| |||
| | #41 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۹ محل سکونت: اینجا ایران
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : کتب دکتر شریعتی | بدون امتیاز : 0 امتیاز شونصد بار گفتم یه بار دیگه م روش تا جمعه وقت دارین![]() تا الان 8 نفر فرستادند | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : |
| | #42 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۹ محل سکونت: شهر قشنگ
(View Stats)
تشکرها: 135
تشکر شده 435 بار در 90 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز ببخشیـــد محدودیت شرکت کننده نداره ؟ خودتون انتخاب میکنین شرکت کنندگان نهایی رو از بین آثار ارســـالی ؟ | ||||||||
| |
| | #43 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۹ محل سکونت: اینجا ایران
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : کتب دکتر شریعتی | بدون امتیاز : 0 امتیاز | ||||||||
| |
| | #44 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۸ محل سکونت: تهران
(View Stats)
تشکرها: 1,273
تشکر شده 2,368 بار در 1,041 پست
کتاب مورد علاقه : دالان بهشت حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز وای چه خبره این همه پست زدن تازه فقط 8 نفر داستان فرستادن بابا حریف می طلبیم زندگی ، جزیره ای است در اقیانوس تنهایی جزیره ای با تخته سنگ های امید درختان رویا گلهای تنهایی و نهر های قشنگ برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید گروه های من : برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| |
| | #45 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۹ محل سکونت: شهر قشنگ
(View Stats)
تشکرها: 135
تشکر شده 435 بار در 90 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز | ||||||||
| |
| | #46 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بخش مسابقات ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۸۹ محل سکونت: RASHT*¤.¸¸.
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : رمان،روانشناسي،تخيلي حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز بسي هيجان داريم براي شروع مسابقه .....
| ||||||||
| |
| | #47 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۹ محل سکونت: اهل همين نزديكيها همسایه روشنی و همخونه تاریکیو
(View Stats)
تشکرها: 7,157
تشکر شده 7,367 بار در 2,286 پست
کتاب مورد علاقه : کیمیاگر.بریدا..و.... حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز بنده نیز فرستادم..............رسید؟ | ||||||||
| |
| | #48 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۰ محل سکونت: همین جام
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : رمان ـ شعر حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز شوت می کنیممممممممممم گاهـــــی آدم دلـــــش میخواهد کفش هایش را در بیاورد، یواشکــــی نوک پا نوک پا از خودش دور شـــــــــود، بعد بزند به چاک فرار کند از خودش .. برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید ![]() | ||||||||
| |
| | #49 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بخش مسابقات ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۸۹ محل سکونت: RASHT*¤.¸¸.
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : رمان،روانشناسي،تخيلي حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز شوووووووت ....... تا به حال چند تا فرستادن ؟ | ||||||||
| |
| | #50 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۹ محل سکونت: تهران
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : جایی که قلب انجاست حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز منم هستم.... برات داستانو فرستادم برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید یادمان باشد که: او که زیر سایه دیگری راه میرود، خودش سایهای ندارد. یه سوپرایز یه خانوم خوجگل (سارا = ساحلی) یه رمان توپ نوشته... من که خیلی خوشم اومد....قلمش خیلی روونه به جونه خودم عین رودخونه!!! برین حتما بخونین، اینم لینک: http://www.forum.98ia.com/t492087.html خودمم به همین زودی ها با یه کتاب جدید میام سراغتون!!! | ||||||||
| |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| با, داستان, عکس, فراخوان, نویسی |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |