| |||
| | #21 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت: بهشت جهنمی
(View Stats)
تشکرها: 1,440
تشکر شده 500 بار در 324 پست
کتاب مورد علاقه : دختر فقیر حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز مگه من نوکرتم خودت برو..............تو می گی ............. | ||||||||
| |
| | #22 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۰ محل سکونت: یه گوشه ی دنج
(View Stats)
تشکرها: 10,781
تشکر شده 9,944 بار در 2,608 پست
کتاب مورد علاقه : دختر زشت حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز باشه آجی جونم الان میریزم محبت مثل مشروب خوردن میمونه وقتی كم میدی طرف میخوره ... حالشو میبره ... ! وقتی زیاد از حد میشه ... طرف بالا میاره ... ![]() برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| |
| | #23 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۹ محل سکونت: اصفهان
(View Stats)
تشکرها: 9,043
تشکر شده 2,780 بار در 1,249 پست
کتاب مورد علاقه : دالان بهشت.تا ته دنیا. حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز من میگم دستت درد نکنه خیلی گلی... تو میگی... | ||||||||
| |
| | #24 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۰ محل سکونت: یه گوشه ی دنج
(View Stats)
تشکرها: 10,781
تشکر شده 9,944 بار در 2,608 پست
کتاب مورد علاقه : دختر زشت حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز منم میگم چی رو؟؟ تو میگی؟؟ | ||||||||
| |
| | #25 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت: همینجا!
(View Stats)
تشکرها: 81
تشکر شده 500 بار در 348 پست
کتاب مورد علاقه : دزیره،غرور و تعصب حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز من میگم وظیفته........... تو میگی........ سلااااااااااااااااام بر همه ![]() | ||||||||
| |
| | #26 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: تهران
(View Stats)
تشکرها: 167
تشکر شده 148 بار در 78 پست
کتاب مورد علاقه : خیلی چیزا .. حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز من میگم قوربونت چایتون چیه تو میگی ححححممممیییدددد؟؟؟بعد تو میگی تبرک بعد من هی برات نوشابه باز میکنمو (این داستان ادامه دارد)تو میگی.. | ||||||||
| |
| | #27 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۹ محل سکونت: اصفهان
(View Stats)
تشکرها: 9,043
تشکر شده 2,780 بار در 1,249 پست
کتاب مورد علاقه : دالان بهشت.تا ته دنیا. حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز من میگم چی چی رو؟؟؟!!!! تو میگی... | ||||||||
| |
| | #28 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت: تهرون
(View Stats)
تشکرها: 704
تشکر شده 9,729 بار در 2,172 پست
کتاب مورد علاقه : یاسمین، غزال حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز من میگم این حرفا چیه تو میگی...... یکــی از بــدتــرین ظلـــم هـــایــی کـــه "عطــــرها" و "آهنگهــــا" بـــه مــــا میکنـــن اینـــه کــه بــــدون اجــــازه هـُــــلــــــمون میــدن وســـط خـــاطـــرات! | ||||||||
| |
| | #29 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۸ محل سکونت: in the battle
(View Stats)
تشکرها: 778
تشکر شده 2,195 بار در 443 پست
کتاب مورد علاقه : پر اثر ماتیسن حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز اینجا قهوه خونست؟؟؟ تو میگی...... امضایی ندارم جز اینکه میجنگم میجنگم تا ثابت کنم انسانیت هست میجنگم تا ثابت کنم زیبایی هست میجنگم تا ثابت کنم یک قدم عقب بکشم زندگی خاکم کرده میجنگم تا ثابت کنم جنگجو زمین میخوره اما نمیشکنه خاک نمیشه میجنگم تا ثابت کنم تنها کسی که میتونه زمینم بزنه خداست میجنگم تا ثابت کنم ............. برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید آهای آدمک دلیل سکوتم این نیست که هیچی نمیدانم بلکه دلیلش این است که همه چیز را میدانم همه چیز | ||||||||
| |
| | #30 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت: بهشت جهنمی
(View Stats)
تشکرها: 1,440
تشکر شده 500 بار در 324 پست
کتاب مورد علاقه : دختر فقیر حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز من میگم پیچ پیچی تو میگی.................. | ||||||||
| |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| تو, من, میگم, میگی |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |