| |||
| |||||||
| نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: بهترین امضا | |||
| امضای شماره 1 | | 29 | 20.57% |
| امضای شماره 2 | | 41 | 29.08% |
| امضای شماره 3 | | 89 | 63.12% |
| امضای شماره 4 | | 68 | 48.23% |
| امضای شماره 5 | | 21 | 14.89% |
| نظرسنجی با انتخاب چندگانه رأی دهندگان: 141. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید. | |||
![]() |
| | LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
| | #51 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۰ محل سکونت: NeverLand
(View Stats)
تشکرها: 624
تشکر شده 582 بار در 381 پست
کتاب مورد علاقه : Cirque Du Freak حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز به 3و4 رای دادم برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید برقرار شده توسط خودم | ||||||||
| |
| | #52 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۰ محل سکونت: مـــــاه
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : بینوایان.کوری.سینوهه. حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز منم راییدممممممممممم به همه...... " مـــــا رفتیــــم رفقــــــا ؛ بــــابـــــای " اگه اصفهان نصفه جهان ِ *آذربایجـــــان مـــن* کل جهان ِ یــــاشــــاسیـــن آنــــا یـــــوردوم آذربایجـــــان یــــاشــــاسیـــن آنــــا دیلیــــم تورکی رمـــــــان خـــــودم برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : |
| | #53 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۹ محل سکونت: تهران
(View Stats)
تشکرها: 1,434
تشکر شده 8,619 بار در 2,532 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز به 2 و 3 رای دادم اين روزا درگيرم درگير طوفانيم كه زندگيمو عجيب تغيير داده بايد با خودم احساسم طوفان كنار بيام نيستم يه مدت برام دعا ﻛﻨﻴﻦ | ||||||||
| |
| | #54 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۰ محل سکونت: مـــــاه
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : بینوایان.کوری.سینوهه. حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز | ||||||||
| |
| | #55 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۹ محل سکونت: بی خانمانم....
(View Stats)
تشکرها: 3,782
تشکر شده 1,646 بار در 776 پست
کتاب مورد علاقه : غزال و ... حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز رای ما.... همه.... گــاهــــی دِلَـم مــیـخـواد یـــکـی اَزَم اِجـازِه بـــخـواد ؛ کِـه بـیـاد تـو تَـنــــهـایـیــــم .... وَ مَــن اِجـازه نَـدَم ! وَ اون بــی تَـفـاوُت بـه مُـــخــالِـفَــتَـم بـیــــاد تـو و آروم بَـغَــــلَــم کُــنِــه و بــگـه : مَــگِــه مَـن مُــردَم کِـــه تَـــنـــهـــا بــمـــونـــی ... !!! ![]() برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید ![]() http://amir73201173.blogfa.com ![]() امیر (.:AMIR:.) زود برگرد... خیلی خیلی مرسی واسه همه چی... | ||||||||
| |
| | #56 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۹ محل سکونت: لای شب بوها
(View Stats)
تشکرها: 2,866
تشکر شده 1,589 بار در 599 پست
کتاب مورد علاقه : بربادرفته حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز به 1و3 راه دادم درد من حصار برکه نیست درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است ![]() ![]() ![]() ![]() | ||||||||
| |
| | #57 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۸۹ محل سکونت: تو قلب پسرم
(View Stats)
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز من به 2 و 3 رای دادم ده سال پیش این روزا همیشه باهم بودیم یادته بابایی خوبم..! ![]() ![]() رمان های خورشید جون خوندن داره از دستش ندین پدرخوب|sun daughter زندگی غیر مشترک | sun daughter همه ی هستی من | sun daughter48 حُکم ِ دل| sun daughter+ anital آنتي عشق | ~sun daughter~ و ~shahrivar~ من...تو...او...دیگری! | sun daughter | ||||||||
| |
| | #58 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۰
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : ketab bachehaye site حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز به شماره ی 2 و 4 رای دادم...همه ی اضماها زیبا بود اما خب این دوتا بیشتذ به دلم نشستن رمان پریوش http://www.forum.98ia.com/t375556.html لینک نقد http://www.forum.98ia.com/t375858.html عکس شخصیت ها و مکان http://www.forum.98ia.com /t399824.html#post3745391 اینم رمان دوست عزیزم نقد:http://www.forum.98ia.com/t286169.html رمان:http://www.forum.98ia.com/t271822.html عکس جلد رمان...!!! برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید مقدمه ی داستانم....: برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| |
| | #59 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت: زير سقف خدا
(View Stats)
تشکرها: 923
تشکر شده 432 بار در 190 پست
کتاب مورد علاقه : جاده زندگي حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز 2و3و5و رای دادم دلم شکست ؟! عیبی ندارد شکستنی ست دیگر لعنتی ، می شکند اصلا فدای سرت قضا و بلا بود از سرت دور شد ...... اشکم بی امان می ریزد مهم نیست آب روشنی ست خانه ات تا ابد روشن الهی با خاطر خسته از اغیار و به فضل تو امیدوار،دست از غیر تو شسته ودر انتظار رحمتت نشسته ام بدهی کریمی،ندهی حکیمی،بخوانی شاکرم،برانی صابرم الهی احوالم چنان است که میدانی و اعمالم چنین است که می بینی. نه پای گریز دارم و نه زبان ستیز... خداوندشونه هامونو نیافریدهکه فقطکوله بار غمهارو روش بذاریم،آفریده که بعضیوقتا بندازیمشبالا وبگیم"بی خیال" | ||||||||
| |
| | #60 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال تایپ کتاب ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۹ محل سکونت: تبریز
(View Stats)
تشکرها: 1,625
تشکر شده 13,611 بار در 1,918 پست
کتاب مورد علاقه : رمان-تاریخ-علمی حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز من به شماره 2 و 4 رای دادم بقیه بیشتر کاریکاتور بود تا امضا بازی سرنوشت | محمد امان وارسته | تایپ عروس فرانسوی | ایولین آنتونی | تایپ اتوبوس ( دفتر سفید / دفتر سیاه ) | فهیمه رحیمی | تایپ بازی سرنوشت | نسرین ثامنی | تایپ عروس سیاهپوش | نسرین ثامنی | تایپ راز دل وحشی | اعظم غنی زاده | تایپ خلوت شبهای تنهایی | فهیمه رحیمی | تایپ به خدا نامه خواهم نوشت | نیلوفر لاری | تایپ برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| امضا, اول, بهترین, دور, مسابقه |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |