| |||
| |||||||
![]() |
| | LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: golestan
تشکرها: 5,509
تشکر شده 6,275 بار در 1,693 پست
حالت من : | خدایا! این قامت خمیده جز به شوق دیدار تو راست نمیشود و این تنهای غریب جز در خانه ی تو هر آنچه خواست نمیشود! خدای من! اگر چه دستم از آنچه کرده می لرزد و اگر چه موریانه های بیم،استواری پاهایم را سست کرده است،دلم امیدوار رحمت توست و خاطرم جمع لطف توست. خدایا!کوله بارم از توشه ی راه تهی است،انباشته از توکل که هست؟؟ خدایا!در زیر سنگینی گناه،دلخوشیم به دستهای مهربان توست...و من اینک درخت وجود خویش را در مسیر نسیم روح افزاری تو قرار داده ام و دهان تشنه ی گلبرگ وجودم را رو به باران تو گشوده ام... خدایا!!! هرگز نگویمت که بیا دست من بگیر ! عمریست گرفته ای، مبادا رها کنی قَد تَّبَيَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَيِّ بار الاهی: از تو پوزش می خوام که به اصرار می خواستم اراده خودم بر زندگیم حاکم باشه!خدایا اینک سکان زندگی طوفان زده ام را به تو می سپارم!باشد که آرامش نتیجه این اعتماد و توکل باشد.من وثق بالله اراه السرور و من توکل علیه کفاه الامور | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | # بلوط #, $nooshin$, * Star, Abandokht, amenia, asal-1412, Astrgirl, blue69, flavia, galapagOos, ghazale96, gogoli, Je$$ie, jimbo, maneou, maryam.khakbaz, miliks, negin-joon, nilu blue, NO ONE, parisa7192, RaheBipayan*, saragh98, saraghadiri, SH.CH, shahriyar, soode, soratyrooz, starlands_girl7, sunshine.h, taniii, tara_5877, youngi, دختراسمان, پامچال |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۰ محل سکونت: ye jaye khOob
تشکرها: 2,945
تشکر شده 2,699 بار در 1,029 پست
کتاب مورد علاقه : جنگ و صلح بربادرفته حالت من : | ازش خوشم نمیاد ولی بازم ممنون تقويم ِ دل ِ من نسبتي با تقويم هاي جهان ندارد... ميان ِ برگ ريزان ِخزان، وسط ِ چله ي زمستان هم، مي بيني نوشته اند بهار! آن لحظه كه تو....خندیدی!! .................................................. ................................ من چترندارم دوست هم ندارم چتر داشته باشم آسمان که بارانی تر از هوای دلم نمی شود بگذار بشوید این دلتنگی های کهنه را.... .................................................. ................................. آبیست آسمانت اگرآبی بماند دیدگانت... .................................................. ................................. مرا کم اما همیشه دوست داشته باش... ![]() | ||||||||
| | |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| خبرنگار ویژه نودهشتیا ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸ محل سکونت: HELL
تشکرها: 20,024
تشکر شده 57,956 بار در 4,252 پست
کتاب مورد علاقه : تبلیغ ممنوع! حالت من : | چندش آور!! حالم ازش بهم ميخوره....بازيش كه جاي خود دارد! | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: زیر سقف اسمان
تشکرها: 2,307
تشکر شده 30,697 بار در 1,703 پست
کتاب مورد علاقه : همخونه مهرو مهتاب حالت من : | بچه ها قیافش که بد نیست خوشگله ولی بی نمکه | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
کتاب مورد علاقه : همخونه و غزال و ایلگار حالت من : | موی روشن اصلااااااااا" بهش نمیاد . خط چشم می کشه خوشگل می شه باز همینجوری خیلی بی نمکه | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۸ محل سکونت: آسمون
تشکرها: 150
تشکر شده 652 بار در 255 پست
کتاب مورد علاقه : کفش های آبنباتی حالت من : | ممنون عکسای زیبایی بودن. کریستن رو دوس دارم چترها را ببندیم ، به ضیافت قطره های پاک باران برویم و بگذاریم باران گناهانمان را پاک کند و بشوید. نگاه خسته مان را زیر باران تازه کنیم چرا که فردا طلوع پاک رویاهاست. چترهارا ببندیم باران زیباست...! | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : دي ۱۳۸۹ محل سکونت: تهران
کتاب مورد علاقه : علمی تخیلی به خصوص هری حالت من : | بعضی هاش خیلی خوب بوووووووووووووود دلت تنگ یک نفر که باشد تمام تلاشت را هم که بکنی تا خوش بگذرد و لحظه ای فراموشش کنی فایده ندارد. . . ... ... ... تو دلت تنگ است. دلت برای همان یک نفر تنگ است. تا نیاید تا نباشد هیچ چیز درست نمی شود دل نوشته هایم که از جنس سکوت هستند ... سکوت هایم را بشنو شاید مرا بتوانی بفهمی ![]() وبلاگ علمی هم دارم .... بدو بیا که جدیدترین ها رو جمع کردم ![]() دوستهای گلم چون امتحانا نزدیکه فعلا نیستم . دلم واسه همتون تنگ می شه ... ![]() امیدوارم همتون امتحاناتتون رو خوب بدین و موفق باشین ![]() | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۰ محل سکونت: مازندران.بابل
تشکرها: 74
تشکر شده 122 بار در 88 پست
حالت من : | منم حالم ازش بهم میخوره! زشت. بی ریخت.:-& | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸
کتاب مورد علاقه : رویای روی تپه حالت من : | منم اصلا ازش خوشم نمیاد .. یه خورده شبیه اما واتسونه ولی اون خیلییییییییییی خوشگل تر و با نمک تره .. | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: Tehran
تشکرها: 3,056
تشکر شده 1,060 بار در 779 پست
کتاب مورد علاقه : seday pay sohrab_boofkor_twilight حالت من : | دوسش ندارم ولی چون رابرت دوسش داره باشه..... قبوله....ما هم میگیم خوبه.... | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| stewart, از, استوارتkristen, العاده, زیبا, عکس, فوق, مشهور, های, هنرپیشه, کریستین, ی |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |