| |||
| | #51 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت: روي سرزمین خدا
تشکرها: 2,312
تشکر شده 28,518 بار در 340 پست
حالت من : | مبارك صاحبشامين حياي رو دوست دارم بازيكريش عاليه هرگز نمي گيرد كسي در قلب من جاي تو را هرگز نديدم بر لبي لبخند زيباي تو را خورشيد عشق تو هنوز سوزد مرا سر تا زپاي در كوي راه زندگي روشن كند راه مرا | ||||||||
| | |
| | #52 (لینک مستقیم) | ||||||||
| Banned تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: تو دل کسانی که یادی از ما بکنن
کتاب مورد علاقه : چراهای بی پاسخ!!! | بهم ميان و از نظر قيافه در يك سطح هستن | ||||||||
| | |
| | #53 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت: دربار فرنگ
تشکرها: 1,192
تشکر شده 1,490 بار در 608 پست
کتاب مورد علاقه : استاتیک ساختمان حالت من : | مبارکه به پای هم پیرشن ![]() خوب بازیگریه ازش خوشم میاد فارسی: دوست دارم هندی: پی آر کر تاهم م انگلیش:I LOVE YOU زرتشتی: قیض یو میس یو آلمانی: Ich liebe dich ![]() ![]() ![]() ![]() | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| تك, جديدامین, حیایی, خلق, خوش, عكس, نیلوفر, همسرش, و |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |