ارسال پاداش نقدی برای کاربر
شما در حال حمایت به صورت مهمان هستید.
مبلغ مورد نظر خود را انتخاب کنید
1000 تومان
2000 تومان
4000 تومان
6000 تومان
8000 تومان
9000 تومان
10000 تومان
مبالغ دیگر
و یا مبلغ مورد نظر خود را وارد کنید
واریز آنلاین از طریق کارت های عضو شتاب
اموزش بستنی سرخ شده(ســـوخاری)
bamilo

asiatech



نودهشتیا
فید آر اس اس
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 3 , از مجموع 3
  1. Top | #1

    کاربر فعال فرهنگ و هنر


    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    نوشته ها
    5,904
    میانگین پست در روز
    3.69
    محل سکونت
    •~*♥*~~*♥*~•
    تشکر از کاربر
    10,252
    تشکر شده 41,323 در 8,000 پست
    اندازه فونت

    پیش فرض اموزش بستنی سرخ شده(ســـوخاری)

    طرز تهیه و مواد لازم :
    بستنی وانیلی ساده 1 لیتر
    نشاسته گل ( پودر شده ) به میزان لازم
    شیر سرد 3 قاشق غذا خوری
    پودر سوخاری ساده و بدون ادویه ( همون نون باگت خشک آسیاب شده رو میگم) 2 لیوان
    پودر نارگیل 4 قاشق غذاخوری



    طرز تهیه :
    برای شروع از بستنی گلوله هایی به اندازه یک نارنگی درست کنید و در سینی چیده و 3 تا 4 ساعت در فریزر قرار دهید تا کاملا سفت شوند.
    شیر را در یک کاسه مناسب ریخته و نشاسته را کم کم به آن اضافه کنید تا شیر تبدیل به یک مایع غلیظ مثل فرنی شود ( نشاسته خام هستااااااااا روی حرارت نذارین)

    پودر نان و پودر نارگیل را مخلوط کنید و کنار بگذارید.
    حالا بستنی ها رو که خوب سفت شدن یکی یکی از فریزر دربیارین و توی مایه نشاسته بغلطونید تا تمام بستنی به نشاسته آغشته بشه حالا از نشاسته خارج کرده داخل پودر سوخاری انداخته وبا کمک کف دست اینقدر توی پودر سوخاری میغلطونیم تا شکل یه توپ سوخاری بشه و هیچ قسمتی از نشاسته و بستنی از زیزش بیرون نزده باشه طوری که وقتی تو دستتون میگیرین دستتون مرطوب یا چسبناک نشه .

    حالا توپ های سوخاری رو در ظرف چیده و در فریزر میذاریم و حدودا 1 ساعت زمان میدیم تا کاملا سفت بشه

    حالا در شیر جوش یا قابلمه کوچک مقدار زیادی روغن میریزیم و میذاریم تا کاملا داغ داغداغ بشه بعد بستنی ها رو دانه دانه از فریزر در میاریم و داخل روغن داغ میاندازیم و چند ثانیه تاحدی که طلایی شود سرخ کرده و با کفگیر سوراخ دار از از روغن خارج کرده و بلافاصله در فریزر قرار میدهیم وقتی تمام بستنی ها سرخ شدن و در فریزر قرار گرفتن 1 ساعت زمان میدیم تا دوباره بستنی ها سفت شوند .

    توی این فاصله 100 گرم شکلات ساده رو به صورت بن ماری ذوب میکنیم و 1 قاشق غذاخوری روغن مایع به آن افزوده مخلوط کرده و در آخر 2 قاشق خامه صبحانه به آن افزوده و خوب مخلوط کرده هنگام سرو روی بستنی ها میریزیم.

    دل
    این کلمه بی نقطه ....
    گاهی برایت تنگ میشود اندازه یک نقطه

    ツ فتوگــرافی ماه ツ



  2. 12 کاربر از پست #mahnaz# تشکر کرده اند .


  3. Top | #2

    کاربر فعال


    تاریخ عضویت
    اسفند 1389
    نوشته ها
    627
    میانگین پست در روز
    0.47
    تشکر از کاربر
    12,570
    تشکر شده 12,840 در 724 پست
    اندازه فونت

    پیش فرض اموزش بستنی سرخ شده(ســـوخاری)


    مواد لازم:

    نشاسته ذرت/۶قاشق سوپخوری
    شیر سرد/۴ قاشق سوپخوری
    بیسکویت پودر شده/یک پیمانه(۱۲۰گرم)
    بستنی/نیم لیتر
    روغن برای سرخ کردن/به میزان لازم
    مواد لازم برای تهیه سس بستنی:
    شکر/۱۰۰گرم
    خامه/۵۰گرم

    طرز تهیه بستنی:

    نشاسته ذرت را در شیر سرد حل کنید تا خمیر غلیظی به دست آید.
    بستنی ها را با توپک (اسکوپ) به اندازه دلخواه در آورید و در دست کاملاً گرد کنید. هم زمان با فشردن بستنی سعی کنید هوای موجود در میان بستنی را از بین ببرید و خارج کنید. کف یک ظرف، کیسه فریزر پهن کنید و بستنی های گرد شده را روی آن قرار دهید و ظرف بستنی را داخل فریزر بگذارید. بعد از اینکه بستنی ها کاملاً سفت شدند، هر کدام را داخل خمیر نشاسته ای که آماده کرده اید، بغلتانید و سپس در پودر بیسکویت بگردانید تا تمام سطح بستنی ها را بپوشاند. توپ های بستنی را دوباره روی کیسه فریزر بچینید و داخل فریزر قرار دهید تا کاملاً سفت شوند. توپ های بستنی را یک بار دیگر در محلول نشاسته و پودر بیسکویت قرار دهید و دوباره فریزر منتقل کنید.
    روغن را کاملاً داغ کنید و توپ های بستنی را یکی یکی داخل روغن سرخ کنید تا سطح آن طلایی رنگ شود. توجه داشته باشید که هنگامی که بستنی را داخل روغن انداختید، سریعاً باید آن را داخل روغن بچرخانید تا بستنی ها آب نشوند و شکل خود را از دست ندهند و در ضمن تمام اطراف آن سرخ شود. سپس آنها را در ظرف دلخواه بگذارید و با سس بستنی سرو کنید.

    طرز تهیه سس بستنی:

    شکر را داخل ظرفی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا رنگ آن قهوه ای شود یا در اصطلاح کارامل شود. دقت داشته باشید دراین مرحله شکر را با قاشق هم نزنید و ظرف را تکان دهید تا مواد جابه جا شود. همچنین مراقب باشید که در اثر حرارت بالا، شکر نسوزد.
    سپس شکر کارامل شده را روی حرارت بخار آب (روش بن ماری)قرار دهید.
    خامه را نیز جداگانه مدت کمی روی حرارت گرم کنید و سپس به شکر کارامل شده بیفزایید. دقت داشته باشید!در صورتی که خامه سرد باشد، سبب بسته شدن شکر می شود و در نتیجه مواد باید مدت زمان بیشتری روی بخار آب بماند. سس بستنی آماده است.
    منبع:ماهنامه بین المللی تغذیه و رژیم درمانی سرآشپز شماره ۱۸ /س





  4. 5 کاربر از پست ART!ST تشکر کرده اند .


  5. Top | #3

    کاربر حرفه ای


    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    نوشته ها
    5,331
    میانگین پست در روز
    3.77
    محل سکونت
    آن طرفتر ز جنگل انبوه
    تشکر از کاربر
    8,591
    تشکر شده 6,116 در 3,213 پست
    اندازه فونت

    پیش فرض بستنی سرخ شده

    بستنی سرخ شده




    شاید کمی عجیب به نظر برسد اما باور کردنش آنچنان هم سخت نیست حتی اگر کمی بستنی هم در خانه دارید یک بار امتحانش کنید تا طعم تازهای بچشید.

    مناسب برای :5 نفر
    زمان آماده سازی : بیش از 1 ساعت


    تهیه بستنی سرخ شده بر خلاف آنچه فکر می کنید چندان سخت و عجیب نیست؛ ممکنست تا بهحال چیزی راجعبه آن نشنیده باشید اما از امتحان کردن آن پشیمان نمیشوید.
    بستنی سرخ شده طعم وانیل دارد و پوشش روی آن ترد و کرانچی است. میتوانید آن را با خامه، عسل و گیلاس و انواع میوه های تازه در دسترس تان سرو کنید. تهیه و درست کردن این بستنی 4 ساعتی زمان میبرد چون باید آن را در فریزر قرار دهید. میتوانید آن را از قبل آماده کنید (اسکوپهای بستنی را آماده کرده با تخم مرغ و کورنفلکس بپوشانید) و هر زمان که خواستید سرو کنید سرخ کنید. از هر نوع کورن فلکسی که در منزل دارید میتوانید برای این دستور استفاده کنید اگر در دسترس نبود از خرده بیسکویت استفاده کنید.
    مواد لازم:
    بستنی وانیلی
    450 گرم
    کورنفلکس صبحانه
    3 پیمانه
    روغن
    2 پیمانه
    پودر نارگیل
    1 پیمانه
    تخم مرغ
    2 عدد
    دارچین آسیاب شده
    1 قاشق چایخوری
    طرز تهیه:



    1. بستنی را با قاشق اسکوپ به شکل 8 توپ در بیاورید که هر کدام به اندازه نیم پیمانه باشند. آنها را روی سینی قرار داده و برای حدود 1 ساعت فریز کنید تا کاملا سفت شوند.
    2. در ظرف کم عمقی کورن فلکس و دارچین و پودر نارگیل (گردو، بادام، بادام زمینی یا بیسکوییت هر کدام که مایل هستید.) را نیز اضافه کنید.
    3. در ظرف دیگری، سفیده های تخم مرغ (بهجای 2 عدد تخم مرغ میتوانید از 3 عدد سفیده تخم مرغ استفاده کنید) را هم بزنید تا کف کنند.
    4. توپهای بستنی را اول در سفیده تخم مرغ و بعد در مخلوط کورن فلاکس بغلتانید تا کاملاً پوشیده شوند. اگر لازم است این کار را تکرار کنید.
    5. توپهای بستنی کاور شده با کورنفلکس و اجیل خردشده را حدود 3 ساعت فریز کنید تا کاملا سفت شوند.
    6. در تابه یا قابلمهای کوچک مقدار زیادی روغن را حرارت دهید تا دمای آن به190 درجه سانتیگراد برسد. مقدار روغن باید به اندازهای باشد که توهای بستنی کاملا در آن غوطهور شوند.
    7. توپهای بستنی را از فریزر خارج کرده و بلافاصله بصوت تک تک داخل قابلمه پر از روغن داغ بیندازید و برای چند دقیقه سرخ کنید تا طلایی شوند.
    8. روغن آنها را سریع با حوله کاغذی بگیرید و سروشان کنید.
    9. در زمان سرو توپهای ترد و کرانچی را با قاشق بشکنید تا به بستنی کمی نرم شده برسید.
    10. با تهیه این دسر آسان، اعضای خانواده را شگفتزده میکنید.
    ویرایش توسط Hodaa37 : 1393,01,30 در ساعت ساعت : 14:30 دلیل: بستنی سرخ شده
    برای سلامتی یگانه دعا کنید 4سالشه و سرطان داره


     برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید


     برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید




  6. 4 کاربر از پست Hodaa37 تشکر کرده اند .


موضوعات مشابه

  1. اموزش نقد
    توسط paradise در انجمن نظرسنجی های کتابی
    پاسخ ها: 33
    آخرین نوشته: 1393,06,09, ساعت : 14:32
  2. اموزش عکاسی
    توسط Guest2 در انجمن آموزش های متفرقه
    پاسخ ها: 49
    آخرین نوشته: 1391,05,29, ساعت : 01:23
  3. اموزش تار یا سه تار؟/
    توسط 2st man khoda در انجمن راهنمای کار و زندگی
    پاسخ ها: 10
    آخرین نوشته: 1390,11,05, ساعت : 05:21
  4. اموزش خط.......
    توسط Star-Crossed-Lover در انجمن آموزش های متفرقه
    پاسخ ها: 14
    آخرین نوشته: 1389,06,04, ساعت : 07:22

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •