| |||
| | #1221 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰ محل سکونت: خيلى دور ام.
(View Stats)
تشکرها: 1,106
تشکر شده 1,336 بار در 904 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز آره ... فهمیدی خونه ماموت کجاست ؟ تو میگی ![]() | ||||||||
| |
| | #1222 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : دي ۱۳۹۰ محل سکونت: خونمون
(View Stats)
تشکرها: 555
تشکر شده 510 بار در 178 پست
کتاب مورد علاقه : بغض غزل حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز من میگم حتما ماموته خودت بودی تو میگی؟ | ||||||||
| |
| | #1223 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت: هر کجا هستم باشم" آسمان مال من است!
(View Stats)
تشکرها: 5,237
تشکر شده 5,632 بار در 3,294 پست
کتاب مورد علاقه : khayam,hafez حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز من ميگم قضيه ماموت چيه؟ تو ميگي..... | ||||||||
| |
| | #1224 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۹ محل سکونت: همه جای دنیا سرای من است
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : بلندیهای بادگیر.دزیره حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز من میگم اگه شما فهمیدین به منم بگین تو میگی؟ هرچه می روم ، نمی رسم ... گاهی با خود فکر می کنم نکند من باشم... کلاغ آخر قصه ها... | ||||||||
| |
| | #1225 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰ محل سکونت: خيلى دور ام.
(View Stats)
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز ماموت یکی از دوستان بنده هست .... (خندون خدا بگم چیکارت نکنه .. معروفش کردی رفت )تو میگی | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : |
| | #1226 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت: هر کجا هستم باشم" آسمان مال من است!
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : khayam,hafez حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز من ميگم فك كردم يه سفر به دوران ژوراسيك داشتي ![]() ![]() تو ميگي.... | ||||||||
| |
| | #1227 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز من نه تو دوران خودمونم ... ولی بعضی از دوستام از دوران ژوراسک اومدن .... (شوخی میکنم یکی از بهترین دوستامه) | ||||||||
| |
| | #1228 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز من میگم کاشکی زمستون برف بود ولی سرد نبود !! ![]() تو میگی | ||||||||
| |
| | #1229 (لینک مستقیم) |
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز تابستونم خورشيد بود ولي كرم نبود تو ميكي وقتي دلم به درد مياد و کسي نيست به حرفهايم گوش کند، وقتي تمام غمهاي عالم در دلم نشسته است، وقتي احساس مي کنم دردمند ترين انسان عالمم... وقتي تمام عزيزانم با من غريبه مي شوند... و کسي نيست که حرمت اشکهاي نيمه شبم را حفظ کند... وقتي تمام عالم را قفس مي بينم... بي اختيار از کنار آنهايي که دوسشان دارم.. بي تفاوت مي گذرم... هیچ انتظاری ازکسی ندارم، و این نشان دهنده قدرت من نیست! مسئله ، خستگی از اعتمادهای شکسته است ![]() |
| |
| | #1230 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : khayam,hafez حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز من ميگم اره...ولي اونوقت زيادي خوب بود تو ميگي....... | ||||||||
| |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| تو, من, میگم, میگی |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |