| |||
| | #51 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰ محل سکونت: زیر نور ماه
تشکرها: 0
تشکر شده 715 بار در 232 پست
کتاب مورد علاقه : حریم عشق حالت من : | عجب دل و جرئتی داشته! داشتم خوش حالتی دیشب میان کفر و دین دیده مشغول بت و دل گرم استغفار بود...! | ||||||||
| | |
| | #52 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۹ محل سکونت: تهران
تشکرها: 1,320
تشکر شده 1,716 بار در 577 پست
کتاب مورد علاقه : حرف هایی برای نگفتن حالت من : | هه هه اینجا بین زمین و هوام ، دارم میوفتم ، آی لاو یو 98 ایا جلوی کی دروغ میبافی؟ بچه من با تو زندگی کردم!!! . . . پرسه در خاک غریب پرسه ی بی انتهاست هم گـریز غربتم زادگاه من کجاست؟ . . . . ریشه ی اعتقاد از آن جا خشک می شود که بخواهند تحمیلش کنند . زندگی گالیله/برتولت برشت | ||||||||
| | |
| | #53 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت: چاردیوارییییییییییییییی
تشکرها: 172
تشکر شده 733 بار در 289 پست
کتاب مورد علاقه : سهم من حالت من : | درووووووغه؟ فتوشاپ نیست؟ | ||||||||
| | |
| | #54 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت: زیر گنبد کبود
تشکرها: 3
تشکر شده 410 بار در 249 پست
کتاب مورد علاقه : دالان بهشت،آتوسا،دزی حالت من : | بعضی اوقات که آدم تنوع می خواد مجبوره!!!!!!!!!!! هیچکس تنها نیست! مسوولی یکتا!!!!! هر کی هر نوع درد و دل،اعتماد به نفس کاذب و روحیه شاد و سرحال می خواد ناراحت نباشه چون مسوولی اینجاست!!!! ![]() | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| آخه, انداختنه, اینجا, جای, عکس, هم |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |