| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۰ محل سکونت: همه جاي ايران
تشکرها: 4,618
تشکر شده 16,273 بار در 911 پست
کتاب مورد علاقه : دالان بهشت حالت من : | ![]() | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | # بلوط #, $nooshin$, *sanaz*, absalan, anana, Anolin, asal-1412, avril!!!!, bahar.d65, bahar_pink, bmest, eli5, Elin-sky, f.c.b@rc@-1987, fesghli, gogoli, harimeshgh, henia, hiva-66, iryane, jimbo, M mehrane, M3YS4M, MAH SAM, maheabi, Mar.Mar, marjanagn, maryam paeizi, maryam.khakbaz, masi.eshghi, mazi63, messi1, Mino Bookworm, mobina, M_KH3000, nazi shirazi, ni ni, nisma, pare, parsadmehr, pegiiiiiiiii, placebo, Rita., s-engineer, sahely, saragh98, sepideh62, shahriyar, Shaloliz, smart girl, sunshine.h, taniya n, taranom71, ~*MONA*~, ~Z!z!zelzele~, بازیگوش, دلداده, سبيده, لعیا, مهرزا, نیما60, گل باقالی سفید |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: زیر آسمان این شهر
کتاب مورد علاقه : مائده های زمینی حالت من : | مرسی شیشه نازک احساس مرا دست نزن... چندشم می شود از لکه انگشت دروغ! ![]() | ||||||||
| | |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۹ محل سکونت: استان 8
تشکرها: 648
تشکر شده 441 بار در 205 پست
کتاب مورد علاقه : آن تابستان.غزل عاشقی حالت من : | تریپ جدید حیایی چه بهش میاد روی ان شیشه ی تب دار تو را ها کردم اسم زیبای تو را با نفسم جا کردم شیشه بدجور دلش ابری و بارانی شد شیشه را یک شبه تبدیل به دریا کردم با سر انگشت کشیدم به دلش عکس تو را عکس زیبای تو را سیر تماشا کردم --------------------------------------------------------------------------- قسمتی از وصیت نامه زنده یاد حسین پناهی: بعد از مرگم، انگشتهای مرا به رایگان در اختیار اداره انگشتنگاری قرار دهید.قبر مرا نیم متر کمتر عمیق کنید تا پنجاه سانت به خدا نزدیکتر باشم. به پزشک قانونی بگویید روح مرا کالبدشکافی کند، من به آن مشکوکم! ورثه حق دارند با طلبکاران من کتک کاری کنند. عبور هرگونه کابل برق، تلفن، لوله آب یا گاز از داخل گور اینجانب اکیدا ممنوع است. دوست ندارم مردم قبرم را لگدمال کنند در چمنزار خاکم کنید! کسانی که زیر تابوت مرا میگیرند، باید هم قد باشند. در مجلس ختم من گاز اشکآور پخش کنید تا همه به گریه بیفتند. از اینکه نمیتوانم در مجلس ختم خودم حضوریابم قبلا پوزش میطلبم. | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۹ محل سکونت: تهران
تشکرها: 31
تشکر شده 516 بار در 342 پست
کتاب مورد علاقه : صد سال تنهایی حالت من : | نیلوفر انگار تازه از خواب بلند شده! من آخرین حادثه ام تو این سکوت یکنواخت اون کسی که تو هق هقش به گریه قافیه نباخت | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸ محل سکونت: انجا كه خدا حضوردارد
تشکرها: 4
تشکر شده 51 بار در 26 پست
کتاب مورد علاقه : همسایه ی من | بلا به دور دانی دلم از خدا چه می خواهد بی پرده بگویمت تو را می خواهد | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۰ محل سکونت: یه جایی زیر همین آسمون
تشکرها: 2,002
تشکر شده 349 بار در 176 پست
کتاب مورد علاقه : پرپرواز-همخونه- حالت من : | جفتشون خوش لباسن | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰ محل سکونت: خاک پاک مازندران
تشکرها: 6,903
تشکر شده 612 بار در 212 پست
کتاب مورد علاقه : خیلی زیادن حالت من : | خوشم اومد حالا چرا حیایی ریش گذاشت ![]() ![]() ![]() tolatini tarin arezo پیشنهاد میکنم بخونین: برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت: تهرون
تشکرها: 704
تشکر شده 9,729 بار در 2,172 پست
کتاب مورد علاقه : یاسمین، غزال حالت من : | تریپ نیلوفر خیلی قشنگه مخصوصا مانتوش یکــی از بــدتــرین ظلـــم هـــایــی کـــه "عطــــرها" و "آهنگهــــا" بـــه مــــا میکنـــن اینـــه کــه بــــدون اجــــازه هـُــــلــــــمون میــدن وســـط خـــاطـــرات! | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰
تشکرها: 3,249
تشکر شده 2,736 بار در 1,601 پست
حالت من : | مرسی نمیشناختم همسرشو برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال بخش عکس ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۹ محل سکونت: 20 هزار فرسنگ بالاي ابرا
کتاب مورد علاقه : قد كتابخونه ملي حالت من : | خيلي بازي حيايي و دوست دارم ![]() | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| تك, جديدامین, حیایی, خلق, خوش, عكس, نیلوفر, همسرش, و |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |