بازگشت   نودهشتیا > آموزش > آموزش های متفرقه > آشپزی و شیرینی پزی

 
 تبلیغات 
عصر پادشاهان
ارسال موضوع جدید  پاسخ
 
ابزارهای موضوع جستجو در موضوع نحوه نمایش
قدیمی ۱۲ بهمن ۱۳۹۰, ۱۲:۴۹ بعد از ظهر   #1 (لینک مستقیم)
کاربر فعال فرهنگ و هنر
 
#mahnaz# آواتار ها
 
پست معمولی  +2 امتیاز     
پیش فرض اموزش بستنی سرخ شده(ســـوخاری)

طرز تهیه و مواد لازم :
بستنی وانیلی ساده 1 لیتر
نشاسته گل ( پودر شده ) به میزان لازم
شیر سرد 3 قاشق غذا خوری
پودر سوخاری ساده و بدون ادویه ( همون نون باگت خشک آسیاب شده رو میگم) 2 لیوان
پودر نارگیل 4 قاشق غذاخوری



طرز تهیه :
برای شروع از بستنی گلوله هایی به اندازه یک نارنگی درست کنید و در سینی چیده و 3 تا 4 ساعت در فریزر قرار دهید تا کاملا سفت شوند.
شیر را در یک کاسه مناسب ریخته و نشاسته را کم کم به آن اضافه کنید تا شیر تبدیل به یک مایع غلیظ مثل فرنی شود ( نشاسته خام هستااااااااا روی حرارت نذارین)

پودر نان و پودر نارگیل را مخلوط کنید و کنار بگذارید.
حالا بستنی ها رو که خوب سفت شدن یکی یکی از فریزر دربیارین و توی مایه نشاسته بغلطونید تا تمام بستنی به نشاسته آغشته بشه حالا از نشاسته خارج کرده داخل پودر سوخاری انداخته وبا کمک کف دست اینقدر توی پودر سوخاری میغلطونیم تا شکل یه توپ سوخاری بشه و هیچ قسمتی از نشاسته و بستنی از زیزش بیرون نزده باشه طوری که وقتی تو دستتون میگیرین دستتون مرطوب یا چسبناک نشه .

حالا توپ های سوخاری رو در ظرف چیده و در فریزر میذاریم و حدودا 1 ساعت زمان میدیم تا کاملا سفت بشه

حالا در شیر جوش یا قابلمه کوچک مقدار زیادی روغن میریزیم و میذاریم تا کاملا داغ داغداغ بشه بعد بستنی ها رو دانه دانه از فریزر در میاریم و داخل روغن داغ میاندازیم و چند ثانیه تاحدی که طلایی شود سرخ کرده و با کفگیر سوراخ دار از از روغن خارج کرده و بلافاصله در فریزر قرار میدهیم وقتی تمام بستنی ها سرخ شدن و در فریزر قرار گرفتن 1 ساعت زمان میدیم تا دوباره بستنی ها سفت شوند .

توی این فاصله 100 گرم شکلات ساده رو به صورت بن ماری ذوب میکنیم و 1 قاشق غذاخوری روغن مایع به آن افزوده مخلوط کرده و در آخر 2 قاشق خامه صبحانه به آن افزوده و خوب مخلوط کرده هنگام سرو روی بستنی ها میریزیم.
#mahnaz# هم اکنون آنلاین است.   پاسخ با نقل قول

تبلیغات

دانلود

قدیمی ۱۴ اسفند ۱۳۹۰, ۰۶:۴۲ بعد از ظهر   #2 (لینک مستقیم)
کاربر فعال
 
ART!ST آواتار ها
 
ART!ST به Yahoo ارسال پیام
پست معمولی  +1 امتیاز     
پیش فرض اموزش بستنی سرخ شده(ســـوخاری)


مواد لازم:

نشاسته ذرت/۶قاشق سوپخوری
شیر سرد/۴ قاشق سوپخوری
بیسکویت پودر شده/یک پیمانه(۱۲۰گرم)
بستنی/نیم لیتر
روغن برای سرخ کردن/به میزان لازم
مواد لازم برای تهیه سس بستنی:
شکر/۱۰۰گرم
خامه/۵۰گرم

طرز تهیه بستنی:

نشاسته ذرت را در شیر سرد حل کنید تا خمیر غلیظی به دست آید.
بستنی ها را با توپک (اسکوپ) به اندازه دلخواه در آورید و در دست کاملاً گرد کنید. هم زمان با فشردن بستنی سعی کنید هوای موجود در میان بستنی را از بین ببرید و خارج کنید. کف یک ظرف، کیسه فریزر پهن کنید و بستنی های گرد شده را روی آن قرار دهید و ظرف بستنی را داخل فریزر بگذارید. بعد از اینکه بستنی ها کاملاً سفت شدند، هر کدام را داخل خمیر نشاسته ای که آماده کرده اید، بغلتانید و سپس در پودر بیسکویت بگردانید تا تمام سطح بستنی ها را بپوشاند. توپ های بستنی را دوباره روی کیسه فریزر بچینید و داخل فریزر قرار دهید تا کاملاً سفت شوند. توپ های بستنی را یک بار دیگر در محلول نشاسته و پودر بیسکویت قرار دهید و دوباره فریزر منتقل کنید.
روغن را کاملاً داغ کنید و توپ های بستنی را یکی یکی داخل روغن سرخ کنید تا سطح آن طلایی رنگ شود. توجه داشته باشید که هنگامی که بستنی را داخل روغن انداختید، سریعاً باید آن را داخل روغن بچرخانید تا بستنی ها آب نشوند و شکل خود را از دست ندهند و در ضمن تمام اطراف آن سرخ شود. سپس آنها را در ظرف دلخواه بگذارید و با سس بستنی سرو کنید.

طرز تهیه سس بستنی:

شکر را داخل ظرفی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا رنگ آن قهوه ای شود یا در اصطلاح کارامل شود. دقت داشته باشید دراین مرحله شکر را با قاشق هم نزنید و ظرف را تکان دهید تا مواد جابه جا شود. همچنین مراقب باشید که در اثر حرارت بالا، شکر نسوزد.
سپس شکر کارامل شده را روی حرارت بخار آب (روش بن ماری)قرار دهید.
خامه را نیز جداگانه مدت کمی روی حرارت گرم کنید و سپس به شکر کارامل شده بیفزایید. دقت داشته باشید!در صورتی که خامه سرد باشد، سبب بسته شدن شکر می شود و در نتیجه مواد باید مدت زمان بیشتری روی بخار آب بماند. سس بستنی آماده است.
منبع:ماهنامه بین المللی تغذیه و رژیم درمانی سرآشپز شماره ۱۸ /س







ART!ST آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
تشکر شده توسط :
قدیمی ۳۰ فروردين ۱۳۹۳, ۰۲:۲۶ بعد از ظهر   #3 (لینک مستقیم)
کاربر حرفه ای
 
Hodaa37 آواتار ها
 
پست معمولی  +1 امتیاز     
پیش فرض بستنی سرخ شده

بستنی سرخ شده




شاید کمی عجیب به نظر برسد اما باور کردنش آنچنان هم سخت نیست حتی اگر کمی بستنی هم در خانه دارید یک بار امتحانش کنید تا طعم تازهای بچشید.

مناسب برای :5 نفر
زمان آماده سازی : بیش از 1 ساعت


تهیه بستنی سرخ شده بر خلاف آنچه فکر می کنید چندان سخت و عجیب نیست؛ ممکنست تا بهحال چیزی راجعبه آن نشنیده باشید اما از امتحان کردن آن پشیمان نمیشوید.
بستنی سرخ شده طعم وانیل دارد و پوشش روی آن ترد و کرانچی است. میتوانید آن را با خامه، عسل و گیلاس و انواع میوه های تازه در دسترس تان سرو کنید. تهیه و درست کردن این بستنی 4 ساعتی زمان میبرد چون باید آن را در فریزر قرار دهید. میتوانید آن را از قبل آماده کنید (اسکوپهای بستنی را آماده کرده با تخم مرغ و کورنفلکس بپوشانید) و هر زمان که خواستید سرو کنید سرخ کنید. از هر نوع کورن فلکسی که در منزل دارید میتوانید برای این دستور استفاده کنید اگر در دسترس نبود از خرده بیسکویت استفاده کنید.
مواد لازم:
بستنی وانیلی
450 گرم
کورنفلکس صبحانه
3 پیمانه
روغن
2 پیمانه
پودر نارگیل
1 پیمانه
تخم مرغ
2 عدد
دارچین آسیاب شده
1 قاشق چایخوری
طرز تهیه:


  1. بستنی را با قاشق اسکوپ به شکل 8 توپ در بیاورید که هر کدام به اندازه نیم پیمانه باشند. آنها را روی سینی قرار داده و برای حدود 1 ساعت فریز کنید تا کاملا سفت شوند.
  2. در ظرف کم عمقی کورن فلکس و دارچین و پودر نارگیل (گردو، بادام، بادام زمینی یا بیسکوییت هر کدام که مایل هستید.) را نیز اضافه کنید.
  3. در ظرف دیگری، سفیده های تخم مرغ (بهجای 2 عدد تخم مرغ میتوانید از 3 عدد سفیده تخم مرغ استفاده کنید) را هم بزنید تا کف کنند.
  4. توپهای بستنی را اول در سفیده تخم مرغ و بعد در مخلوط کورن فلاکس بغلتانید تا کاملاً پوشیده شوند. اگر لازم است این کار را تکرار کنید.
  5. توپهای بستنی کاور شده با کورنفلکس و اجیل خردشده را حدود 3 ساعت فریز کنید تا کاملا سفت شوند.
  6. در تابه یا قابلمهای کوچک مقدار زیادی روغن را حرارت دهید تا دمای آن به190 درجه سانتیگراد برسد. مقدار روغن باید به اندازهای باشد که توهای بستنی کاملا در آن غوطهور شوند.
  7. توپهای بستنی را از فریزر خارج کرده و بلافاصله بصوت تک تک داخل قابلمه پر از روغن داغ بیندازید و برای چند دقیقه سرخ کنید تا طلایی شوند.
  8. روغن آنها را سریع با حوله کاغذی بگیرید و سروشان کنید.
  9. در زمان سرو توپهای ترد و کرانچی را با قاشق بشکنید تا به بستنی کمی نرم شده برسید.
  10. با تهیه این دسر آسان، اعضای خانواده را شگفتزده میکنید.



برای سلامتی یگانه دعا کنید 4سالشه و سرطان داره


 برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید


 برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید




ویرایش توسط Hodaa37 : ۳۰ فروردين ۱۳۹۳ در ساعت ۰۲:۳۰ بعد از ظهر دلیل: بستنی سرخ شده
Hodaa37 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
تشکر شده توسط :
پاسخ

علاقه مندی ها (Bookmarks)

برچسب ها
اموزش, بستنی, سرخ, شدهســـوخاری

ابزارهای موضوع جستجو در موضوع
جستجو در موضوع:

جستجوی پیشرفته
نحوه نمایش

UP/Down مجوز های ارسال و ویرایش
شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید

BB code هست فعال
شکلک ها فعال است
کد [IMG] فعال است
کد HTML غیر فعال است
Trackbacks are غیر فعال
Pingbacks are غیر فعال
Refbacks are غیر فعال


موضوعات مشابه
موضوع نویسنده موضوع انجمن پاسخ ها آخرين نوشته
اموزش عکاسی Guest2 آموزش های متفرقه 50 ۲۹ مرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۲۳ قبل از ظهر
اموزش تار یا سه تار؟/ 2st man khoda راهنمای کار و زندگی 10 ۵ بهمن ۱۳۹۰ ۰۵:۲۱ قبل از ظهر
اموزش نقد paradise نظرسنجی های کتابی 32 ۸ شهريور ۱۳۹۰ ۰۴:۱۱ بعد از ظهر
اموزش خط....... Star-Crossed-Lover آموزش های متفرقه 14 ۴ شهريور ۱۳۸۹ ۰۷:۲۲ قبل از ظهر


 

اکنون ساعت ۰۲:۴۶ بعد از ظهر برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +4.5 می باشد.

استفاده از مطالب اين سايت به هر نحو ، منوط به قرار دادن نام و لینک نودهشتیا به صورت مستقیم (http://www.forum.98ia.com) می باشد .

تاپیک های پیشنهادی : با انجمن مشکل دارید؟ - اطلاعیه ها و اخبار سایت - قوانین انجمن

خاطره نویسی  - خلاصه رمان - یادداشت های تلخ نویس - دانلود کتاب و رمان

- تماس با ما - گروهها - فال حافظ - بایگانی - بالا