| |||
| | #51 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : دي ۱۳۸۹ محل سکونت: لاهیجان
تشکرها: 198
تشکر شده 1,023 بار در 362 پست
کتاب مورد علاقه : تو سهم منی حالت من : | نه من که توی عمرم فقط سه بار اتوبوس سوار شدم.... خـــوبـــم ! ... مـــاننـــد هـــر روز هميشــه خـــوبـــم ! ... گاهی آدم احتیاج داره یکی بیاد بزنه رو شونهش و بگه : هی رفـ ـیـ ـق! از چیزی ناراحتی؟ اونوقت آدم برگرده: آره رفیق،ازهـمه چـی ...! ![]() | ||||||||
| | |
| | #52 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال گفتگوی آزاد ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: زير اسمون كبود
تشکرها: 6,351
تشکر شده 7,145 بار در 2,559 پست
کتاب مورد علاقه : غرور و تعصب حالت من : | اره چند باری گیر افتادم ولی حالا وضعیت اتوبوسرانی بهتر شده | ||||||||
| | |
| | #53 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: در آغوش باد
کتاب مورد علاقه : الهه شرقی حالت من : | مرسی ![]() روزی چند تا تلفات میده؟ | ||||||||
| | |
| | #54 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت: روي زمين
تشکرها: 19
تشکر شده 230 بار در 136 پست
حالت من : | وای من یه بارگیر افتادم البته بخش بانوان صورتم به شیشه چسبیده بود بدترلزهمه سردم شده بود وبوی عرق حالموبه هم میزد..... | ||||||||
| | |
| | #55 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: سحابي چشم خدا
تشکرها: 954
تشکر شده 1,512 بار در 430 پست
| فکر کنم تلفات داده ها. | ||||||||
| | |
| | #56 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۸ محل سکونت: کوچه علی چپ....
تشکرها: 7,445
تشکر شده 3,312 بار در 1,123 پست
کتاب مورد علاقه : غزال و .... حالت من : | وای خدای من فک کنین بعد مدرسه ما همین طوری میریم خونه همه مث سوسک تو شیشه های اتوبوس واحدیم آن شرلی هم نشدیم که یکی بهمون بگه: " آنه تکرار غریبانه روز های زندگیت چگونه گذشت؟!" | ||||||||
| | |
| | #57 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: منظومه شمسي
تشکرها: 1,177
تشکر شده 2,624 بار در 1,143 پست
کتاب مورد علاقه : غزال حالت من : | واي چه بد له شدن.............. !خدايا عاشقتم! فقط همينو دارم كه بگم! خدا تنها معشوقي است كه خيانت نمي كند. خوشحال ميشم به كلبه ي تنهايي منو خدا سر بزنيد![]() ![]() | ||||||||
| | |
| | #58 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: هر جای که شما دوس داری
تشکرها: 103
تشکر شده 429 بار در 217 پست
کتاب مورد علاقه : 11 دقيقه حالت من : | راس ميگه اهواز معمولا سرويساشون اين شكليه! مردم اغلب بی انصاف, بی منطق و خود محورند,ولی آنان را ببخش . اگر مهربان باشی تو را به داشتن انگیزه های پنهان متهم می کنند,ولی مهربان باش . اگر موفق باشی دوستان دروغین ودشمنان حقیقی خواهی یافت,ولی موفق باش. اگر شریف ودرستکار باشی فریبت می دهند,ولی شریف و درستکار باش . آنچه را در طول سالیان سال بنا نهاده ای شاید یک شبه ویران کنند,ولی سازنده باش . اگر به شادمانی و آرامش دست یابی حسادت می کنند,ولی شادمان باش . نیکی های درونت را فراموش می کنند.ولی نیکوکار باش . بهترین های خود را به دنیا ببخش حتی اگر هیچ گاه کافی نباشد. ودر نهایت می بینی هر آنچه هست همواره میان "تو و خداوند" است نه میان تو و مردم برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| اتوبوسی, افتادی؟, تاحالا, تو, همچین, گیر |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |