| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | |||||||||
| کاربر فعال تایپ کتاب ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۸۹ محل سکونت: قلبِ مهربونش
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : سینوهه حالت من : | پست بسیار مفید : +23 امتیاز سلام به همگی ![]() ![]() خسته نباشین ![]() خب با یه مسابقه ی جدید اومدیم خدمتتون ![]() هر کدوم از شما واسه دسکتاپتون یه سلیقه ای دارین،عکسش و نحوه ی چیدمان فایلها و ... ![]() میخوایم یه مسابقه واسه این برگزار کنیم ![]() هرکسی که دوس داره تو مسابقه شرکت کنه از دسکتاپش یه عکس بگیره و واسم خصوصی بفرسته نحوه ی گرفتن عکس از دسکتاپ: ![]() نقل قول:
http://up.98ia.com/index.php بازم اگه سوالی بود بپرسین جواب میدم ![]() ![]() توجه کنید برای اینکه تو این مسابقه تقلبی نباشه و عکسها واسه دسکتاپ خودتون باشه و از اینترنت کش نرین قبل از گرفتن عکس یه پوشه به اسم نودهشتیا تو دسکتاپتون ایجاد کنید.ممنون از همکاریتون ![]() موفق باشین ![]() کارم شده هرشب ،به چشمات اقتدا کردن .... ـــــــــــــــــــــــــ | |||||||||
| |
| تشکر شده توسط : | # NEGAR #, * sogi jOoOn *, *9092*شادی, *Reza, *Sepid*, adelay_90, alice cullen, alonegirl, angelic, any body, bahar1313, baran.amad, behiii319, believe me, brain storm, Capitan-N.F, Cloud_Strife, D0nya, dokhtare babash, dokhtare sahra, elahe70, Elnaz, elnaz 90, elnazpar, galapagOos, lucy, malihee, matin-tanha, mehrsa_m, Mina, mina68, Mino Bookworm, mohana530, NAVA22, NO ONE, raha_lucky, reza, reza9, s-engineer, S@H@R, sahar sss, Samar goli, Samin goli, shahrzad1369, Shaloliz, simi, sollmaz, Star-crossed, sydney, talayeh, ~...LoOsindA...~, ~moonlight~, ~sun daughter~, ~~llonelly girll~~, °•ღ بـــامـــزی ღ•°, κįД, حاجی بلا, خانم فسقلی, رز وحشی, رها 69, زهرا.الف, سمن ناز, شایسته بانو, فاطمه1, فاطیما_, فرودو, م.ن, مینا, واران, پرهوده, گل ارکیده, یاشمین |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بخش نرم افزار ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۸۹ محل سکونت: tehran
(View Stats)
تشکرها: 12,674
تشکر شده 16,382 بار در 2,546 پست
کتاب مورد علاقه : مهر و مهتاب-هری پاتر حالت من : | پست معمولی : +2 امتیاز فراخوان شروع شد. ![]() یه آدمایی هستن که همیشه با حوصله جواب اس ام اساتو میدن… هروقت ازشون بپرسی چطوری؟ میگن خوبم.. وقتی میبینن یه گنجشک داره رو زمین دنبال غذا میگرده,راهشون رو کج میکنن از یه طرف دیگه میرن که اون نپره… همینایی که تو سرما اگه یخ ام بزنن, دستتو ول نمیکنن بزارن تو جیبشون… اونایی که تو تلفن یهویی ساکت میشن/اینایی که همیشه میخندن اینایی که تو چله زمستون پیشنهاد بستنی خوردن میدن/همونایین که براتون حاضرن هرکاری بکنن تو رو خدا اگه باهاشون میرید تو رابطه, اذیتشون نکنین … تنهاشون نزارین ؛ داغون میشن … | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر ویژه ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۰ محل سکونت: under the God's umbrella
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : بینوایان-بر باد رفته حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز من هستم شاید یه مدت نیام... ![]() زمان درستی نداره تا کی ،،، دلم براتون تنگ میشه ![]() | ||||||||
| |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: سرزمین آریایی ها
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : گیس سیاه سردار حالت من : | پست معمولی : +2 امتیاز شاید بیام مسابقه جالبیه برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید از مدیر سایت ، مدیر ارشد ، مدیران بخش و همکاران عزیز خواهش میشه دفعه ی بعدی که لازم دیدند اخطار بدند براش تاریخ انقضا بزارند .. شاید زودتر از اون چه که فکر بکنید اشتباهاتشو یاد بگیره .. برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بازنشسته ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۸
(View Stats)
تشکرها: 67,822
تشکر شده 147,065 بار در 14,754 پست
کتاب مورد علاقه : مریم ریاحی حالت من : | پست معمولی : +2 امتیاز شايد باشم ....
| ||||||||
| |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر ویژه ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۸۹ محل سکونت: تهران
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : یاسمین حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز منم شاید اشتـباه من این بـود، عمـق رابطه مان آنقدر نبود که درون آن شـیرجه زدم انصاف نبود، رفتنت با خودت بود، فراموش کردنت با من! ![]() | ||||||||
| |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بخش مسابقات ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۸۹ محل سکونت: RASHT*¤.¸¸.
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : رمان،روانشناسي،تخيلي حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز هستم ... مي فرستم
| ||||||||
| |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۹ محل سکونت: """Mashhad"""
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : twilight حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز منم هستم... فرستـــــــــــــــــــــ ــادم... ![]() ![]() ![]() ![]() و مـَن زن شدَم، تحَمُلی پایدار... یِک دنیا... از سیبی گفت که مَن چیدَم... ولی هیچکس نگفت... نشان عشق... سیب سرخی شد... که من به آدم دادم.. ![]() | ||||||||
| |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال تایپ کتاب ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۸۹ محل سکونت: قلبِ مهربونش
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : سینوهه حالت من : | پست معمولی : +2 امتیاز بیاین شرکت کنین | ||||||||
| |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۸ محل سکونت: تهران
(View Stats)
تشکرها: 1,273
تشکر شده 2,368 بار در 1,041 پست
کتاب مورد علاقه : دالان بهشت حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز من که هستم زندگی ، جزیره ای است در اقیانوس تنهایی جزیره ای با تخته سنگ های امید درختان رویا گلهای تنهایی و نهر های قشنگ برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید گروه های من : برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| برتر, فراخوان, مسابقهدسکتاپ |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |