| |||
| |||||||
![]() |
| | LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
| | #21 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: جایی همین نزدیکی!!!
(View Stats)
تشکرها: 2,501
تشکر شده 2,295 بار در 946 پست
کتاب مورد علاقه : خیلی زیادن!!!! حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام...2 صفحه لطفا!!! دوستی یک حادثه است و جدایی ![]() یک قانون ،پس بیایید: !!!!!حادثه ساز و قانون شکن باشیم![]() | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : |
| | #22 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بخش کتاب ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۸ محل سکونت: tehran
(View Stats)
تشکرها: 108,073
تشکر شده 197,451 بار در 18,596 پست
کتاب مورد علاقه : بامداد خمار | بدون امتیاز : 0 امتیاز دیر باریدى باران ... دیر... من مدت هاست در حجم نبودن كسى خشكیده ام...!! | ||||||||
| |
| | #23 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بخش سرگرمی ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : دي ۱۳۸۸
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : Gone with the Wind | بدون امتیاز : 0 امتیاز اصولاً مرام من تلافیه ![]() 2 صفحه الان بده زودی تحویل بگیر ![]() | ||||||||
| |
| | #24 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بخش کتاب ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۸ محل سکونت: tehran
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : بامداد خمار | بدون امتیاز : 0 امتیاز | ||||||||
| |
| | #25 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال گفتگوی آزاد ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۹ محل سکونت: لای این شب بوها
(View Stats)
تشکرها: 17,214
تشکر شده 6,903 بار در 1,458 پست
کتاب مورد علاقه : همه کتابهای روی زمین حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام عزیزم خسته نباشی لطفاً ده صفحه هم به من بده مرسی خدایا مرا ببخش بخاطر درهایی که کوبیدم و خانه تو نبود ... | ||||||||
| |
| | #26 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : بامداد خمار | بدون امتیاز : 0 امتیاز | ||||||||
| |
| | #27 (لینک مستقیم) | |||||||||
| مدیر بخش سرگرمی ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : دي ۱۳۸۸
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : Gone with the Wind | پست معمولی : +2 امتیاز نقل قول: ![]() ![]() ![]() ![]() 82-83 با هم گریستند. جدائی برای هر دو نفرشان بسیار درد آور بود. صبح روز بعد قوامی خود را در پناه رضا سپرد فکر اینکه او پی گیر کارهای در مانش باشد بع او قوتی تازه بخشیده بود. رضا با تنی چند از پزشکان قوامی صحبت کرد و آنها از پیشرفت بیماری در وجود وی برایش توضیحات فراوانی دادند و همگی معتقد بودند که او باید به علت کم بودن امکانات عمل جراحی در ایران به آلمان و یا یکی دیگر از شورهای اروپایی مجهز به امکانات پزشکی فرستاده شود. رضا اعزام قوامی بع فرانسه را پیشنهاد کرد و پزشکان با رضایت کامل تایید نمودند ولی باز تاکید کردند که این عمل جراحی بیشتر از دو الی سه سال بر عمر وی نخواهد افزود. با تشکیل یک شورای پزشکی و نتیجه گیری برای عمل جراحی قوامی ر خارج از کشور کارهای قانونی اعزام به فرانسه به سرعت انجام گرفت. پدر و پسر به توافق رسیدند که در جریان بیماری به خانم قوامی صحبتی نکنند و علت سفرشان را ماموریتی کاری جلوه دهند و خانم قوامی نیز بدون آنکه شکی به کارهایشان بردند آنها شکی به کارهایشان برده باشند به سادگی حرف آنان را پذیرفت. قوامی با اقداماتی که از قبل با یکی از بهترین بیمارستانهای شهر پاریش انجام گرفته بود از فرودگاه بع بیمارستان منتقل گشت و بلافاصله بستری شد. چند روزی به آرمایشهای مختلف و شوراهای پزشکی متفاوت سپری شد. در تمام آن ساعات رضا ثانیه ای از قوامی دور نمی شد و او را تنها نمی گذاشت. او اتاقی دو تخته گرفته بود تا همواره در کار پدر باشد. قوامی نیز از دیدن او و فعال بودنس لذاب بهتر انجام شدن کارهایش قوت قلبی عجیب در خود احساس می نمود. چنانکه اصلاً بیمار نیست و سالها قادر به زندگی خواهد بود. پس از کلیه کارهای مقدماتی صبح یک روز بارانی دکتر الکساندر اسمیت رضا را در دفترش فراخواند. رضا در طی مدتی که نزد قوامیها زندگی می کرد و به علت معاملات فراوانی که با بسیار ار کارخانجات فرانسوی داشتند به راحتی به زبان فرانسوی مسلط گشته بود، با لهجه زیبای فرانسوی خود با دکتر صحبت نمود. دکتر اسمیت با نشان دادن چند عکس به رضا او را در جریان تصمیماتشان قرار داد و گفت: ـ آقای قوامی ببخشید می توانم رضا صدایتان کنم؟ ـ البته خواهش می کنم. ـ خوشحال می شوم شما هم مرا به نام بنامید. توافقی دو جانبه انجام گرفت و صحبتها رنگ و بوی دوستانه به خود گرفت. دکتر گفت: ـ رضا دوست عزیز، ما کلیه ی کارهای مقدماتی مربوط به پدرتان را انجام داده ایم متاسفانه باید به اطلاعتان برسانم که بیماری پیشرفت بسیار کرده با این حال با یکی دو عمل جراحی می توان تا حدودی جلوی بیشتر پخش شدن آنرا گرفت. ولی باید قبل از انجام عمل این موضوع را برایت بگویم، پدرتان فقط مدت کوتاهی قادر به زنده ماندن | |||||||||
| |
| | #28 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال تایپ کتاب ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : دي ۱۳۸۸ محل سکونت: _-_کلبه اي در دل جنگل_-_
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : عشق خاموش حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام فرناز جان، یه 10 ص به من بدین، اگه میشه از پیکو فایل ندین، مرسی. برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| |
| | #29 (لینک مستقیم) | |||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : بامداد خمار | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
94 تا 103 http://up.behtarin.com/uploads/9a076cc80b1.rar http://up.behtarin.com/uploads/c9adc85e861.rar | |||||||||
| |
| | #30 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : دي ۱۳۹۰ محل سکونت: خوزستان شوشتر
(View Stats)
تشکرها: 4
تشکر شده 42 بار در 11 پست
کتاب مورد علاقه : همخونه حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز لطفا 8 صفحه هم به من بدید | ||||||||
| |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| احتشامی, تایپ, روزگار, فراخوان, مژگان, نودوهشتیا, گذر, گروهی |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |