیم)
کاربر حرفه ای

se7en-1991 آواتار ها

پست معمولی  0 امتیاز     
پیش فرض ستایش پسران آبی

« داربی 74 هم به سر رسید و بالاخره پرسپولیس هم پس از حدود 2 سال طعم پیروزی را چشید تا متوجه شود هواداران استقلال طی این مدت چه روزهای خوبی را پشت سر گذاشتهاند تحلیلهای بسیار زیادی از داربی 74 میشود.
اما نکته مشهود خوشحالی عدهای از شکست استقلال و البته شکسته شدن رکورد پرویز مظلومی است.
جایی که سرمربی آبیها با پیروزیهای پی در پی خود سنگ روی اعصاب خیلیها شده بود و حالا باخت تا لبخند سراغ بعضیها را بگیرد

اما باید اعتراف کنم که نگارنده هم از شکست استقلال خوشحال شدم. شاید برای اولین بار بود که از شکست آبیها سر درد نگرفتم و پرخاشگر نشدم!
پس از سوت پایان بازی وقتی با اندکی مکث تلفن را برداشتم تا با چند تن از مسئولان صحبت کنم صحبتهایی رد و بدل شد که مسئولان محترم را برآشفته ساخت ولی قصد و نیت من چیز دیگری بود.
استقلال به مثابه کبوتری بود که با بال و پری بسته مقابل عقابی تیز چنگ و زخم خورده از شکستهای گذشته قرار گرفت. جدالی نابرابر که نتیجه آن قبل از مصاف و رویارویی هم مشخص بود. در اینجا باید گفت که ممنون هستیم پرویزجان که اگر هم میبازی، مردانه میبازی. اگر هم شکست میخوری زنگ تفریح نیستی و تا پای جان میجنگی.
شکست در این شرایط عین پیروزی است.
همین که قبل از بازی به واسطه غیبت ستارههای تیمت زانوی غم بغل نگرفتی و بهانهها را قبل از بازی در بوق و کرنا نکردی ما را شرمنده خود کردی.

قرار نبود استقلال مادامالعمر با مظلومی برنده داربیها باشد. روز پنجشنبه شاهد بودیم که استقلال، تیم محبوب ما خم شد ولی نشکست.
آبیها در داربی 74 مغلوب نیمکت پرمهره پرسپولیس شدند. جایی که سرخپوشان و دنیزلی آنقدر بازیکن داشتند که نفراتی نظیر زاید، مهدویکیا، فشنگچی، بادامکی و خیلیهای دیگر نیمکتنشین میشوند و با حضور در میدان نتیجه را رقم میزنند.
مظلومی هم تنها مهره آماده خود روی نیمکت که یوسفی بود را به میدان فرستاد و همه شاهد تغییرات تاثیر گذار در بازی بودیم.
همین که استقلال با دستان بسته 80 دقیقه پرسپولیس را اسیر خود کرده بود برای ما جای خوشحالی دارد. پس لطفا عیار مظلومی را با ترازوی وجدان بسنجید. قطعا خیلیها منتظر چنین نتیجهای بودند تا انواع و اقسام هجومهای ناجوانمردانه را به سرمربی آبیها داشته باشند و او را خرد و خمیر کنند ولی آیا در صورتیکه وجدان در مسند قضاوت بنشیند همچنین رای سختگیرانهای صادر خواهند کرد؟
نگارنده به شخصه پس از شکست خوشحال بودم، گرچه مقابل آنهایی که از روی احساس بازی را تحلیل میکردند سکوت کردم اما پس از سوت پایان بازی امیدم به قهرمانی استقلال در دو جام حذفی و لیگبرتر بیشتر از قبل شد.
آن وقت بود که متوجه شدم خدا آنقدر مظلومی را دوست دارد که اگر قرار است شکست او را رقم بزند، شرایطی را فراهم میکند که مردانه بجنگد و ایستاده بمیرد.
وقتی روزی فرا میرسد که استقلال بدون جباری، تیموریان، حیدری، ساموئل و البته مجیدی و کرار توان این را دارد که با 2 گل از دنیزلی و تیمش جلو بیفتد و هواداران این تیم را وادار به ترک ورزشگاه در دقیقه 70 کند چه جملاتی را میتوان در تحسین پرویز مظلومی و تیمش به کار گرفت. من پس از شکست خوشحال بودم ولی دلیل خوشحالی من با دشمنان دوست نما و آنهایی که ظاهرا از شکست ناراحتند و در باطن جشن و پایکوبی برپا کردهاند زمین تا آسمان فرق میکند.
نگارنده در تصور است خودم استقلال را برنده داربی 74 دانستم زیرا تیمی با شخصیت دیدم که اگر دست و پایش بسته باشد بازهم مقابل حریف زانو نمیزند، میجنگد وحریف را خم میکند و وقتی دیگر نای پیکار ندارد زخم خورده حریف میشود. در نهایت باید بگویم که پرویز جان ممنون...!
ممنون که ایستادی و همگان را به آینده تیمت امیدوار کردی.
ممنون که با دستان خالی هم حریف را آزار دادی و اجازه ندادی استقلال را ملعبه دست خود کند ... »
نادر رضی - روزنامه نود
se7en-1991 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
تشکر شده توسط :
قدیمی ۱۷ بهمن ۱۳۹۰, ۱۰:۵۱ بعد از ظهر   #109 (لینک مستقیم)
کاربر نیمه حرفه ای

*چشمک* آواتار ها

پست مفید  +4 امتیاز     
پیش فرض یادداشت مریم حیدرزاده ، قرمز محبوبم به تو افتخار ميكنم

مرجع خبری پرسپولیس : مریم حیدرزاده شاعر توانای کشور و هوادار پرسپولیس به مناسبت پیروزی این تیم یاداشتی نوشته است که به شرح زیر است.

ديگر وقتش بود؛ همه انتظار در انتظار نگذاشتنت را ميكشيديم. روزهاي سختي را گذرانده بوديم و شبهاي بسياري خواب، دعوت چشمان مان را نمي پذيرفت.

دلگير بوديم از بدشانسي خودمان و خوش شانسي ديگران... مگر يكي ميتواند چقدر شانس بياورد. هرچيز دوراني دارد و اين آغاز رنسانس سرخ ماست.

خدا كه با ما باشد، ناخدا كه مصطفي باشد و سكان در دست جادوگر، اتفاقي جز اين نخواهد افتاد. اين هت تريك طلايي غريب آشنايمان پاسخ مختصري بود به حرفهايي كه شايسته ميليونها قلب سرخ نيست.

هيچ كجاي دنيا، با دل شكستن پله هاي صعود را طي نميكنند؛ اما همه جاي دنيا با به دست آوردن دل است كه يك شبه راه هزار ساله را طي ميكنند. افتخار ميكنم كه به تيم محبوبم، به هميشه برنده بودنش، به اهالي مهربانش كه اگر گاهي گل نميزنند، دل هم نميشكنند. افتخار ميكنم به نود و سه دقيقه تعصب؛ پنجاه وپنج درصد بينندهاي كه از آن سوي دنيا به جاي دنبال كردن هر خبري برد تيمم را نظاره كردند و افتخار ميكنم به اينكه به عنوان يكي از كوچكترين هواداران تيم محبوبم شاهد خيابانهاي تمام سرخ زيباترين پنجشنبه سال بودم.

و فرياد ميزدم...
پرسپوليس قهرمان ميشه / خدا ميدونه كه حقشه...

با تقديم تمام گل سرخ هاي دنيا
مريم حيدرزاده

ویرایش توسط *چشمک* : ۱۷ بهمن ۱۳۹۰ در ساعت ۱۱:۰۱ بعد از ظهر
*چشمک* آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
تشکر شده توسط :
قدیمی ۱۸ بهمن ۱۳۹۰, ۱۲:۵۴ قبل از ظهر   #110 (لینک مستقیم)
کاربر حرفه ای

1990- JupiteR آواتار ها

پست معمولی  +1 امتیاز     

دم مریم حیدرزاده گرم
چه خوب نوشته

آیا میدانستید:
تا به حال۶ تایی نشدیم
تا به حال دسته ۳ نرفتیم

و
این نکته رو همیشه به خاطر داشته باشید

برای درهم کوبیدن استقلال 10 نفر و 10 دقیقه کافی است
1990- JupiteR آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
تشکر شده توسط :
پاسخ

علاقه مندی ها (Bookmarks)

برچسب ها
10, 74, 74عکس, 7ثانیه, or, or 5, ،, آن, احساساتی, اخراج, از, است, استعداديابي, استقلال, استقلالی, اشتباه, اصغرخانی, افتخار, امون, اولادي, ايمون, اين, ایمن, این, ایوب, با, باختيم, بازي, بازيها, بازيکنان, باشم, باشگاه, باعث, بالا, بايد, برج, برد, برگرديم, بزرگ, بعد, به, بود, بوديم, بيتوجه, بگيريم, بگیر, تاثیر, تاریخی, تازه, تبديل, تحت, تعويضهاي, تعویض, تفاوت, تفصیلی, تمرکز, تنها, تو, توپ, تيم, تيمي, جدیدش, جمع, جواب, حرفهاي, حمايت, حیدرزاده, خان, خدا, خداییش, دار, داربي, داربيها, دارم, در, دربي, دربی, دربی7424 or, درست, درصد, درمسير, دسته, دقيقه, دنیا, دنیزلی, دوست, دوم, دیگر, را, را،, رقم, رويانيان, رکورد, زارع, زايد, زاید, زد, زد or, زمین, زیبا, ستاره, سرت, سليماني, سه, شادي, شبی, شد, شدن, شکست, شکست،, شکسته, شکند or, طلسم, غرور, فتحاللهزاده, فراموش, فريبا, فهميدم, فکر, فکری, قرارداد, قربانی or, قرمز, قلعه, قهرمانی, كردم،, كن, لعنتي, لقب, ما, مالکیت, مانع, محبوبم, محصول, محمود, مربیان, مریم, مصاحبه, مظلومي, مظلومی, معجزه, مقصر, منتظري, مهدوی, موثر, ميكردم, ميكنم, می, میلاد, نباختنم, نبايد, ندارد, نداشتيم, نشدنی, نشکست؛, نظريجويباري, نميشود, نمی, نمیشود, نویی, نيازي, نگه, ها, های, هم, همه, هيچ, و, واکنش, ولی, يوسفي, پانا, پرسپوليس, پرسپولیس, پرويز, پس, پورحيدري, پیراهن, پیروز, چقدر, کادرفني, کردم, کسر, کم, کمحاشيهترين, کميته, کوچک, کیا, گذشته, گفتگوی, گل, یادداشت, یادگاری

ابزارهای موضوع جستجو در موضوع
جستجو در موضوع:

جستجوی پیشرفته
نحوه نمایش

UP/Down مجوز های ارسال و ویرایش