| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰ محل سکونت: heaven
کتاب مورد علاقه : می تراود مهتاب. جین ای حالت من : | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() شب را دوستـــ ــ ـ دارم ...! چرا که در تاریکـــ ـی . چهره ها مشخــــــ ـص نیست !! و هر لحظــــــــ ـه .. این امیـــــ ـد .. در درونــــــ ــم ریشه می زند ... که آمده ای .. ولی من ندیده ام! ![]() | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | !قفس باران!, # بلوط #, **shiny**, *armita, *negin*, Altin ay, any body, hamsafar tanha, hasti_azadi, jooo jooo, KHANDUN4EVER, LoVe DaY, mahlarf, mahshad05, maral73, Mino Bookworm, nazem, nimar123, parstoo, radon, redmoon333, reza, roya1365, sama_t, Z.BITA, z.s.g, ZAHRA EM, [fakhte], ~moonlight~, آذردخت, باران 69, رز صورتی ..., طلائی, محسن67, نام کاربری, ♥~nGel=Ev!L@~♥ |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : دي ۱۳۹۰ محل سکونت: زیر آسمون این شهر
تشکرها: 284
تشکر شده 131 بار در 72 پست
کتاب مورد علاقه : notrika,همخونه,غزال,همه ه حالت من : | والله همین. بگووووووووو ![]() مــــــــادر یعنی : معرفت ، گذشت ، محبت یعنی هر چه سخت باشد روزهایت من هستم خیالت تخت نویسنده های خوبی جمع اند ![]() آنتي عشق | ~sun daughter & shahrivar~ یعنی عالیه ه ه حُکم ِ دل|sun daughter رمانی متفاوت ![]() قايمكي| فردين202 خواهر خانومی | فردین 202 کاربر انجمن | ||||||||
| | |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۹ محل سکونت: teh.gharb
کتاب مورد علاقه : حسن کچل.سفیدبرفی حالت من : | واااااااااا!!! به حق چیزای ندیده و نشنیده | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت: نصف جهان
تشکرها: 492
تشکر شده 470 بار در 278 پست
کتاب مورد علاقه : کتابهای م،مودب پور حالت من : | جا رو زمین گیرش نیومده خودشو آویزون کرده............. گفته بودی که: چرا محو تماشای منی؟ و آن چان مات،که یک دم مژه بر هم نزنی! مژه بر هم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه بر هم زدنی! ![]() | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۸ محل سکونت: آسمون
تشکرها: 150
تشکر شده 652 بار در 255 پست
کتاب مورد علاقه : کفش های آبنباتی حالت من : | شوخی نـکــــــــــــن...!!!!!! چترها را ببندیم ، به ضیافت قطره های پاک باران برویم و بگذاریم باران گناهانمان را پاک کند و بشوید. نگاه خسته مان را زیر باران تازه کنیم چرا که فردا طلوع پاک رویاهاست. چترهارا ببندیم باران زیباست...! | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت: زیر آسمانی به رنگ خون
کتاب مورد علاقه : بوف کور حالت من : | ![]() ![]() باحال بود دمت گرم داداش | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : دي ۱۳۹۰ محل سکونت: جهان سوم
کتاب مورد علاقه : روزنامه باطله حالت من : | چه ژستیم گرفته سیاسوخته چـــقدر خوبــهــ بعضــی آز آدمـــآ بـــدونــنـ کـــه اَگهـــ چـــیزیـــ رو بـــهـ روشــــون نمیــــاَری "اَز سِِـــاَدگـیـــ نـیستـــــــ" شآیــــد دیـگهـــ اَونقـــــدر وآســـــت مــهمـــــ نـــیستنــــ کـــه روشـــونــ حســآس باشیــــــ !!! برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید این پروفایل تا 23 خرداد مسدود میباشد امیدوارم همتون امتحاناتونو خوب بدین لطفا پ.خ ندین درخواست دوستیم ندین با تشکر . مائده | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: همین دور و ورا!
تشکرها: 3,405
تشکر شده 19,064 بار در 535 پست
کتاب مورد علاقه : خیلی زیاده..... حالت من : | جای دیگه ای نبوده این عکس بگیره؟؟...اگه دستش ول بشه... ![]() لینک رمان ملکه عشق ملکه ی عشق | negin.b کاربر انجمن لینک نقد رمان ملکه عشق ملکه عشق | negin.b کاربر انجمن | معرفی و نقد کتاب **************************************** لینک رمان همدرد همدرد | negin.b کاربر انجمن لینک نقد رمان همدرد همدرد | negin.b کاربر انجمن | معرفی و نقد کتاب خوشحال میشم سر بزنین...![]() | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت: خونه بابام
کتاب مورد علاقه : ؟¿؟¿؟¿؟ حالت من : | هه هه خدايا،خودت شفابده!!!! حالا که تمام راه آمده ام......حالا که تاتوهیچ نمانده....... چقدردیریادش آمده است.... خدا........ که ماقسمت هم نیستیم!!!! ![]() دگرتقدیررابرای نیامدنت بهانه نکن...... مردباش وبگو نخواستی.......ونیامدی........!! ![]() | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۹ محل سکونت: زیر آسمون آبی
تشکرها: 923
تشکر شده 805 بار در 367 پست
کتاب مورد علاقه : برباد رفته حالت من : | ولی چه عکس هیجان انگیزی... تو را که دارم دنیا مال من است دیگر آرزویی ندارم ، همان یک آرزوی من ، همیشه با تو بودن است صدای تپشهای قلبم ، هنوز باور ندارم که عاشقم هنوز باور ندارم که بدون تو هیچم اگر تو نباشی ... آری عزیزم ... میمیرم | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| آخه, انداختنه, اینجا, جای, عکس, هم |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |