| |||
| |||||||
| نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: سوال فینال کدوم باشه ؟ | |||
| پاراگراف 1 | | 30 | 40.54% |
| پاراگراف 2 | | 28 | 37.84% |
| پاراگراف 3 | | 13 | 17.57% |
| پاراگراف 4 | | 35 | 47.30% |
| پاراگراف 5 | | 23 | 31.08% |
| پاراگراف 6 | | 22 | 29.73% |
| پاراگراف 7 | | 18 | 24.32% |
| پاراگراف 8 | | 20 | 27.03% |
| نظرسنجی با انتخاب چندگانه رأی دهندگان: 74. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید. | |||
![]() |
| | LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
| | #41 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۸ محل سکونت: نصف جهون
(View Stats)
تشکرها: 21,592
تشکر شده 1,144 بار در 359 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز میشه یه مسابقه هم بین خودمون بزاریم | ||||||||
| |
| | #42 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بخش مسابقات ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۸۹ محل سکونت: RASHT*¤.¸¸.
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : رمان،روانشناسي،تخيلي حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز دوست دارم تموم بشه ببينم كي به كيه ؟
| ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : |
| | #43 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۰ محل سکونت: طهران(تهران)
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : "جنایت و مکافات" حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز به 6 و 8 رای دادم. بشتابید شما هم رای دهید تایپ![]() جدایی نادر از سیمین اسکار گرفت جدایی تو از من ، جانم را . . . =============================== *داره حسی تو من بیدار میشه جهان هم مثل من بیکار میشه* *مثل روزای اول حول میشم دوباره قصه مون تکرار میشه* *چقدر گفتم نرو بی عشق سخته منو تا زنده ای یادت نمیره* | ||||||||
| |
| | #44 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت: tu asemun
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : نوشته کاربران سایت حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز رای ها کمه تعدادشون... ![]() همش 57 تا؟؟ این همه کار بر انلاین؟ متناشون که کوتاهن؟ | ||||||||
| |
| | #45 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۰ محل سکونت: همین جام
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : رمان ـ شعر حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز شماره2........ گاهـــــی آدم دلـــــش میخواهد کفش هایش را در بیاورد، یواشکــــی نوک پا نوک پا از خودش دور شـــــــــود، بعد بزند به چاک فرار کند از خودش .. برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید ![]() | ||||||||
| |
| | #46 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: WONDERLAND
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : JANE EYRE حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز من 5 و 6و 7 رو انتخاب کردم ++++ ![]() *** برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید *** ++++ | ||||||||
| |
| | #47 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: سرزمین آریایی ها
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : گیس سیاه سردار حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز من از پاراگراف 7 خوشم اومد برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید از مدیر سایت ، مدیر ارشد ، مدیران بخش و همکاران عزیز خواهش میشه دفعه ی بعدی که لازم دیدند اخطار بدند براش تاریخ انقضا بزارند .. شاید زودتر از اون چه که فکر بکنید اشتباهاتشو یاد بگیره .. برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| |
| | #48 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۹ محل سکونت: بابل
(View Stats)
تشکرها: 2,493
تشکر شده 2,908 بار در 1,037 پست
کتاب مورد علاقه : غزال،یاسمین،الهه عشق حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز به 1 و 6 رای دادم خیلی مسابقه باحالی میشه میدونی دلتنگی یعنی چی؟ دلتنگی یعنی اینکه: بشینی به خاطراتت فکر کنی اونوقت یه لبخند بیاد رو لبت ولی چند لحظه بعد شوری اشکهای لعنتی شیرینی اون خاطره ها رو از یادت ببرند برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| |
| | #49 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: زیر آسمون خدا
(View Stats)
تشکرها: 626
تشکر شده 796 بار در 651 پست
کتاب مورد علاقه : سهم من -یاسمین حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز منم 4 رو زدم.... ![]() | ||||||||
| |
| | #50 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت: پاریس کوچولو
(View Stats)
تشکرها: 18
تشکر شده 417 بار در 147 پست
کتاب مورد علاقه : قرآن حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز پاراگراف 2و7 باحال بود. خدایا دوستت دارم. | ||||||||
| |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| از, انتخاب, با, تو, سوال, شروع, فینال, من, پایان |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |