| |||
| |||||||
| نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: بهترین امضا | |||
| امضای شماره 1 | | 29 | 20.57% |
| امضای شماره 2 | | 41 | 29.08% |
| امضای شماره 3 | | 89 | 63.12% |
| امضای شماره 4 | | 68 | 48.23% |
| امضای شماره 5 | | 21 | 14.89% |
| نظرسنجی با انتخاب چندگانه رأی دهندگان: 141. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید. | |||
![]() |
| | LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۰ محل سکونت: مـــــاه
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : بینوایان.کوری.سینوهه. حالت من : | پست بسیار مفید : +15 امتیاز سلامممم به دوستای گلممممم....... ![]() دور اول مسابقه شروع شد...... ![]() مثل همیشه تبلیغ تو پروفایل و خصوصی و .... ممنووووووع! و نظرسنجی هم چند گانه س! اینم از شرکت کننده های این دوره ( اسامی به ترتیب نیست): ~~llonelly girll ~~ blue-girl آتوسا... پائیز96 یه نفر یه جایی امضای شماره 1: برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید امضای شماره 2: برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید امضای شماره 3: برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید امضای شماره 4: برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید امضای شماره 5: برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید " مـــــا رفتیــــم رفقــــــا ؛ بــــابـــــای " اگه اصفهان نصفه جهان ِ *آذربایجـــــان مـــن* کل جهان ِ یــــاشــــاسیـــن آنــــا یـــــوردوم آذربایجـــــان یــــاشــــاسیـــن آنــــا دیلیــــم تورکی رمـــــــان خـــــودم برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : | *anahit*, .rima., :.AmiN AzhdaR.:, absalan, any body, behiii319, blue-girl, brain storm, dokhtare babash, Elnaz, elnaz 90, galapagOos, ghazale96, havij89, henia, Lair_Nilo, m.mahya, mitra.ym, mohana530, narg-s, NAVA22, NO ONE, ozil_m, rchi30, rihana228, roya2144, sahele ziba, Samin goli, SETARE SOHEYL, shahrzad1369, sunshine.h, sydney, talayeh, Tikooli, VAMPIRE : ), venus76, yaasmin, zm.matin, °•ღ بـــامـــزی ღ•°, خواجه, زهرا.الف, سمن ناز, فرودو, مهرگل, مینا, نفس 68, واران |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بخش اخبار ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸
(View Stats)
تشکرها: 22,883
تشکر شده 44,332 بار در 10,209 پست
| پست مفید : +3 امتیاز مسابقه شروع شد ![]() شرکت کننده ها دقت کنند تبلیغ چه تو پیام کاربری و چه خصوصی خلاف قوانینه | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۹ محل سکونت: """Mashhad"""
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : twilight حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز یالا رای بدیننننننننننننننننننننن بچه ها منتظریماااااااااااااااااا ااا ![]() ![]() و مـَن زن شدَم، تحَمُلی پایدار... یِک دنیا... از سیبی گفت که مَن چیدَم... ولی هیچکس نگفت... نشان عشق... سیب سرخی شد... که من به آدم دادم.. ![]() | ||||||||
| |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۹۰ محل سکونت: tehran
(View Stats)
تشکرها: 2,719
تشکر شده 2,743 بار در 747 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز من به 3 و 5 رای دادم اما واقعا" اینا امضا نیستا بیشتر نقاشیه بیشتر در آغوشـم کـ ِ مۓ گیــرۓ آنقــَــَدر آرام مۓ شوم کـ ِ فـَـراموش مۓ کنم بـایـ ـد نفس بکشم ... ![]() | ||||||||
| |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰
(View Stats)
تشکرها: 986
تشکر شده 602 بار در 363 پست
کتاب مورد علاقه : فقط کتاب باشه بسه ،harry حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز من به 3و4 رای دادم من زنده بودم اما انگار مرده بودم از بس که روز ها را با شب شمرده بودم یک عمر دور و تنها ،تنها به جرم اینکه اوسر سپرده میخواست،من دل سپرده بودم | ||||||||
| |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: IR/IRAN
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : booooogh حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز من به 4 رای دادم............... :::::::::::::::::::::: دفه اولمه دارم رای میدم ![]() ----------------------------------------------------------------------------------- هر شب مرا با خود میبری میبری به جایی که تاریک است و روشنایی آن تویی هرشب مرا به اوج میبری میرسیم به جایی که نگاهت همیشه آنجا بود ما یکی شده ایم با هم همیشگی شده عشقمان، بگو از احساست برای من… همیشه میگویم تو تا ابد برایم یکی هستی ، یکی که عاشقانه دوستش دارم ، یکی که برایم یک دنیاست…. دنیای زیبایی که درون آنم ببین یک دیوانه دائم نگاهش به چشمان توست ، من همانم! . ------------------------------------------------------------------- | ||||||||
| |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت: تهرون
(View Stats)
تشکرها: 704
تشکر شده 9,729 بار در 2,172 پست
کتاب مورد علاقه : یاسمین، غزال حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز رای ما شماره 3 یکــی از بــدتــرین ظلـــم هـــایــی کـــه "عطــــرها" و "آهنگهــــا" بـــه مــــا میکنـــن اینـــه کــه بــــدون اجــــازه هـُــــلــــــمون میــدن وســـط خـــاطـــرات! | ||||||||
| |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۸۹ محل سکونت: my dreams
(View Stats)
تشکرها: 21,119
تشکر شده 6,745 بار در 1,408 پست
کتاب مورد علاقه : Phantom of the Opera in Paris | بدون امتیاز : 0 امتیاز به شماره ی 3 رای دادم حالا راه تو دوره دل من چه صبوره کاشکی بودی و می دیدی زندگیم چه سوت و کوره | ||||||||
| |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰
(View Stats)
تشکرها: 23
تشکر شده 1,286 بار در 491 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز من هم به 3 رای می دم. کوچه هارو بلد شدم.مغازه هارا. رنگ های چراغ راهنمارا.حتی جدول ضرب را. ودیگر در راه هیچ مدرسه ای گم نمیشوم. اما گاهی میان ادمها گم میشوم ادمها را بلد نیستم....! | ||||||||
| |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت: مشهد
(View Stats)
تشکرها: 3,745
تشکر شده 4,426 بار در 1,745 پست
کتاب مورد علاقه : کویر حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز منم به 3 و 4 رای دادم من زنـــم و به همان اندازه از هوا سهــم میبرم که ریــه های تو دردآور است که من ازاد نباشم تا تو به گنـــاه نیفتی قوس های بدنم بیشتر از افکــارم به چشمـانت می آیند تاسف بار است که باید لباس هایم را به میزان ایمــان تو تنظیم کنم (زنده یاد سیمین دانشور) | ||||||||
| |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| امضا, اول, بهترین, دور, مسابقه |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |