| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بخش عکس ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۸ محل سکونت: کوالالامپور-مالزي
کتاب مورد علاقه : The Thorn Birds | ![]() ...در دل من چیزی اسـت، مثل یک بیشه نور ، مثل خواب دم صبح و چنان بی تابم ، که دلم می خواهد بدوم تا ته دشت ، بروم تا سر کوه دورها آوایی ست که مرا می خواند . . . برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید ![]() | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | (شارلین), *negin*, - REZA -, .Ice Girl., Altin ay, amenia, angelic, any body, Astrgirl, baharinbahar, blue1, flavia, galapagOos, hamsafar tanha, hasti_azadi, hohoo, holden, jimbo, jooo jooo, liza76, M-A-B, MAH SAM, mahlarf, Mino Bookworm, mitra.ym, mozhi 70, mspariya, nasim6037, nazem, nazi2000, paripar, Rosali, roya1365, saharnaz1390, samare, Sokout, sparrow, specialgirl, tena, Z.BITA, zahra_s, ~AfShAn~, حرير, سامانتا, ستاره شباهنگ, سرو آزاد, ماه منیر, محسن67, گل ارکیده, گل باقالی سفید |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت: یه جایی همین نزدیکیا
تشکرها: 373
تشکر شده 6,526 بار در 276 پست
کتاب مورد علاقه : قرار نبود..بغض غزل.. حالت من : | اره اتوبوس مدرسمون همینطوره | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : دي ۱۳۹۰ محل سکونت: shz
تشکرها: 981
تشکر شده 1,492 بار در 291 پست
حالت من : | نه خدا رو شکر. میگما اونا که وسط اتوبوسن نفس کم نمیارن احتمالا | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت: هیچ جا و همه جا
تشکرها: 4,196
تشکر شده 1,140 بار در 701 پست
کتاب مورد علاقه : مزرعه فلمبارد حالت من : | آره سرویس دانشگامون از این بدتره وقتی تنها شدی بدون خدا همرو بیرون کرده تا خودت باشی و خودش........... رمان های جذاب و خواندنی... برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید جدید ترین رمان های سایت.... برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۹ محل سکونت: زیر آسمون آبی
تشکرها: 923
تشکر شده 805 بار در 367 پست
کتاب مورد علاقه : برباد رفته حالت من : | نه خداییش.... تو را که دارم دنیا مال من است دیگر آرزویی ندارم ، همان یک آرزوی من ، همیشه با تو بودن است صدای تپشهای قلبم ، هنوز باور ندارم که عاشقم هنوز باور ندارم که بدون تو هیچم اگر تو نباشی ... آری عزیزم ... میمیرم | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت: کرج
تشکرها: 630
تشکر شده 2,343 بار در 484 پست
کتاب مورد علاقه : دالان بهشت حالت من : | آدم دنبال این اتو بوس در کمال افتخار شروع به دویدن کنه خیلی بهتره که!!!!!!!!!!!!!!!!1وقتی هم سیدم به مقصد قول میدم بیام کرایه امو بدم | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰
تشکرها: 23
تشکر شده 1,286 بار در 491 پست
حالت من : | نه به این شدت. کوچه هارو بلد شدم.مغازه هارا. رنگ های چراغ راهنمارا.حتی جدول ضرب را. ودیگر در راه هیچ مدرسه ای گم نمیشوم. اما گاهی میان ادمها گم میشوم ادمها را بلد نیستم....! | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت: ro0 asabe mardom
تشکرها: 149
تشکر شده 129 بار در 46 پست
کتاب مورد علاقه : hamkhoone | نهه... خوشبختانه! من از اتوبوس خیلی کم استفاده می کنم | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : دي ۱۳۹۰ محل سکونت: karaj
تشکرها: 685
تشکر شده 842 بار در 425 پست
کتاب مورد علاقه : novel حالت من : | نه خدارو شکر یاد اون تبلیغ ماهواره افتادم ویتامین c بخور سرما نخور | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۹ محل سکونت: teh.gharb
کتاب مورد علاقه : حسن کچل.سفیدبرفی حالت من : | واااااااااای نه اگه زن ها توی این اتوبوس بودن چه بلایی سرشون میومد | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| اتوبوسی, افتادی؟, تاحالا, تو, همچین, گیر |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |