| |||
| | #41 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: يه گوشه دنيا
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : دالون بهشت.همخونه حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز منم هستم................ رمان عطر عاشقي . . . . معرفي و نقدش . . . . از دستش نديد برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید رماناي دوستاي گلم برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : |
| | #42 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال تایپ کتاب ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۹
(View Stats)
تشکرها: 34,078
تشکر شده 13,202 بار در 4,097 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز منم فرستادم... | ||||||||
| |
| | #43 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: any where
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : بوسه ی تقدیر... حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز ای بابا مسابقه به این باحالی.... بیاین شرکت کنین دیگه.... دوستانی که میان تو تاپیک و همینجوری نخونده میرن بیرون....با شمام..... من همون یه نفر یه جایی سابقم ![]() ![]() عاشقشم برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید بازی عشق و سرنوشت(نوشته خودم) برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید تقاص خودخواهی(نوشته خودم) برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| |
| | #44 (لینک مستقیم) |
| کاربر خودمونی ![]() حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام من هم هستم ... فقط نمی دونم ارسال شد یا نه؟ ستیز من تنها با تاریکی است و برای ستیز و نبرد با تاریکی شمشیر روی تاریکی نمی کشم چراغ می افروزم .... ( زرتشت ) |
| |
| | #45 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰
(View Stats)
تشکرها: 23
تشکر شده 1,286 بار در 491 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز منم شاید باشم... کوچه هارو بلد شدم.مغازه هارا. رنگ های چراغ راهنمارا.حتی جدول ضرب را. ودیگر در راه هیچ مدرسه ای گم نمیشوم. اما گاهی میان ادمها گم میشوم ادمها را بلد نیستم....! | ||||||||
| |
| | #46 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۹ محل سکونت: 98ia
(View Stats)
تشکرها: 448
تشکر شده 444 بار در 111 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز بیاین شرکت کنین ![]() برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| |
| | #47 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: any where
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : بوسه ی تقدیر... حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز بیایییییییییید.... بشتابییییییییییییید.... شرکت کنید........ ای بابااااااااااااااا | ||||||||
| |
| | #48 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۹ محل سکونت: هرجاکه توش همه صاف و صادق باشن
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : دزیره حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز یه کمی توضیح بدید ببینم چی به چیه ... اخه یعنی چی که مدل چیدن فایلها؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خب فایلها همه شون ریختن اونجا!!!!!!!!!!!!!!!!!! چیدن نداره که ......... برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید http://roseangel7211.persianblog.ir/ خوشحال میشم به بلاگم سر بزنید وبلاگ من و نولو(niloofarnaz) http://niloofari-bahari.blogfa.com/ اینجا شیطونی های من و نولو ثبت میشه . | ||||||||
| |
| | #49 (لینک مستقیم) | |||||||||
| همکار بخش مسابقات ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۸۹ محل سکونت: RASHT*¤.¸¸.
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : رمان،روانشناسي،تخيلي حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز نقل قول:
مثلاً عكسي كه انتخاب مي كني ...فايل هاتو چه طوري مي گذاري ....فايل ها يه طرف پوشه يه طرف ، يا بعضي ها بالاي صفحه افقي پوشه ها رو مي چينن و .....
| |||||||||
| |
| | #50 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۹ محل سکونت: هرجاکه توش همه صاف و صادق باشن
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : دزیره حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز یا شانس یا اقبال الان میفرستم | ||||||||
| |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| برتر, فراخوان, مسابقهدسکتاپ |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |