| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۹ محل سکونت: یه آسمون آبی سقف اتاق منه
حالت من : | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() در زندگي باران نباش كه فكر كنند خودت را با منت به شيشه ميكوبي ؛ ابر باش تا منتظرت باشند كه بيايي ![]() | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت: تهران
تشکرها: 2,008
تشکر شده 2,703 بار در 956 پست
کتاب مورد علاقه : بامداد خمار مهرومهتاب حالت من : | چه ناز شده گلاره عباسی هنوز هم هستند دخترانی كه تنشان بوی محبت خالص می دهد.. بكرند... نابند... احساساتشان دست نخورده است ، لمس نشده اند ، تحقیر نشده اند ، آری ، هنوز هم هستند ! نادرند ! كمیاب اند ! پاك اند ! روزی كه قرار می شود كنار گوش كودكی لالایی بخوانند ، شرمشان از نام " مادر " نمی شود ! و زیر آغوش همسرشان ، چشمانشان را نخواهند بست كه با رویای دیگری سر كنند... تاپیک بیهوشی http://www.forum.98ia.com/t468479.html#post4610725 دیروزی که امروز رفت ...! | feedback | ||||||||
| | |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : دي ۱۳۹۰ محل سکونت: یه جای ناشناخته!
کتاب مورد علاقه : هر کتابی که ،کتاب باشه حالت من : | تو این عکسه خیلی خوشگل شده......: | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۹ محل سکونت: teh.gharb
کتاب مورد علاقه : حسن کچل.سفیدبرفی حالت من : | از گلاره عباسی توی فیلم ترانه ی مادری خیلی خوشم میاد | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : دي ۱۳۹۰ محل سکونت: تهران
تشکرها: 687
تشکر شده 667 بار در 365 پست
حالت من : | خوبه مخصوصا اون 3تا مونده به آخری | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۹ محل سکونت: yejai hamin nazdikia
تشکرها: 670
تشکر شده 1,199 بار در 691 پست
کتاب مورد علاقه : romane elahe naz, monshi modir حالت من : | نمیﺗﻮﺍﻧﯽ ﻫﯿﭻ ﮐﺲ ﺭﺍ "ﻣﺠﺒﻮﺭ" ﺑﻪ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﮐﺎﺭﯼ ﮐﻨﯽ "ﻣﺠﺒﻮﺭ" ﺑﻪ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﺣﺴﯽ. ﺩﺭ **ﻧﻬﺎﯾﺖ ﺑﻪ ﺟﺎﯾﯽ ﻣﯽﺭﺳﯽ ﮐﻪ ﻣﯽﻓﻬﻤﯽ ﻫﺮﮐﺲ ﺩﻟﯿﻞ ﺧﻮﺩﺵ ﺭﺍ ﺩﺍﺭﺩ... ﻭ ﻓﻘﻂ ﻣﯽﺗﻮﺍﻧﯽ ﺍﻣﯿﺪﻭﺍﺭ ﺑﺎﺷﯽ ﺗﺎ ﺩﻟﯿﻞﮐﺴﯽﺷﻮﯼ ﻭ ﺩﻟﯿﻞ ﮐﺴﯽ ﺑﻤﺎﻧﯽ | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰ محل سکونت: زیر بارون
تشکرها: 37
تشکر شده 158 بار در 86 پست
کتاب مورد علاقه : غزال-غریبه اشنا حالت من : | ولی عکس دومش خیلی خیطه شیرین بهانه بود! فرهاد تیشه میزد تا نشنود صدای مردمانی که میگفتند: دوستت ندارد. | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال بخش عکس ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: تو تنهایی خودم!
تشکرها: 10,794
تشکر شده 16,169 بار در 4,020 پست
کتاب مورد علاقه : معشوقی برای ابدیت! حالت من : | جوفتشان بازیگرای خوبی می باشند و دوستشان داریم... ممنون! امشب رها از زمان! تنها به تو می اندیشم... آهنگ های تکراری, خاطرات تکراری, و اشک های تکراری... تکرار در بودن تو هیچ گاه تکراری نمی شود... ![]() برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید قوانین بخش عکس ![]() | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت: تهرون
تشکرها: 704
تشکر شده 9,729 بار در 2,172 پست
کتاب مورد علاقه : یاسمین، غزال حالت من : | چهره معصومانه ای داره یکــی از بــدتــرین ظلـــم هـــایــی کـــه "عطــــرها" و "آهنگهــــا" بـــه مــــا میکنـــن اینـــه کــه بــــدون اجــــازه هـُــــلــــــمون میــدن وســـط خـــاطـــرات! | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال تایپ کتاب ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۸۸ محل سکونت: آنجاییکه بین سبز و آبی فقط یک قدم فاصله است
تشکرها: 6,121
تشکر شده 11,355 بار در 2,063 پست
کتاب مورد علاقه : مهر و مهتاب حالت من : | اونی و که شال قرمز داره قشنگه ولی خوب ، خوب روتوشی شده ... خدایا عاشقان را با غم عشق آشنا کن ز غم های دگر غیر از غم عشقت رها کن تو خود گفتی که در قلب شکسته خانه داری شکسته قلب من جانا به عهد خود وفا کن | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| جدید, عباسی, عطا, عمرانی, عکسهای, و, گلاره |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |