| |||
| |||||||
![]() |
| | LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
| | #11 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال بخش عکس ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۹ محل سکونت: 20 هزار فرسنگ بالاي ابرا
کتاب مورد علاقه : قد كتابخونه ملي حالت من : | موي روشن بيشتر بهش مياد ![]() | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #12 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: پاریس کوچولو
تشکرها: 50
تشکر شده 364 بار در 116 پست
کتاب مورد علاقه : چشم هایی به رنگ عسل حالت من : | من خیلی ازش خوشم میاد بازیش هم دوست دارم خاطرم نیست تو از بارانی یا که از نسل نسیم ، هرچه هستی گذرا نیست هوایت ، بویت ... فقط آهسته بگو... با دلم می مانی ... | ||||||||
| | |
| | #13 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : دي ۱۳۸۹
تشکرها: 6,992
تشکر شده 724 بار در 310 پست
کتاب مورد علاقه : مجموعه twilight حالت من : | من که دوسش دارم مرسی | ||||||||
| | |
| | #14 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت: ؟؟؟؟
تشکرها: 19,052
تشکر شده 15,937 بار در 5,945 پست
کتاب مورد علاقه : مجنون تر از فرهاد... حالت من : | بازیگره خوبیه مخصوصا تویه گرگ و میش و من زن شدم، تحملی پایدار... یک دنیا... از سیبی گفت که من چیدم... ولی هیچکس نگفت... نشان عشق... سیب سرخی شد... که من به آدم دادم... ********* لینک رمان شایسته بانوی عزیزم به اسم پرتو http://www.forum.98ia.com/t412755.html | ||||||||
| | |
| | #15 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال بخش تاریخ ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: EARTH
کتاب مورد علاقه : خط سوم.راه حالت من : | بعضی هاش خوب بودن ممنون ای آنکه آرزویت دارم،باخود شب و روز گفتگویت دارم نه قدرت آمدن به سویت دارم،نه طاقت ندیدن رویت دارم | ||||||||
| | |
| | #16 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: زیر سقف اسمان
تشکرها: 2,307
تشکر شده 30,697 بار در 1,703 پست
کتاب مورد علاقه : همخونه مهرو مهتاب حالت من : | بازیش حرف اول رو میزنه قیافش هم عالی دوستش دارم | ||||||||
| | |
| | #17 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: سرزمین بارون
تشکرها: 3,793
تشکر شده 569 بار در 404 پست
کتاب مورد علاقه : همسایه ی من و قرار نبو حالت من : | خیلی دوستش ندارم!!!ولی به هر حال ممنون | ||||||||
| | |
| | #18 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۸ محل سکونت: کوچه علی چپ....
تشکرها: 7,444
تشکر شده 3,312 بار در 1,123 پست
کتاب مورد علاقه : غزال و .... حالت من : | من که خیلی دوسش دارم هم خودشو هم بازیشو... ![]() مرسی آن شرلی هم نشدیم که یکی بهمون بگه: " آنه تکرار غریبانه روز های زندگیت چگونه گذشت؟!" | ||||||||
| | |
| | #19 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۹ محل سکونت: يه گوشه از دنيا
تشکرها: 1,739
تشکر شده 1,616 بار در 551 پست
کتاب مورد علاقه : کدو قلقله زن حالت من : | میدوسمش......مرسیییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی یییی آدمهای ساده را دوست دارم. همان ها که بدی هیچ کس را باور ندارند . همان ها که برای همه لبخند دارند. همان ها که همیشه هستند، برای همه هستند. آدمهای ساده را باید مثل یک تابلوی نقاشی ساعتها تماشا کرد؛ عمر شان کوتاه است. بس که هر کسی از راه می رسد یا ازشان سوء استفاده می کند یا زمینشان میزند یا درس ساده نبودن بهشان می دهد. آدم های ساده را دوست دارم. بوی ناب “ آدم ” می دهند... | ||||||||
| | |
| | #20 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت: خوزستان
کتاب مورد علاقه : چغندرسخنگو/لهوف حالت من : | من خودمو میکشم همه بم میگن این شبیه منه!حتی تو دانشگاه منکه ازش خوشم نمیاد و این نظریه رو رد میکنم1من فقط شبیه خودمم دانشی که تو را هدایت نکند گمراهیست امام علی (ع) | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| stewart, از, استوارتkristen, العاده, زیبا, عکس, فوق, مشهور, های, هنرپیشه, کریستین, ی |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |