| |||
| |||||||
![]() |
| | LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
| | #11 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت: همین جا!!!!!!!
تشکرها: 9,585
تشکر شده 10,705 بار در 4,149 پست
کتاب مورد علاقه : دیوان حافظ حالت من : | دست از سر این فرهادی بینوا هم برنداشتن از آنچه هستی شادمان باش و به خاطر آنچه داری شکرگذار باور نـمی کنـم ... خـالـق نظـم دانـه هـای انـار ، زنـدگـی مـرا بـی نظـم چیـده باشـد | ||||||||
| | |
| | #12 (لینک مستقیم) | ||||||||
| Banned تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: تو دل کسانی که یادی از ما بکنن
کتاب مورد علاقه : چراهای بی پاسخ!!! | هر چي دورتر شدم تصوير واضح تر شد مثل تلوزون هاي جديد هست كه پيكسلشون فاصله داره و دورتر بهتر ديده ميشه | ||||||||
| | |
| | #13 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال بخش تاریخ ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: EARTH
کتاب مورد علاقه : خط سوم.راه حالت من : | خیلی با حال بود اصغر فرهادیه ای آنکه آرزویت دارم،باخود شب و روز گفتگویت دارم نه قدرت آمدن به سویت دارم،نه طاقت ندیدن رویت دارم | ||||||||
| | |
| | #14 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰ محل سکونت: SHZ
تشکرها: 2,258
تشکر شده 1,765 بار در 671 پست
کتاب مورد علاقه : بامداد خمار حالت من : | این اصغر فرهادیه؟؟؟؟ دنیای قشنگی نیست آدم ها مثل رودخانه جاریند زلال که باشی سنگ هایت را می بینند برمی دارند و نشانه میروند درست به سمت خودت ![]() | ||||||||
| | |
| | #15 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: همین جا
کتاب مورد علاقه : روی جاده نمناک وبامدا حالت من : | آقای فرهادیه...نه؟ چشمام درد گرفت....چرا اینطوری بود؟ ![]() | ||||||||
| | |
| | #16 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰
تشکرها: 1,283
تشکر شده 367 بار در 242 پست
کتاب مورد علاقه : مشکلات را شکلات کنید حالت من : | عزیز دل منه. خیلی دوسش دارم اصغر فرهادی رو. مرسی.+ نگو تو برنمیگردی بی تو تنها شدم تنها اره هستم من به یادت همه روزو همه شبها نگو برگشتن محاله انتظار من خیاله نگو قسمت من نبودی ته فنجون توی فاله هرچند نمیدانم خوابهایت را با که شریک میشوی اما هنوز شریک بی خوابی های من تویی ![]() ![]() | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| از, باحاله, برای, بگیریدچه, دیدن, عکس, فاصله, مانیتور, نه |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |